واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ فروردين ۱۳۹۴ (۱۶:۱۰ب.ظ)
اعلام جزئيات مسکن اجتماعي تا پايان فروردين موج - وزير راه و شهرسازي با تاکيد بر اينکه در سال ۹۴ اولين فاز توسعه بندر چابهار مورد بهره برداري قرار خواهد گرفت از مذاکرات مفصل با منابع دست اول تامين هواپيما در جهان خبر داد و گفت: جزئيات مسکن اجتماعي تا پايان فروردين اعلام ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، آخوندي، وزير راه و شهرسازي، بيان کرد: در حوزه مسکن، بحث عمده انضباط شهري است که شهرها قابل سکونت شود در حال حاضر اکثر کلان شهرهاي ايران هواي سالم ندارد و گرفتاري بسيار زيادي دارد که در اين زمينه امسال نيز بحث خط انضباط شهري را ادامه خواهيم داد و تلاش ميکنيم شهرها را قابل سکونت کنيم و از اين وضع افسار گسيخته خارج شويم و سوداگران را از بازار مسکن خارج کنيم.
آخوندي توضيح داد: بازار مسکن به يک بازار اقتصادي که عرضه و تقاضاي واقعي تعيين کننده باشد، تبديل ميشود.
وي ابراز داشت: ساخت حدود ۵۰۰ هزار واحد مسکوني را در سال برنامه ريزي کردهايم که ۳۰۰ هزار واحد مسکوني شهري آن در بافت فرسوده عملياتي خواهد شد و ۲۰۰ هزار واحد مسکوني نيز در روستاها ساخته ميشود.
وي افزود: در اواخر سال ۹۳ با هماهنگي وزارت و تعاون و رفاه اجتماعي براي طبقات کم درآمد، ساخت ۱۲۵ هزار واحد مسکوني برنامه ريزي شده است که جزئيات طرح تا پايان فروردين اعلام ميشود و با اين شيوه براي ۶۰ درصد تقاضاي بازار مسکن برنامه ريزي شده است.
وزير راه و شهرسازي در ادامه تشريه سياستها و برنامههاي اين وزارتخانه در سال ۱۳۹۴ به اشاره به اهميت بخش بنادر و دريانوردي بيان داشت: در بخش دريا به دليل شرايط و تنگناهايي که بود، کشورهايي که در شرايط عادي توان رقابت با ايران را نداشتند، فعال شدند و اکنون بخش عمدهاي از بنادر در جنوب خليج فارس فعال شده است.
وي تصريح کرد: تلاش ميکنيم بندر چابهار را در درياي عمان فعال کنيم و در سال ۹۴ اولين فاز توسعه بندر چابهار مورد بهره برداري قرار خواهد گرفت و ظرفيت آن از دو و نيم ميليون تن به ۸ و نيم ميليون تن افزايش پيدا ميکند.
آخوندي اعلام کرد: فاز دوم توسعه بندر شهيد رجايي تجهيز خواهد شد و با فعال شدن فاز سوم اين بندر ظرفيت آن به شدت افزايش پيدا ميکند و قدرت رقابتي براي اين بخش به وجود ميآيد و با رفع تحريمها خطوط بين المللي دريايي بيشتري در ايران به طور مستقيم فعاليت خواهند کرد.
وزير راه و شهرسازي با اشاره به ضرورت نوسازي ناوگان دريايي اظهار داشت: در حال حاضر کانتينرهايي که به مقصد ايران ميآيند، ابتدا به جنوب خليج فارس وارد و مجددا بارگيري ميشود و به ايران ميآيند که براي هر کانتينر بين ۵۰۰ تا ۷۰۰ دلار فقط پول حمل و نقل مجدد صرف ميشود و اين هزينهاي است که بر دوش مردم ايران بار ميشود.
وي در ادامه سخنانش گفت: در حوزه ريلي و جادهاي تسهيل تجارت را با اتصال شبکههاي ريلي جهان و به ويژه منطقه شبکههاي جادهاي و بزرگراهي آسيا پيگيري خواهيم کرد.
آخوندي افزود: در حوزه ريلي قراردادهاي منعقد شده است که حداقل ۳۰۰ واگن مسافري جديد، بيش از ۲ هزار واگن باري در حوزه باري و ۱۰۰ لکوموتيو جديد وارد شبکه ريلي ميشود و ناوگان ريلي نوسازي خواهد شد.
وي در ادامه به موضوع حمل و نقل ريلي حومه اشاره کرد و گفت: از تهران بحث حمل و نقل ريلي حومه را دنبال ميکنيم و کرج، قم و شهرهايي که به تهران منتهي ميشود داراي حمل و نقل ريلي به سمت تهران خواهد شد.
وزير راه و شهرسازي افزود: در حوزه جاده هم پيگير نوسازي ناوگان هستيم و هم کريدورهاي توسعه ايران را فعال خواهيم کرد.
وي با اشاره به کريدورهاي توسعه در کشور گفت: يک کريدور در جنوب از بندر امام تا گوادر در دست پيگيري داريم تا در واقع بتوانيم کل ساحل مکران و خليج فارس دسترسي و کريدور بسيار خوب داشته باشيم.
آخوندي گفت: در کريدور شمال - جنوب هم از بندر امام خميني (ره) تا بازرگان در غرب ايران در دستور کار است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]