واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار اصفهان: شعار امسال در قالب برنامه ای، اجرایی می شود اصفهان – ایرنا – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان از تدوین برنامه ای برای اجرایی شدن شعار امسال و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در راستای همدلی و همزبانی دولت و ملت در استان اصفهان خبر داد.

رسول یاحی روز سه شنبه در حاشیه مراسم ترحیم همسر آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان در گفت و گو با ایرنا، انتخاب شعار امسال و نامگذاری سالجاری با عنوان « دولت و مردم، همدلی و همزبانی » از سوی رهبر معظم انقلاب را آگاهانه و عالمانه توصیف کرد.
وی با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در سال 94، افزود: دشمن برای تحقق نیافتن اهداف نظام جمهوری اسلامی در صدد ایجاد شکاف در جامعه است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان، همدلی را متوجه کسانی دانست که دارای اندیشه، سلیقه و تفکر یکسان هستند اما در عین حال گفت: کسانی هم که اختلاف نظر و سلیقه دارند می توانند با محوریت اخلاق و همزبانی با یکدیگر تبادل نظر و مشکلات جامعه را ذیل سایه اخلاق و عقلانیت حل کنند.
یاحی، ریشه همدلی را در اندیشه و تفکر و تبلور همزبانی را در اخلاق و رفتار دانست و گفت: همدلی و همزبانی موجب وحدت می شود و با وحدت می توان برای فائق آمدن بر مشکلات، همگرایی و هم افزایی ایجاد کرد.
وی گفت: استانداری اصفهان در راستای راهبردی نمودن شعار سال 1394 با عنوان « دولت و مردم ، همدلی و همزبانی » ، شش محور و 30 مولفه را در دستور کار خود قرار داده است که این محورها به دستگاههای اجرایی استان ابلاغ خواهد شد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان افزود: در این برنامه، ارتباط و تعامل موثر و هدفمند از جمله ارتباط با خدا و ائمه معصومین (ع)، ارتباط با خود، ارتباط با خانواده، ارتباط عمومی مردمی، ارتباط چهره به چهره مردمی، ارتباط با منتقدان، ارتباط با بدنه دولت بصورت درون و برون سازمانی و ارتباط با طبیعت و محیط زیست لحاظ شده است.
یاحی، بهبود فرایند اطلاع رسانی را از برنامه های استانداری اصفهان برای تحقق شعار امسال عنوان کرد و گفت: اطلاع رسانی قبل، حین و پس از اجرای برنامه ها، بازخورد و توجه به شفافیت در اطلاع رسانی در برنامه های معاونت سیاسی امنیتی استانداری اصفهان در سالجاری قرار دارد.
وی سومین محور برنامه های معاونت سیاسی امنیتی استانداری اصفهان در راستای عملیاتی شدن شعار امسال را ارتقای سطح و میزان مشارکت مردم در امور اعلام کرد و گفت: مشارکت در امور سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی در این بخش قرار دارد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان، افزایش صداقت، احساس تعلق خاطر و دلبستگی دو سویه مردم و حاکمیت را برای پیشرفت ضروری دانست و گفت: برای دستیابی به این اهداف تلاش می کنیم احساس تعلق درون و برون سازمانی، صداقت در گفتار و رفتار، احساس تعلق دولت به مردم و مردم به دولت را تقویت کنیم.
یاحی افزایش سطح رضایتمندی دریافت کنندگان خدمات دولت را از برنامه های معاونت سیاسی امنیتی استانداری اصفهان در سالجاری بیان کرد و گفت: بهره گیری از خدمات فضای مجازی و الکترونیکی دولت مهمترین راهبرد استان در سرعت بخشی، کاهش هزینه ها و اجرای عدالت اداری است.
مراسم ترحیم صدیقه مظاهری همسر آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان و مادر علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز سه شنبه با حضور قشرهای مختلف مردم در مسجد سید اصفهان برگزار شد.
ت/7134/ 2093
11/01/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]