تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت خوب صاحب خويش را به بهشت مى برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865936085




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جلیلی: حمایت‌های رهبری تیم مذاکره‌کننده ایران را دلگرم کرد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: جلیلی: حمایت‌های رهبری تیم مذاکره‌کننده ایران را دلگرم کرد
یک نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هر یک از اعضای 1+5 ممکن است بخواهد خود را برنده مذاکرات نشان دهد، تاکید کرد که بیانات مقامات خودی باید ملاک اظهارنظرها قرار گیرد.
به گزارش نامه نیوز، اسماعیل جلیلی اظهار کرد: بعد از نوسانات مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 در مورد نحوه تدوین بیانیه جامع مشترک به توافق رسیدند و تیم مذاکره‌کننده ایرانی با رویکرد مبتنی بر استراتژی‌هایی که نظام در سیاست خارجی دارد و سناریوهایی که از پیش تعیین شده بود، در دستیابی به این تفاهم موفق بود.
وی افزود: با توجه به ماموریتی که تیم مذاکره‌کننده ایرانی از طرف جمهوری اسلامی در مذاکرات داشتند مجموعه نظراتی که از طرف این تیم ارائه می‌شود باید نقطه اتکای ما قرار گیرد؛ چرا که هر یک از اعضای 1+5 ممکن است بخواهد به گونه‌ای اتفاقات افتاده را توجیه کند و خود را برنده این مذاکرات نشان دهد و این از نظر دیپلماسی امری طبیعی است؛ زیرا آنها برای مذاکره با ایران مخالفینی داشتند که سعی می‌کردند در روند مذاکرات اختلال ایجاد کنند. نماینده مردم مسجدسلیمان ادامه داد: مخالفت کشورهای عربی، رژیم صهیونیستی و رقبای داخلی دولت فعلی آمریکا با مذاکرات هسته‌ای آنها را وا داشت که بیانیه توجیهی را به شکل خاصی منتشر کنند اما قطعا ما باید بیانات مقامات خودی را ملاک قرار دهیم. جلیلی با بیان اینکه سال 94 با هوشمندی مقام معظم رهبری سال دولت، ملت، همدلی و همزبانی نامگذاری شده، تصریح کرد: ما باید از این تفاهم حاصل شده به عنوان فرصت استفاده کنیم و حتی اگر احیانا به خاطر محدودیت‌ها هزینه‌هایی هم در بیانیه نهایی برای کشورمان ایجاد می‌شود باید تلاش کنیم با ایجاد تنش، هزینه‌های بیشتری به کشور تحمیل نکنیم و به عنوان یک فرصت از شرایط جدید بهره بگیریم. وی با اشاره به اینکه تیم مذاکره‌کننده ایرانی توانسته حق فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را که پیش از این غربی‌ها زیر بار آن نمی‌رفتند، تثبیت کند، ادامه داد: هر چند این رویکرد ممکن است با اقدام تاخیری برای دستیابی به شرایط بهتری در حوزه تامین غنی‌سازی مواجه شود اما اینکه این فعالیت به رسمیت شناخته شده و ما در باشگاه کشورهای دارای انرژی هسته‌ای تثبیت شده‌ایم موضوعی حائز اهمیت است. این نماینده مجلس با بیان اینکه فشار بین‌المللی به ایران با مجموعه اقدامات تیم مذاکره‌کننده کاهش یافته، افزود: از طرف دیگر نگرانی‌های ناشی از فشارهای اقتصادی و فشارهای بین‌المللی با این رویکرد مدیریت شده و اینها می‌تواند نویدبخش اقدامات مثبتی برای کشور در سال 94 باشد. جلیلی ضمن قدردانی از محمدجواد ظریف و سایر اعضای تیم مذاکره‌کننده ایران، خاطرنشان کرد: تیم مذاکره‌کننده ایران کسانی بودند که در خط اول سیاست خارجی کشور قرار داشتند. حمایت‌های مقام معظم رهبری دلگرمی و جدیت بیشتری به آنها داد و اگر همراهی مردم و پشتیبانی رهبری نبود چه بسا شرایط برای آنها نیز در مواجهه با شش قدرت مدعی دنیای امروز بسیار سخت‌تر می‌شد. وی در پایان اظهار کرد: تجربه تاریخی نشان داده وقتی کشوری ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل قرار گیرد این شرایط منجر به جنگ می‌شود اما تنها کشوری که توانست در فضای دیپلماتیک متکی به قدرت چانه‌زنی از این شرایط رها شود جمهوری اسلامی ایران بود.

منبع: ایسنا


۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن