تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به نفع ت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870949855




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختصاص یک هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار برای حفاظت از اراضی کشاورزی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در سال 94 صورت می گیرد؛
اختصاص یک هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار برای حفاظت از اراضی کشاورزی
رییس سازمان امور اراضی کشور گفت: گشت حفاظت از اراضی کشاورزی مازندران امسال به 20 گشت افزایش می یابد.


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، قباد افشار با بیان اینکه مازندران  از نظر تولید محصولات کشاورزی در 14 محصول دارای رتبه اول در کشور است گفت: بررسی ها نشان می دهد اگر شرایط آب و خاک مازندران به خوبی مدیریت شود بیش از نیاز غذایی کشور را تامین می کند.


وی ادامه داد: با توجه به بررسی هایی که از سوی سازمان امور اراضی صورت گرفته است طی 25 سال گذشته 20 هزار هکتار اراضی کشاورزی مازندران دچار تغییر کاربری شده است.


افشار به وجود یک میلیون هکتار دشت کشاورزی در شمال اشاره کرد و گفت: حفظ این اراضی برای امنیت غذایی کشور مهم است که باید به خوبی مراقبت شود.


رییس سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه پدیده نامناسب ویلا سازی، صنعت گردشگری استان را هم تخریب می کند گفت: ویلا سازی سبب ایجاد ارزش افزوده نمی شود.


وی با اشاره به اینکه طرح های هادی روستایی تهدید جدی برای اراضی شمال کشور است که باید از گسترش روستاها در سطح جلوگیری شود افزود: طی توافقاتی که سال گذشته با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی  انجام شده تمامی طرح های هادی بازنگری می شود.


رییس سازمان امور اراضی کشور افزود: 200 هزار هکتار اراضی شمال کشور در معرض تهدید تغییر کاربری قرار دارد.


وی توسعه در سطح شهرهای استان های شمالی را از جمله اشکالاتی دانست که باید اصلاح شود افزود: طبق توافق نامه ای که با وزارت راه و شهرسازی انجام شده با گسترش سطح، در شهرها موافق نیستیم و باید جلوی آن گرفته شود و شهرداری و دستگاه های مسئول به دنبال توسعه عمودی شهرها در استان ها باشند.


رییس سازمان امور اراضی کشور خاطر نشان کرد: اگر شالیزارها به کارهای غیر کشاورزی تبدیل شود خیانت ملی است.


وی اظهار داشت: با توجه به اینکه در کشور دچار کمبود منابع آبی هستیم اما حفظ خاک مهم تر است چرا که منابع آبی را با مصرف بهینه می توان مدیریت کرد اما منابع خاکی که تخریب شود قابل برگشت نیست.


افشار افزود: برخی از تغییر کاربری ها به بهانه فعالیت های گردشگری، خدمات رفاهی و ورزشی انجام می شود که باید طرح جامع ای برای این کار تهیه شود .


رییس سازمان امور اراضی کشور اظهار داشت: دو برابر واحد مسکونی استان مازندران ویلا سازی  شده که هیچکدام باعث اشتغال، افزایش سرانه درآمد مردم استان نشده است.


وی با بیان اینکه سال گذشته گشت های حفاظت اراضی کشاورزی برای پیشگیری از تغییر کاربری شکل گرفته است گفت: 13 گشت حفاظت کاربری  اراضی   سال گذشته مازندران امسال به 20 گشت افزایش می یابد.


افشار اجرای دقیق قانون اراضی بایر، تامین تجهیزات مورد نیاز برای تخریب و قلع و قمع ساخت و ساز غیر مجاز را جز اولویت های  جهاد کشاورزی  دانست.


رییس سازمان امور اراضی کشور از نقشه برداری هوایی(کاداستر)  اراضی کشاورزی مازندران در سه ماهه  نخست امسال خبر داد.


وی ادامه داد: برای انجام تصویر برداری دقیق از استان نیازمند 150 میلیارد ریال اعتبار است که بخشی از آن از منابع اعتبارات استانی  و مابقی از طریق منابع ملی باید تامین شود.


افشار یادآور شد: در لایحه بودجه سال 94 برای انجام حفاظت از اراضی کشاورزی و شناسنامه دار کردن اراضی کشاورزی و نظارت، یک هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شد که نسبت به سال گذشته دو برابر افزایش یافت.


وی تصریح کرد: استان های مازندران، تهران و البرز به ترتیب جز سه استان اول در معرض تخریب و ساخت و ساز غیر مجاز هستند.


وی ادامه داد: طی 18 ماه گذشته نظارت بر 700 هزار هکتار زمین های واگذار شده انجام شده که از این میزان 100 هزار هکتار به تعهدات خود عمل نکردند.


رییس سازمان امور اراضی کشور افزود: از 100 هزار هکتار اراضی که تعهداتشان را  اجرا نکردند 40 هزار هکتار مشمول فسخ و خلع ید و 60 هزار هکتار مشمول اخطار شدند.


افشار اظهار داشت: امسال نیز 700 هزار هکتار زمین های واگذار شده مشمول اجرای طرح نظارت می شود.


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

فعالیت 160 گشت ویژه حفظ کاربری اراضی کشاورزی در تعطیلات نوروزی
بازگشت بيش از 6 هزار هکتار زمين کشاورزي به چرخه توليد
راه اندازي نخستين گشت حفاظت از زمين هاي کشاورزي کشور
تخريب 200 هزار هکتار از اراضي زراعي و باغي کشور




۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن