تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819621424




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهکارهایی برای افزایش انگیزه


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یک روانشناس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد:
راهکارهایی برای افزایش انگیزه
یک روانشناس گفت:‌در صورتی که هدف گذاری‌های شما واقع بینانه باشد به این ترتیب انگیزه شما افزایش می‌یابد.

راهکارهایی برای افزایش انگیزه
فاطمه منفردپویا روانشناس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اشاره به افزایش انگیزه در افراد اظهار کرد: انگیزه مربوط به قسمت ابتدایی مغز است که قسمت فرونتال نام دارد، در صورتی که شخص بخواهد پیوسته انگیزه کاری را داشته و منتظر این باشد انگیزه به وجود آید سپس کار را انجام دهد شاید این اتفاق برای او به هیچ وجه رخ ندهد.

وی ادامه داد: اگر نگاهی به زندگی افرادی که موفق هستند بیاندازیم به این  نتیجه خواهیم رسید که آن‌ها در اکثر مواقع از انگیزه کافی برخوردار نبوده‌اند و مشکلاتی نیز داشته‌اند، برای آنکه بتوانیم انگیزه به وجود آوریم اولین کاری که می‌توانیم انجام دهیم حتی زمانی که بی حال هستیم و قدرت نداریم باید احساساتمان را بپذیریم و با خود بگوییم "با اینکه الان در حالتی هستم که سلامت و انگیزه کامل ندارم اما فعالیتم را آغاز می‌کنم، بعد از اینکه این فعالیت را انجام دادم انگیزه به خودی خود بوجود می آید.

منفردپویا تصریح کرد: گاهی اوقات به دلیل آنکه در بعضی فعالیت‌ها ما نمی‌توانیم ایجاد انگیزه کنیم، در حقیقت از لحاظ ذهنی نمی‌توانیم خود را آماده کنیم در آن لحظه است که باید بدن را حرکت داد و در آن وقت ناخودآگاه ذهن شروع به فعالیت می‌کند، این می‌تواند یکی از تمرین های بالا بردن انگیزه باشد، چرا که اگر ما همیشه منتظر باشیم تا زمانی که ذهن ما آمادگی پیدا کند و برای ما ایجاد انگیزه کند شاید این اتفاق هرگز رخ ندهد.

روانشناس با اشاره به اینکه از دلایل اصلی بی انگیزگی در هدف گذاری‌های افراد می‌تواند باشد گفت: زمانی که هدف گذاری‌ها غیر واقع بینانه و خارج از توان فرد باشد او احساس می کند زمانی که شروع به انجام کاری کند ممکن است به ناکامی برسند و انگیزه‌اش کاهش یابد، در نتیجه قدم اول هدف گذاری‌ها باید واقع بینانه باشد.

وی در پایان عنوان کرد:‌زمانی که احساس کردیم از انگیزه‌ای که داریم کاسته شده باید رفتار خود را  تغییر دهیم و در اثر موفقیت‌هایی که کسب می‌کنیم انگیزه باز می‌گردد.

انتهای پیام/



اخبار مرتبط

با یکنواختی در زندگی چگونه مبارزه کنیم؟




۱۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن