تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868483634




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خروج از رکود با افزایش تولید صادرات محور


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
خروج از رکود با افزایش تولید صادرات محور
نایب رئیس کنفدراسیون صادرات ايران گفت: اجرای بعضی از راهکارهای ارائه شده در بسته خروج از رکود زمانبر است و در زمان کوتاه اجرایی نمی شود.


محمد لاهوتی نایب رئیس کنفدراسیون صادرات ايران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به بسته پیشنهادی خروج غیر تورمی از رکود گفت: بسته ارائه شده از سوی دولت بسته ای کامل و واقع گراست که در آن به تولید و صادرات توجه شده است.

وی افزود: در بسته خروج غیر تورمی از رکود به بحث نقدینگی و سیاست پولی و ارزی اهمیت داده شده و برای این منظور کنترل رشد پایه پولی و انضباط مالی در نظر گرفته شده است.
 
وی با انتقاد از سیاست های ارزی دولت گفت: سیاست ارزی دولت واقعی کردن نرخ ارز است و این سوال پیش می آید که آیا واقعا دولت حاضر به پذیرش فرمول های اقتصادی بر معنای واقعی و براساس قانون برنامه پنجم توسعه را دارد. 

وی افزود: در این برنامه به مسائل به درستی پرداخته شده و سیاست گذاری های خوبی انجام شده اما با توجه به بخشي از موارد كه نيازمند مصوبه مجلس است و در اجرا نيز با توجه به تجربيات گذشته سليقه اي عمل شده لذل معلوم نيست كه در نهايت نظر تدوين كنندگان بسته تامين مي شود يا خير ؟

لاهوتی ادامه داد: به عنوان مثال در بخش تسهیلات بانکی صادرکنندگان جهت حمایت از صادرات، بانک توسعه صادرات به عنوان بانک تخصصی که بودجه را در خدمت صادرات با نرخ 12 تا 15 درصد پرداخت می کرده است، هم اکنون نرخ پایه برای ارائه تسهیلات را به 22 درصد افزايش دادهکه با هزینه جانبی به 25 درصد می رسد كه در تناقض با اهداف بسته است .

*** پیشنهاد دریافت مالیات 50 درصد از صادرات مواد خام

اين عضو هيات نمايندگان اتاق ايران گفت : با اشاره به بحث مالیات در بسته خروج غیر تورمی از رکود گفت: در بسته پیشنهادی دولت اغلب پرداخت کنندگان ماليات مانند حقوق بگیران و تولیدی ها و پیمانکاران از پرداخت مالیات معاف شدند وبر اساس برنامه پنجم كل صادرات از پرداخت هر گونه ماليات معاف است ولي بًراي صادرات كالاي خام ٥٠ درصد ماليات در نظر گرفته شده و در قانون نيز هيچ تعريف مشخصي از كالاي مواد خام وجود ندارد و هر گونه تصميمي در اين خصوص مستقيما در توليد تاتير خواهد داشت ولي در مقابل اوراق مشاركت كماكان فاقد ماليات .

وی همچنین با اشاره به قانون ارزش افزوده گفت: طبق قانون ارزش افزوده برای صادرکنندگان ظرف سه ماه باید برگشت داده شود و در مقابل اگر پرداخت نشود، ماهانه یا متناسب با سود بانکی جریمه پرداخت شود، ولي از زمان اجرا اين قانون نه تنها جريمه بلكه اصل پرداختي صادركنندگان نیز برگشت داده نشده.

***صنعت توریسم تنها با لغو روادید رونق پیدا نمیکند

وی در ادامه تصریح کرد: در بحث توریسم پیش بینی شده برای خارجی ها روادید را یکطرفه لغو کنند، در حالیکه تجار و بازرگانان ما در سفارتخانه ها سرگردان اخذ ویزا هستند. وی ادامه داد: در بحث توریسم مشکل با لغو روادید مشکل حل نمی شود، بلکه یکی از مشکلات در این بخش کمبود هتل و هتل آپارتمان های مناسب با استانداردهای جهانی است.

لاهوتی ادامه داد: گسترش و رونق توریسم نیاز به زیرساخت های اساسی دارد که نیازمند بودجه است و تنها با لغو روادید امکان جذب توریسم فراهم نمی شود.

*** در بسته خروج از رکود به کشاورزی و معدن توجه کافی نشده است

نایب رئیس کنفدراسیون صادرات ادامه داد: 14 درصد کل صادرات غیر نفتی مربوط به بخش کشاورزی است و در این بسته بخش کشاورزی و معدن مورد توجه کافی قرار نگرفته است. وی افزود: در کل بسته خروج غیر تورمی از رکود به دقت آسیب شناسی شده و تمام مشکلات دیده شده است، اما اجرایی شدن این بسته به راحتی ممکن نیست، چرا که نزدیک به 30 بند از این بسته نیاز به مصوبه مجلس دارد.

*** تنها راه خروج از رکود تورمی افزایش تولیدات صادرات محور است
 
لاهوتی گفت: در شرایط اقتصادی کشور تنها راه خروج از رکود غیر تورمی تولیدات صادرات محور است.وی ادامه داد: یکی از مشکلات در بحث صادرات عوارض صادراتی است که باید به‌آن توجه بیشتر شود.

نایب رئیس کنفدراسیون صادرات ايران تصریح کرد: افزایش نرخ سود بانکی و همچنین عدم گشایش اعتبار برای صادرکنندگان بدليل تحريم ها و نقل و انتقالات پول از دیگر مشکلات صادرکنندگان است که باید مد نظر سیاستگذاران اقتصادی قرار گیرد.

انتهای پیام/



اخبار مرتبط

سهم 51 درصدی سرمایه‌گذاران خارجی در صنعت خودرو ایران
صادرات 203 میلیون دلار کالا به تایوان
لزوم کاهش موانع صادرات
صادرات روزانه 205 هزار دلار کالا از طریق تجارت چمدانی




۰۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن