واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون آموزش و امور حوزه های علمیه در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران؛
رقابت 181 طلاب در المپیاد علمی حوزه
معاون آموزش و امور حوزه های علمیه گفت: در دومین دوره المپیاد علمی طلاب 181 نفر در تابستان امسال با هم به رقابت خواهند پرداخت.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم فراهانی معاون آموزش و امور حوزه های علمیه در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به رقابت 181 نفر از طلاب در المپیاد علمی حوزه، گفت: حوزه از دو سال گذشته موفق به برگزاری المپیاد علمی طلاب و فضلا در مدارس علمیه سراسر کشور شده است.
معاون آموزش و امور حوزه های علمیه با بیان اینکه سبک و سیاق برگزاری مرحله نخست این المپیاد با این دوره متفاوت بود، افزود: در دومین دوره المپیادعلمی طلاب که با برنامه ای مدّون و دقیق تر از دوره نخست و به صورت مدرسه ای، استانی و کشوری برگزار شد، تعداد 6 هزار و 847 نفر از سراسر کشور در مرحله مدرسه ای مورد ارزیابی علمی قرار گرفتند که از این تعداد 129 نفر به عنوان برگزیده استانی در یک نشست علمی و مطالعاتی در قم با یکدیگر به رقابت پرداختند که تعداد 12 نفر حائز رتبه برتر و این تعداد 6 نفر شایسته تقدیر شدند.
وی به تشریح برپایی سومین دوره المپیاد علمی طلاب سراسر کشور پرداخت و گفت: در سال گذشته بیش از6 هزار و 900 نفر در مرحله مدرسه ای مورد ارزیابی علمی قرار گرفتند که تعداد 905 نفر برگزیده و موفق به راه یابی به مرحله استانی شدند، از این تعداد 131 نفر به عنوان برگزیدگان مرحله استانی برای حضور در مرحله کشوری معرفی شدند.
معاون آموزش و امور حوزه های علمیه با اشاره به مرحله کشوری المپیاد علمی طلاب و فضلای مدارس و حوزه های علمیه، تصریح کرد: در این مرحله علاوه بر 131 برگزیده استانی تعداد 50 نفر از برگزیدگان سفیران هدایت و مراکز تخصصی حوزه، جمعاً 181 نفر موفق به راه یابی در مرحله کشوری المپیاد علمی طلاب شده اند که در اواخر تابستان 94 به رقابت خواهند پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمین فراهانی گفت: المپیاد علمی طلاب ویژه 4 مقطع تحصیلی است که هر مقطع در یک یا چند رشته مورد ارزیابی قرار می گیرند.
وی تصریح کرد: اتمام پایه 3 برای رشته ادبیات، اتمام پایه 6 برای رشته فقه و اصول یک، اتمام پایه هشت برای رشته فقه و اصول 2، اتمام پایه 10 برای فقه و اصول 3، علوم عقلی و علوم نقلی از جمله مقاطع و رشته های مورد نظر است.
وی یادآور شد: سفیران هدایت در مقطع اول و رشته های مراکز تخصصی در مقطع چهارم به بخش علوم عقلی و نقلی اضافه می شوند.
حجت الاسلام والمسلمین فراهانی در پایان تاکید کرد: این اردو علمی و آموزشی با هدف تعامل هر چه بیشتر برگزیدگان علمی با یکدیگر کارگاه های آموزشی ویژه برگزار می شود به طوری که ارتقای علمی برگزیدگان اولویت اصلی کار ما است.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
تحصیل 70 هزار طلبه خواهر در 467 مدرسه دینی
پذیرش طلبه در حوزه علمیه نواب مشهد
قدم موثر انجمن های حوزه در تولید پژوهش
۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]