محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827311984
انتقاد رئیس سابق شورای رقابت از دولت: دولت باید شجاعانه قیمت حامل های انرژی را افزایش دهد
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: انتقاد رئیس سابق شورای رقابت از دولت: دولت باید شجاعانه قیمت حامل های انرژی را افزایش دهد
دولت باید شجاعانه قیمت های حامل های انرژی را در حد قابل توجه بالا می برد، که به قیمت های واقعی نزدیک تر کند
به گزارش نامه نیوز سال 93 اولین سالی بود که کابینه دولت یازدهم سکان داری کشور را از ابتدای بهار تا انتهای زمستان به دست گرفت. در این مدت طرح های اقتصادی دولت مخالفان و موافقان زیادی به همراه داشت. جمشید پژویان، اکنون عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طبابایی است و مشاور اقتصادی دولت های نهم و دهم نیز بوده است. با او پیرامون طرح های اقتصادی دولت تدبیر و امید، به گفت و گو نشسته ایم.
به صورت کلی برنامه ها و عملکرد اقتصادی دولت یازدهم را در سال 93 چطور ارزیابی می کنید؟
آنچه که من می توانم تشخیص بدهم این است که دولت از ابتدای آغاز به کار هیچ برنامه خاص اقتصادی یا مجموعه سیاست های اقتصادی را تنظیم نکرده و همراه نداشته. تنها استراتژی که دولت داشته آغاز مذاکرات بوده و وابستگی بقیه سیاست گدذاری ها به نتایج مذاکرات، که در آینده باید ببینیم چطور می شود. همین آغاز مذاکرات آثاری را در اقتصاد گذاشته و جلوی تشدید تحریم ها را گرفته، مطابق برنامه ای که اروپا و آمریکا داشتند قرار بود تحریم ها را بعد از مرحله اول شدت دهند، این آغاز مذاکرات موثر بوده که روند فشار بیشتر متوقف شود و همین باعث شده که تورم به نرخ گذشته برگردد.
یعنی کنترل تورم، دستاورد سیاست های دولت نبوده؟
سیاست خاصی که بخواهد تورم را کنترل کند اجرا نشده است. این طبیعی است که شوک وارد شده، جهش صورت گرفته، و نسبت به سال قبل که شوک نبوده وضعیت تورم تغییر کرده است.
همین بحث مذاکرات که مطرح کردید، چه قدر در اوضاع اقتصادی کشور مؤثر است؟ چرا که دولت تا کنون بسیای از مشکلات را به گردن تحریم ها و شرایط بین المللی انداخته است.
این را که دولت بخواهد تمام سیاست های اقتصادی اش را متوقف کند، تا ببینید نتیجه تحریم ها چه می شود، نمی تونم قبول کنم. ساختار اقتصاد از 50 سال قبل حتی 60 سال قبل دچار تخریب شده و یک سری ابراز سیاست های خرد اقتصادی وجود دارد که برای نجات اقتصاد ایران ضرورت دارد و دولت می توانسته این ها را آغاز کند، اما نکرده است.هرچند که وقتی در مذاکرات به تفاهم برسد اجرای سیاست های اقتصادی آسان تر می شود، ولی از طرفی به تعویق انداختن آن هزینه زیادی دارد. در مجموع دولت می توانسته حداقل بعضی سیاست های اصلاحی اقتصادی را به اجرا بگذرد، به جای اینکه صرفاً منتظر نتیجه مذاکرات باشد.
اگرچه ساختار غلط اقتصادی در چند دهه گذشته بر ایران حاکم بوده، اما عده ای هم اعتقاد دارند تخریب کنونی اقتصاد کشور برمیگردد به 8 سال دولت نهم و دهم. دولت کنونی هم میراث دار مشکلاتی است که از گذشته به جای مانده و درگیر حل آن هاست تا شاید بتواند وضعیت اقتصادی کشور را به اوضاع سال های قبل برگرداند. شما با چنین تحلیل هایی موافقید؟
این را ما ندیدم که هر دولتی بیاید و یکسری مشکلات را به گردن دولت قبلی بیاندازد. ما اشتباهیاتی داشتیم در زمینه اقتصادی که همه دولت ها در گذشته انجام دادند. دولت گذاشته در کنار این که اشتباهاتی داشته، اقدام بسیار مثبتی هم داشته که دولت یازدهم می توانسته دنبال کننده اش باشد. این همان اصلاح قیمت های نسبی یا هدفمندی یارانه ها بوده. این نیاز به جسارت و شجاعت داشته که چون دولت قبل شروع کرده، مسیر برای دولت یازدهم هموار است که دنباله اصلاحات را بگیرد چون بدون شک با اطمینان کامل می گویم که بدون این اصلاحات اقتصاد ایران محکوم به فنا است.
خیلی از کارشناسان هم می گویند فنایی که الان در بعضی بخش های اقتصادی رخ داده به خاطر اجرای غلط این سیاست است. چرا که پول بدون پشتوانه تولیدی به دست مردم افتاد و تورم و بسیاری از مشکلات دیگر را ایجاد کرد.
من خودم بعضی ایرادات به اجرای این سیاست گرفتم. اما تورم 40 درصدی به این علت نبوده است. ما بسیاری از اصلاحات را داشتیم جلوی قاچاق به مقدار قابل توجهی گرفته شد. سبد مصرفی خانوار تا حد بسیار بالایی اصلاح شد. همه این ها موارد اثباتی دارد. آماری هست که به هیچ وجه نمی شود در آن ها تقلب کرد. من توصیه می کنم به این افراد که اگر اقتصاددان نیستند لطف کنند اظهار نظر اقتصادی نکنند. آیا حاضرند در قبال عمل جراحی قلب اظهار نظر کنند؟ لطفی داشته باشند و اگر تخصص ندارند در این مورد حرف نزنند. اما اگر ادعای اقتصاددان بودن دارند، می توانند حداقل یک مقدار نظریه های اقتصادی مطالعه کنند و ببینند دانش اقتصاد چه می گوید.
در نتیجه شیوه اجرای هدفمندی یارانه ها و بعضی مسائل دیگر، صنایع و بنگاه های اقتصادی بسیاری چه خرد و چه کلان، تعطیل شده و معضلات اجتماعی بالایی به بار آمده. تمام آن هایی که این روابط علت و معلولی را تبیین می کنند و به این وضعیت اعتراض دارند، اقتصاددان نیستند؟
من باز هم می گویم یک سری اشکالات در این بوده، اما اتفاقاً اجرای این سیاست اگر منجر شده بعضی صنایع تعطیل شوند، خیلی خوب بوده. چرا که آن ها صنایع ناکارآمدی بودند و فقط بر بار دوش دولت بوده که می توانستند حرکت کنند و پولی در جیب شان بگذرانند. یعنی من و شما، تمام ملت، حق و حقوق، نفت و مالیات را به دولت می دهیم، دولت این ها را در قالب بعضی مزیت ها به تعدادی از صنایع می دهد که این ها سر پا بایستند. آیا این واقعاً درست است و جاهای دیگر دنیا به همین شکل است؟ اگر این صنایع از بازار خارج شوند که اثر بسیار مثبت و خوبی است. باید صنایعی جایگزین این ها شوند که کارآمد هستند و روی پای خودشان می ایستند. مگر انرژی همه جای دنیا مفت و مجانی است؟ هنوز هم انرژی در ایران نسبت به بقیه دنیا بسیار ارزان تر است . تا زمانی که اقتصاد نتواند روی پای خودش بایستند، مطمئن باشید محکوم به فنا است. همان جور که الان کاهش قیمت نفت اگر ادامه پیدا کند ما مشکلات جدی اقتصادی خواهیم داشت مگر اینکه برگردیم اصلاحاتی انجام دهیم که پیش قراول آن همین اصلاح قیمت های نسبی است.
اما مسئله فقط به صاحبان صنایع ختم نمی شود. در نتیجه این سیاست ها و روش های غلط اجرای آن ها، مردم و مصرف کننده ها آسیب های زیادی دیده اند و سفره های آن ها کوچک تر شده.
بله این دنباله اش است و دلیل دارد. چندین دهه اشتباه و از جیب مردم به صنایع دادن و صنایع را تنبل و ناکارآمد کردن، خب در جایی این نتیجه را دارد. اگر ادامه پیدا می کرد و ادامه پیدا کند، نتیجه غیر از این نخواهد بود که در مرحله ای از زمان دیگر دولت امکان این را ندارد که پولی داشته باشد و بخواهد مستقیم یا غیرمستقیم به صنایع دهد. آن موقع در شرایطی خواهیم بود که کل اقتصاد به زمین کوبیده می شود. وقتی اشتباهات چندین دهه پشت هم اتفاق افتاده خب نتایجی دارد. وقتی شما یک زخم را درمان اصلی نمی کنید و فقط رویش را می بیندید، بخواهید رویش را باز کنید خب جراحتش خودش را نشان می دهد، تا بخواهید بعد بخیه بزنید و اصلاح کنید. و این درمان هم یک شبه اتفاق نمی افتد.
بله. با توجه به آنچه در ابتدای بحث گفتید، اشتباهات دولت روحانی در این حوزه چه بوده؟
دولت باید شجاعانه قیمت های حامل های انرژی را در حد قابل توجه بالا می برد، که به قیمت های واقعی نزدیک تر کند. ممکن است مردمی که اقتصاد نمی دانند، فکر کنند دولت چاهی دارد که از آن می تواند کالاها را حتی رایگان به مردم دهد. ولی من سوگند می خورم که این بارها و بارها بیشتر به ضرر مردم است. وقتی دولت قیمت های واقعی حامل ها را بیاورد، چون این ها مورد مصرف ثروتمند ترین افراد جامعه است، قیمت برای این ها است که افزایش پیدا می کند. در صورتی که اگر بخواهد این را از طریق کسر بودجه یا راه های دیگر جبران کند که این حامل ها به طور رایگان به مصرف کننده پول دار برسد، و بنگاه ها و صنایع برسد که آن ها را تنبل تر و ناکارآمدتر کند، و مانع بشود که به سمت تکنولوژی برتر بروند، این هزینه را مردم چندین برابر به صورت یک هزینه پنهان خواهند داد.
خب با فرض اینکه دولت این اقدامات شجاعانه را انجام داد، بعد از آن چطور باید نیرویی را که به خیل بی کاران اضافه می شوند مدیریت کند؟ اینکه می گویید دولت قبلی اقدامات مثبتی داشت و دولت کنونی نتوانسته ادامه دهنده راه آن باشد، اگر همان ها بودند چه برنامه ای داشتند؟
بنده اطلاعی ندارم دولت قبلی چه می کرد. چون من نه برنامه ریز دولت قبلی بودم، نه اطلاعی داشتم و نه جزئی از دولت قبلی بودم. اما اینکه دولت فعلی چه کار می تواند بکند، خدمت تان عرض می کنم. وقتی قیمت حامل های انرژیِ در سال 1974 در تمام دنیا بالا رفت چه اتفاقاتی افتاد؟ به غیر از این که اقتصاد دنیا به سمتی کارآمد رفت؟ آن موقع هم بی کاری هایی به وجود آمد، ولی وقتی کارایی افزایش پیدا کرد، تولید و رشد بیشتر شد، عده ای که بیکار شده بودند به کار برگشتند. در آن فاصله ای که عده ای بی کار شدند، نظام تأمین اجتماعی حمایت شان کرد.
به جز بحث یارانه ها، یکی دیگر از میراث های دولت پیشین که روی آن خیلی مانور آمدند، مسکن مهر بود. در آمارهای رسمی از گفته شده بیشتر مشکلات کنونی اقتصاد کشور ناشی از این طرح غیرکارشناسی است که در نتیجه آن، دولت کنونی هنوز نتوانسته تحرک زیادی در بخش های مختلف اقتصادی و صنعتی داشت باشد.
در مورد مسکن مهر مطالعاتی نکرده ام. اما من هم شنیده ام که عده ای گفته اند مسکن مهر مشکلاتی ایجاد کرده، و هم چنین شنیده ام بسیاری گفته اند که مسکن مهر باعث شده هزاران نفر صاحب مسکن بشوند که غیر از این امکانش وجود نداشته. هر دو را شنیده ام اما خودم مطالعه ای نکرده ام.
دولت جدید طرحی ارائه داد به اسم اقتصاد سیاسی بسته سیاستی دولت، عده ای از اقتصاددان ها معتقد هستند این طرح بیشتر از غیرمولدها حمایت می کند و در نتیجه ی اجرایش، مولدها باز هم آسیب می بینند. شما با این موضوع موافقید؟
نه من چنین چیزی را نمی بینم. دولت کنونی سعی اش را می کند، بانک مرکزی خیلی خوب عمل می کند، خیلی منصبط است ولی مجموعه سیاست هایی را که باید شجاعانه پیش ببرد، انجام نمی دهد. من ندیده ام که سیاست هایی دولت داشته باشه که به ضرر بخش مولد و به نفع غیرمولدها باشد.
رویکرد این دولت را در زمینه خصوصی سازی چطور ارزیابی می کنید؟
به طور کلی خصوصی سازی مسیر غلط و اشتباهی را رفته، هرچند دولت گام هایی را به سرعت در جهت خصوصی سازی برنداشته، ولی منع اش نمی کنم. اعتقاد دارم دولت به جای این باید سیاست هایی را طراحی می کرد که سمت تقاصای بخش خصوص را تقویت کند، اتاق بازرگانی را به سمت وظیفه اش که جدب سرمایه خارجی است، هدایت کند. و بانک ها را که اعتبارات شان را به سمت کمک به بخش خصوصی برای خریداری بنگاه های دولتی هدایت کند. تا زمانی که به این صورت نشده، اگر بخواهد هم چنان واگذاری به بخش خصوصی واقعی نباشد، مشکلاتی خواهیم داشت.
رئیس جمهور اخیراً اعلام کرده که ما از رکود عبور کرده ایم. آیا شما خروج از رکود اقتصادی را قبول دارید؟
نه. ما از رکود بیرون نیامده ایم. اگر به دلیل تحریم فرض کنید که بخش های عمده ای از اقتصاد ما در تحریم بوده، و بعد در نتیجه مذاکرات تحولات خاصی در اقتصاد ایجاد شده این درست نیست. اگر ما نفت و پتروشیمی ببیشتر فروختیم، تحریم حمل و نقل دریایی مان برداشته شده و یک نوع امکاناتی برای خودروساز فراهم کردیم که تولیدات شان را افزایش دهند، این ها به دلیلی که در گذشته به حد بسیار نازلی سقوط کرده بوده، می تواند رشدی را ایجاد کند، اما به این معنا نیست که ما از شرایط رکودی خارج شدیم و به مرحله رونق رسیدیم. چنین انتظاری هم من ندارم. گام های دولت در بعضی جهات درست است و برای اینکه بتواند به آن نتیجه نهایی برسد، زمان بیشتری لازم دارد.
با تمام این تفاسیر، با بررسی یک سال و نیمی که از عمر دولت تدبیر و امید گذشته، رویکرد اقتصادی این دولت را در مقایسه با دولت قبلی چه طور ارزیابی می کنید؟
من مطالعه ای روی مقایسه انجام نداده ام و نمی توانم حرفی بزنم.
منبع: خبرآنلاین
۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
انتقاد رئیس شورای رقابت از دولت: دولت باید شجاعانه قیمت حامل های انرژی را افزایش دهد
انتقاد رئیس شورای رقابت از دولت دولت باید شجاعانه قیمت حامل های انرژی را افزایش دهد اقتصاد > اقتصاد کلان - دولت باید شجاعانه قیمت های حامل های انرژی را در حد قابل توجه بالا می برد که به قیمت های واقعی نزدیک تر کند ريحانه ياسيني سال 93 اولین سالی بود که کابیبرای افزایش قیمت حاملهای انرژی تابع آییننامه دولتیم
شنبه ۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۳ معاون وزیر نفت اعلام کرد در زمینه افزایش قیمت حاملهای انرژی تابع مصوبه مجلس و آیین نامه اجرایی دولت هستیم عباس کاظمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در پاسخ به این که آیا افزایش قیمت بنزین و سایر فراوردههای نفتی منتفی شده استرئیس شورای اداری دیشموک: رشد و توسعه کشور با وحدت و همدلی ملت و دولت محقق میشود
رئیس شورای اداری دیشموک رشد و توسعه کشور با وحدت و همدلی ملت و دولت محقق میشودرئیس شورای اداری دیشموک گفت تنها با همدلی است که خواهیم توانست در زمینه مقابله با تحریمها رشد و توسعه کشور عزت و غرور ملی توسعه علمی فرهنگی و اقتدار کشور موفق باشیم به گزارش خبرگزاری فارس از دیشرئیس اداره تعاون روستایی آمل خبر داد آغاز توزیع 80 تن سیب و پرتقال با قیمت مصوب دولتی در آمل
رئیس اداره تعاون روستایی آمل خبر دادآغاز توزیع 80 تن سیب و پرتقال با قیمت مصوب دولتی در آملرئیس اداره تعاون روستایی آمل از آغاز توزیع 80 تن سیب و پرتقال با قیمت مصوب دولتی جهت تنظیم بازار شب عید و بالا بردن قدرت خرید مردم برای تهیه میوههای باکیفیت و مرغوب در این شهرستان خبر دادرئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس: جزئیات شکلگیری طرح رتبهبندی معلمان/هنوز از محتو
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس جزئیات شکلگیری طرح رتبهبندی معلمان هنوز از محتوای مصوبه دولت در طرح رتبهبندی خبری نداریمرئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت هنوز از محتوای آنچه دولت تصویب کرده است اطلاع نداریم که آیا همان دو هدف مجلس در طرحانتقاد روزنامه جوان از حضور ابتکار در یک برنامه تلویزیونی/او 18بار از رئیس دولت اصلاحات نام برد
انتقاد روزنامه جوان از حضور ابتکار در یک برنامه تلویزیونی او 18بار از رئیس دولت اصلاحات نام برد سیاست > انتخابات - روزنامه جوان نوشت ميهمان اين هفته برنامه شناسنامه خانم ابتكار رئيس سازمان حفاظت محيط زيست بود كه توانست با بيان مواضعي اهداف خاص جريان متبوع خود را دنبرئیس شورای علمای اسلامی تاجیکستان خبر داد آموزش اصول اسلامی در رسانههای دولتی تاجیکستان
رئیس شورای علمای اسلامی تاجیکستان خبر دادآموزش اصول اسلامی در رسانههای دولتی تاجیکستانرئیس شورای علمای مرکز اسلامی تاجیکستان از اجرای برنامههای آموزش و بررسی اصول اسلامی در ایستگاههای رادیویی و تلویزیونی دولتی این کشور خبر داد به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای فارس در بیشککرئیس شورای اسلامی شهر شیراز: دولت و مجلس شوراها را رقیب خود حساب نکنند / شوراها خاکریز اول خدمتگزاری هستند
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز دولت و مجلس شوراها را رقیب خود حساب نکنند شوراها خاکریز اول خدمتگزاری هستندرئیس شورای اسلامی شهر شیراز گفت دولت و مجلس شوراها را رقیب خود حساب نکنند و بدانند که شوراها رفیق یار و یاور آنها و دلسوز مردم و انقلاب هستند غلاممهدی حقدل امروز دررئیس اتاق اصناف ایران در گفتوگو با فارس: تشکیل اتاق واحدهای توزیعی و تولیدی/ انتقاد از کمتوجهی دولت به واحده
رئیس اتاق اصناف ایران در گفتوگو با فارس تشکیل اتاق واحدهای توزیعی و تولیدی انتقاد از کمتوجهی دولت به واحدهای تولیدی کوچک و آموزشرئیس اتاق اصناف ایران اجرایی کردن قانون نظام صنفی در اصناف انحلال اتحادیههای کشور تشکیل کمیسیونهای تخصصی اصناف و واگذاری برخی کارهای نظارتی از سوسخنران مراسم ترحیم مادر رئیسجمهور: بسیاری از انتقادات بر اساس منافع شخصی صورت میگیرد / مردم در کنار رهبری از
سخنران مراسم ترحیم مادر رئیسجمهور بسیاری از انتقادات بر اساس منافع شخصی صورت میگیرد مردم در کنار رهبری از دولت حمایت میکنندسخنران مراسم ترحیم مادر رئیسجمهور گفت منتقدان غیر منصف دولت تدبیر و امید در واقع به دشمنان کمک میکنند تا بتوانند با کسب امتیاز لازم از این انتقاداترئیس شورای فرهنگی ریاست جمهوری: نمره دولت خوب نیست
رئیس شورای فرهنگی ریاست جمهوری نمره دولت خوب نیست رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری مهمترین اقدام دولت در سال جاری را مهار تورم نام برد و گفت مهار تورم کاملا ملموس است اما دولت در بخش هایی همچون اشتغال تولید و کاهش واردات نمره مقبولی ندارد به گزارش فرهنگ نیوز حجت ارئیس شورای اسلامی شهر ورامین: همدلی و همزبانی دولت و ملت عامل اقتدار ایران اسلامی است
رئیس شورای اسلامی شهر ورامین همدلی و همزبانی دولت و ملت عامل اقتدار ایران اسلامی استرئیس شورای اسلامی شهر ورامین با اشاره به اینکه همدلی و همزبانی دولت و ملت عامل اقتدار ایران اسلامی است گفت نامگذاری سال 1394 توسط مقام معظم رهبری همچون سالهای گذشته بسیار حکیمانه و در عین حاانتقاد روزنامه جوان از حضور ابتکار در تلویزیون: او 18بار از رئیس دولت اصلاحات نام برد
انتقاد روزنامه جوان از حضور ابتکار در تلویزیون او 18بار از رئیس دولت اصلاحات نام برد روزنامه جوان نوشت ميهمان اين هفته برنامه شناسنامه خانم ابتكار رئيس سازمان حفاظت محيط زيست بود كه توانست با بيان مواضعي اهداف خاص جريان متبوع خود را دنبال كند كه از جمله آن تطهير سران جريان تجرئیس شورای هماهنگی بانکهای دولتی خبر داد: ۴ شرط بانکها برای کاهش نرخ سود؛ نامهنگاری با بانک مرکزی
رئیس شورای هماهنگی بانکهای دولتی خبر داد ۴ شرط بانکها برای کاهش نرخ سود نامهنگاری با بانک مرکزی رئیس شورای هماهنگی بانکهای دولتی از ۴ شرط بانکها با بانک مرکزی برای کاهش نرخ سود بانکی خبر داد و گفت نرخ سود بانکی باید از ۲۲ درصد به ۲۰ درصد کاهش یابد به گزارش نامه نیوز عبدرئیس شورای شهر قزوین: یکی از دستاوردهای همدلی دولت و ملت رونق در چرخه اقتصادی است
رئیس شورای شهر قزوین یکی از دستاوردهای همدلی دولت و ملت رونق در چرخه اقتصادی استرئیس شورای اسلامی شهر قزوین با تأکید بر برگزاری پربارتر جلسات شورای شهر در امسال گفت اگر همدلی و همزبانی بین اعضای شورا نهاد شورا با مجموعه شهرداری و دیگر دستگاهها به وجود آید مجموعه شهر قزوین دررئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور در گفتوگو با فارس خبر داد تدوین سند جامع ملی سالمندان/ تصویب در هئیت دو
رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور در گفتوگو با فارس خبر دادتدوین سند جامع ملی سالمندان تصویب در هئیت دولترئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور با بیان اینکه از 6 میلیون سالمند در کشور تنها 21 هزار نفر در مراکز بهزیستی نگهداری میشوند گفت طی ماههای آتی سند ملی سالمندان بررئیس تامین نیروی انسانی سازمان مدیریت در گفتوگو با فارس تشریح کرد جزئیات دو آزمون بزرگ استخدامی در سال ۹۴/ وج
رئیس تامین نیروی انسانی سازمان مدیریت در گفتوگو با فارس تشریح کردجزئیات دو آزمون بزرگ استخدامی در سال ۹۴ وجود ۲ ۳ میلیون کارمند دولتیرئیس امور آمار برنامهریزی و تامین نیروی انسانی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور جزئیات برنامه دولت برای استخدام فراگیر در سال جاری را تشریح کرد-
گوناگون
پربازدیدترینها