تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 19 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814660474




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مقام ایران در ذخایر معدنی دنیا


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون اکتشاف سازمان زمین شناسی با بیان اینکه از نظر ذخایر معدنی مقام دهم دنیا را داریم ، گفت: تولید ناخالص معدنی کشور یک درصد است.

به گزارش تراز ،بهروز برنا روز دوشنبه در جلسه رونمایی از نقشه راه علوم زمین شناسی استان آذربایجان شرقی در تبریز، توجه به بحث اکتشاف را زمینه تولید ثروت دانست و افزود: اگر به بخش معدن توجه ویژه ای شود، بهترین محل ایجاد شغل بوده و نرخ بیکاری بسیار کاهش می یابد.
وی خواستار تزریق اعتبار و افزایش بودجه های اکتشافی در بخش معدن شد و گفت: در دنیا 12.8 میلیارد دلار هزینه اکتشاف می شود، ولی در ایران به بخش اکتشاف جفا شده است.
برنا قدمت سازمان زمین شناسی را 52 سال اعلام کرد و افزود: با وجود جوان بودن سازمان زمین شناسی کشور نسبت به سازمان های زمین شناسی دنیا در رتبه بندی انجمن زمین شناسان دنیا رتبه هشتم را داریم.
معاون اکتشاف سازمان زمین شناسی اکتشافات عمقی را یکی از اساسی ترین اکتشافات که باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد، ذکر کرد و گفت: سال گذشته با همکاری ایمیدرو و معاونت معدنی تفاهم نامه ای امضا شد که حاصل آن 40 محدوده امیدبخش برای حفاری است.
وی استان آذربایجان شرقی را جزو چهار استان برتر در زمینه معدنی برشمرد و گفت: این استان با داشتن حداقل 10 تن ذخیره شناخته شده طلا یکی از استان های غنی در زمینه طلا بوده و از 10 نوع ماده معدنی در سطح ملی نیز برخوردار است.
برنا خاطرنشان کرد: سازمان زمین شناسی روی 20 منطقه اولویت دار تقسیم شده که پنج منطقه با ذخایر جدید کشف شده در آذربایجان شرقی قرار دارد.
وی با بیان اینکه علاوه بر نفت و گاز 10 معدن در کلاس جهانی در کشور داریم، اظهار کرد: متاسفانه خام فروشی در زمینه تولیدات معدنی در کشور ما رایج است که باید به سمت فراوری و بازیافت حرکت کنیم.
برنا خواستار توجه به زیر ساخت های حمل و نقل بویژه شبکه ریلی به منظور بهره برداری بیشتر از معادن شد و گفت: با اینکه تولیدات علمی ما در علوم زمین سال به سال افزایش می یابد ولی اجرایی نشدن آن باعث عقب ماندن ما از جایگاه جهانی می شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز از صدور چهار فقره پروانه اکتشاف در سال گذشته در استان خبر داد و گفت: در صدور پروانه اکتشاف 74 درصد کاهش داشتیم که علت آن محدودیت و نبود پهنه بندی است.
حسین نجاتی خواستار همکاری سازمان زمین شناسی شمالغرب با صنعت، معدن و تجارت استان برای استفاده بهتر از پتانسیل معدنی شد.
استان آذربایجان شرقی با 45 هزار و 491 کیلومتر مربع وسعت و سه میلیون و 724 هزار و 620 نفر جمعیت، یکی از استان های 31 گانه جمهوری اسلامی در شمال غربی کشور است.
مرکز این استان کلان شهر تبریز است و در آخرین سرشماری با یک میلیون و 695 هزارو 94 نفر جمعیت پرجمعیت ترین شهر استان آذربایجان شرقی بوده است.




دوشنبه 17 فروردين 1394 ساعت 14:54





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن