تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر شما باد رجوع به كتاب خدا (قرآن) ... كسى كه به آن عمل كند از همه پيشى مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815171296




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روسیه می‌خواهد لندن را به نیویورک متصل کند


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


بزرگراه لندن به مسکو؛
روسیه می‌خواهد لندن را به نیویورک متصل کند
روسیه قصد دارد با ایجاد یک شبکه بزرگراهی لندن را به مسکو و سپس به نیویورک متصل کند که البته بودجه فراوانی طلبیده و بلندپروزانه است و قدرت خاصی را نیز به روسیه خواهد بخشید.




به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، چندی پیش زمزمه بزرگراه لندن –نیویورک به گوش می‌رسید که با توجه به بسیار بسیار بلندپروازانه بودن آن به دست فراموشی سپرده شد که البته در زمان خود می‌توانست قاره اروپا و آسیا را به آمریکای شمالی متصل کند.


حالا به نظر می‌رسد این تئوری کم کم دارد رنگ و روی واقعیت به خود می‌گیرد و به تازگی Vladimir Yakunin رئیس راه آهن روسیه طرح خود را برای ایجاد یک شبکه بزرگراهی بین اروپا، آسیا و آمریکا اعلام کرده است که البته در کنار طرح بزرگ راه اهن سیبری اجرا خواهد شد.
در حالی که راه آهن در گستره بسیار وسیعی از روسیه جریان داشته و با سابقه ای بیش از یک قرن روسیه را به سایر شهرها متصل می‌کند با اتصال مسیر مسکو به ولادی وستوک که خود به ژاپن متصل است سپس با انحراف جاده به سوی شمال بیش از ۵۵ مایل دریای Bering را خواهد پیمود و سپس با ساخت جاده‌های جدید از مناطق دورافتاده به آلاسکا متصل خواهد شد که خود نیز به کانادا و آمریکا متصل شده است.
در تئوری این مسیر رانندگی از لندن به نیویورک را طی مسافتی در حدود ۲۱۰۰ کیلومتر امکان پذیر می‌کند.
به هر حال این طرح نیز بسیار بلندپروازانه بوده و به احتمال فراوان دارای هزینه تریلیون دلاری خواهد بود که باید دریای برینگ را به طور کامل پشت سرگذارد و در ضمن در نزدیکترین فاصله سیبری به آلاسکا که تنها ۸۸ کیلومتر است جاده یا پل یا تونل نیز احداث شود.
البته ساخت یک پل برای عوبر از دریای برینگ سابقه ۱۰۰ ساله دارد ولی سخت‌های کار در یک پروژه در منطقه قطب شمال که فقط پنج ماه از سال نور خورشید در آن می‌تابد یک دنیای وسیع از فناوری را می‌طلبد تا اتفاق ناجوری برای رانندگان در این مسیر در صورت احداث روی ندهد و در ضمن زیرساخت‌های مربوط به آن نیز احداث شده باشد.
 


به هر حال احداث این جاده می‌تواند شانس دوباره ای برای اکتشاف جهان قطب شمال را بدهد و بسیاری برای اولین بودن در آن نیز تلاش کند مانند اولین اتوبوس، اولین دوچرخه سوار و اولین عابر که توانستند با وسیله نقلیه خود از آسیا و اروپا به آمریکا بروند.
در حال حاضر این ایده کمی‌از آسمان‌ها به پایین تر آمده است و هر کسی که بتواند این پروژه را به مرحله عمل برساند می‌تواند یکی از ۳ سیستم بسیار بزرگ حمل و نقل در جهان را در اختیار خود داشته باشد که البته ما بی صبرانه منتظریم تا ببینیم در عمر ما این پروژه محقق می‌شود یا خیر./خودروسازی/110



۱۱/۰۱/۱۳۹۴ - ۰۷:۱۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن