تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870743688




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رفع تحریم مساوی با رفع مشکلات قراردادهای بین المللی صادرات برق


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر نیرو در گفت و گو با پانا خبر داد: رفع تحریم مساوی با رفع مشکلات قراردادهای بین المللی صادرات برق خبرگزاری پانا: معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو کاهش تلفات و افزایش ظرفیت شبکه برق را مهمترین اولویت های وزارت نیرو در سال 94 دانست و گفت: با رفع تحریم ها علاوه بر رفع مشکلات قرارداد های بین المللی در صادرات برق، امکان جذب فاینانس در عرصه بین الملل بیش از گذشته فراهم می شود.
۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين ساعت 10:03

خبرگزاری پانا+

علیرضا دائمی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری پانا ضمن تشریح اولویت های وزارت نیرو در سال 94 عنوان کرد: به تفکیک برنامه های حوزه های آب و برق بر اساس برنامه ریزی با وجود محدودیت های موجود در تابستان و تأمین انرژی است.
  وی ادامه داد: تلاش دست اندرکاران و برنامه ریزان وزارت نیرو تابستانی بدون سهمیه بندی است و بی تردید در این مسیر کمک مردم را نیاز داریم.
  معاون وزیر نیرو در امور برنامه ریزی و اقتصادی خاطر نشان کرد: با توجه به رشد فزاینده مصرف حرکت با این میزان مصرف منطقی نیست.
  دائمی عنوان کرد: در کنار مدیریت تولید، انتقال و توزیع انرژی به نوع و نحوه مصرف خواهیم پرداخت و مدیریت انرژی در هر دو بعد ملاک عمل است و می تواند نیاز کشور را تأمین کند.
  وی تصریح کرد: در مصرف آب و انرژی درخواست ما از مردم این است که برای مقابله با محدودیت های مصرف به ویژه در ساعت های اوج مصرف به شکل معقول مصرف کنند.
  معاون وزیر نیرو به شاخص های بین المللی مصرف آب و برق اشاره کرد و افزود: انطباق با شاخص های مصرف بین المللی خود زمینه تأمین مناسب انرژی و آب مورد نیاز مصرفی خواهد بود.
  دائمی تأکید کرد: افزایش ظرفیت تولید آب و برق از جمله مهمترین برنامه های وزارت نیرو در سال 94 است ضمن آنکه مقابله با هدر رفت و کاهش تلفات در شبکه از دیگر برنامه های در دستور کار است که می تواند به ارتقاء شبکه کمک کند.
  وی از نزدیک شدن شبکه انتقال برق کشور به شاخص های جهانی خبر داد و گفت: تلاش خواهیم کرد تا پیش از تابستان بتوانیم در حوزه انتقال برق به شاخص های جهانی نزدیک شویم و میزان هدر رفت را بسیار تقلیل دهیم.
  معاون وزیر نیرو همچنین در مورد لغو تحریم ها و تأثیر آن بر حوزه انرژی کشور اظهار کرد: ایران صادر کننده انرژی برق است و هر آنچه که مربوط به قراردادها و توسعه آنهاست می تواند در این زمینه راهگشا باشد.
  دائمی ادامه داد: نوسازی شبکه برق و استفاده از دانش فنی در این حوزه بسیار مهم است و قادر خواهیم بود برای دریافت درآمدهای بیشتر و جذب تأمین مالی در عرصه بین المللی فعالیت بیشتری کنیم.
  وی همچنین در خصوص تحقق اهداف برنامه بیست ساله با توسعه روابط بین المللی در حوزه انرژی گفت: رسیدن به رتبه نخست منطقه در خصوص انرژی الکتریکی در سال 1404 با قدرت بیشتری محقق می شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن