تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بعد از من با خوارج نجنگيد (آنان را نكشيد)؛ زيرا كسى كه طالب حق باشد و به آن نرسد، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803211468




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زمان اعلام جزئيات طرح مسکن اجتماعي/ پيش بيني وضعيت مسکن و تلاش براي افزايش تسهيلات


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۷ فروردين ۱۳۹۴ (۱۱:۳۱ق.ظ)
زمان اعلام جزئيات طرح مسکن اجتماعي/ پيش بيني وضعيت مسکن و تلاش براي افزايش تسهيلات موج - وزير راه و شهرسازي گفت: در اواخر سال ۹۳ با هماهنگي وزارت و تعاون و رفاه اجتماعي براي طبقات کم درآمد، ساخت ۱۲۵ هزار واحد مسکوني برنامه ريزي شده است که جزئيات طرح تا پايان فروردين اعلام مي‌شود و با اين شيوه براي ۶۰ درصد تقاضاي بازار مسکن برنامه ريزي شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، عباس آخوندي، وزير راه و شهرسازي، در روزهاي ابتدايي سال ۹۴ به برنامه هاي مسکني اين وزارتخانه اشاره کرد که مهمترين آنها در زير آمده است:
مهمترين اظهارات مسکني وزير راه و شهرسازي در روزهاي آغازين سال ۱۳۹۴؛
۱- در حوزه مسکن مهر دو کار انجام داديم، يکي اتمام واحدهاي موجود که پيشرفت بسيار خوبي در سال گذشته در اين زمينه داشتيم و من بيشتر به دنبال اين هستم که بتوانم سند ملکي به مردم بدهيم. در سال گذشته حدود ۴۵۰ هزار واحد مسکوني را نقل و انتقال سند و فروش اقساطي کامل کرديم، امسال هم در حال برنامه ريزي هستيم تا چيزي حدود ۴۵۰ هزار واحد مسکوني را بتوانيم فروش اقساطي کامل کنيم.
۲- با اين دو فروش اقساطي نزديک به يک ميليون و ۹۰۰ تا ۲ ميليون واحد مسکوني از اين مجموعه مسکن مهر به اتمام مي‌رسد و حدود ۲۰۰ هزار واحد باقي مي ماند که بايد در سال ۹۵ تمام شود.
۳- نکته بعدي در مورد مسکن مهر، خدمات زيربنايي شامل آب، برق، فاضلاب و سيستم گاز است که در بسياري از مناطق حل شده و بعد مجموعه مدارس،‌ بيمارستان ها، مساجد و بازار است که ما در سال گذشته بيش از ۲۵۰ واحد مدرسه را شروع کرديم.
۴- ‌يکي از انتقادهاي ما به مسکن مهر اين بود که اين مسکن براي طبقات پايين در نظر گرفته شده بود، ولي؛ در عمل چون افراد پول پرداخت مي کردند، ‌نمي توانست مسأله آنها را حل کند و بيشتر براي طبقات متوسط مناسب بود.
۵- پيشنهاد ما اين بوده است که بايد يک سياست کلان در مورد حوزه مالي مسکن پيشنهاد کنيم که بتواند رفتار خرد خانوار را براي خانه دار شدن تنظيم کند، به عبارت ديگر با پس انداز کردن، تقاضا به تدريج وارد بازار مي شود و هيچ گونه شوکي را در حوزه تقاضا ايجاد نمي کند و تورم زا نيست.
۶- ‌بحثي که مي ماند اين است که اگر ما پس اندازها را به صندوقي ببريم و آن را مکلف کنيم که ۵ تا ۶ برابر پس اندازها تسهيلات پرداخت کند، صندوق با کسري منابع مواجه مي شود، اين کسري چگونه جبران شود.
در مورد تامين اين کسري در حال بحث هستيم و حتما بايد امسال در مورد آن تصميم گيري شود چون اين موضوع به کل چرخه اقتصاد برمي گردد؛ چرا که مسکن زنجيره تقاضا براي فولاد، سيمان، مصالح ساختماني و خيلي ديگر از صنايع را ايجاد مي کند از اين رو حتما اين چرخه بايد فعال شود.
۷- بازار را بايد تقسيم کرد و نمي شود يک مدل را براي همه طبقات درآمدي گذاشت، وقتي که ما مسکن اجتماعي را مي گوييم،‌ منظور آن طبقات درآمدي بسيار بسيار پايين هستند.
۸- پيش بيني ما اين است که بايد سالي حدود ۱۰۰ هزار تا ۱۲۵ هزار واحد مسکوني براي اين طبقات توسط کميته امداد امام،‌ بنياد مسکن،‌ سازمان تأمين اجتماعي و همان کساني که کارشان رسيدگي به آن طبقات است، ساخته شود.
۹- در حوزه مسکن، بحث عمده انضباط شهري است که شهر‌ها قابل سکونت شود در حال حاضر اکثر کلانشهرهاي ايران هواي سالم ندارد و گرفتاري بسيار زيادي دارد که در اين زمينه امسال نيز بحث خط انضباط شهري را ادامه خواهيم داد و تلاش مي‌کنيم شهر‌ها را قابل سکونت کنيم و از اين وضع افسار گسيخته خارج شويم و سوداگران را از بازار مسکن خارج کنيم.
۱۰- بازار مسکن به يک بازار اقتصادي که عرضه و تقاضاي واقعي تعيين کننده باشد، تبديل مي‌شود.
۱۱- ساخت حدود ۵۰۰ هزار واحد مسکوني را در سال برنامه ريزي کرده‌ايم که ۳۰۰ هزار واحد مسکوني شهري آن در بافت فرسوده عملياتي خواهد شد و ۲۰۰ هزار واحد مسکوني نيز در روستا‌ها ساخته مي‌شود.
۱۲- در اواخر سال ۹۳ با هماهنگي وزارت و تعاون و رفاه اجتماعي براي طبقات کم درآمد، ساخت ۱۲۵ هزار واحد مسکوني برنامه ريزي شده است که جزئيات طرح تا پايان فروردين اعلام مي‌شود و با اين شيوه براي ۶۰ درصد تقاضاي بازار مسکن برنامه ريزي شده است.
۱۳- با ابزارهاي نظارتي در سال گذشته ميزان تورم بخش مسکن کمتر از ميانگين تورم ملي بود، اگر بتوانيم بازار سوداگري را کنترل کنيم ساخت اين واحد‌ها منجر به رشد توليد مي‌شود.
۱۴- با تصويب شوراي پول و اعتبار به دنبال افزايش سقف تسهيلات مسکن هستيم.
۱۵- با افزايش سقف تسهيلات بافت فرسوده به ۵۰ ميليون تومان سالي ۳۰۰ هزار واحد در بافت فرسوده نوسازي مي‌شود و در مجموع تا ۶ سال آينده يک ميليون و ۸۰۰ هزار واحد در بافت‌هاي فرسوده بهسازي و نوسازي مي‌شوند.
۱۶- بخش عمده تخلفات در حوزه پيش فروش مسکن بوده؛ چرا که افراد خانه‌ها را پيش فروش مي کردند، ولي؛ برخي سازنده ها به تعهدات عمل نمي کردند و خريدار خسارت مي ديد.
۱۷- الگويي که ما پيش بيني کرديم که در اکثر کشورهاي دنيا هم انجام مي شود، يک حساب اماني در نزد بانک است که با گشايش آن،‌ پول پيش خريد در اين حساب قرار مي گيرد و بانک بايد بر ساخت و ساز به عنوان امين خريدار نظارت کند و براساس پيشرفت کار پرداخت ها را به تدريج انجام دهد.
اين ساز و کار اصلي است که ما ارائه کرديم و تا کنون مدل آن را در ايران نداشتيم، فکر مي کنم اواخر فروردين اين موضوع ابلاغ شود و اين حساب هاي اماني و بحث پيش فروش حل خواهد شد.
۱۸- آنچه در دنيا معمول است، مهندسي به نام مهندس بازرس از طرف خريدار، ملک را در هنگام خريد و فروش بازرسي مي کند و اطلاعات به روز از مشخصات ملک را که مبناي معامله واقع مي شود، مي گيرد، ما هم تعريف شناسنامه ملکي را در دستور کار داريم و فکر مي کنم در ارديبهشت ابلاغ شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن