واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ فروردين ۱۳۹۴ (۰:۳۰ق.ظ)
عملکرد کميسيون آموزش و تحقيقات در سال 93؛ از حضور چندين وزير پيشنهادي تا بورسيه ها و تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد موج - گروه اقتصادسياسي
به گزارش خبرگزاري موج، کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي تا پايان بهمن ماه سال گذشته، در مجموع 54جلسه را در راستاي تمامي موضوعات آموزشي کشور بزگزار کرد که مسائل مختلفي مانند سوال از وزرا و استماع برنامه هاي وزراي پيشنهادي که از سوي دولت به مجلس براي تصدي رياست وزارت خانه معرفي مي شدند سپري شد و در گام بعدي، بررسي گزارش هاي مسئولان سابق و فعلي دانشگاه آزاد درباره طرح تحقيق وتفحص از اين دانشگاه را بررسي شد که جزو مهمترين مسائل بررسي شده در کميسيون آموزش بود.
درخصوص برگزاري جلسات اين کميسيون بايد اشاره داشت که در سه ماه خرداد، تير و مرداد درکل جلسات موضوعات مانند وضعيت بورسيه هاي تحصيلي با حضور روساي سابق و فعلي سازمان امور دانشجويان بررسي شد همچنين پيگيري گزارش روساي فعلي، سابق و اسبق دانشگاه آزاد در پاسخ به تحقيق وتفحص از اين دانشگاه نيز در دستور کار قرار داشت.
البته بايد اشاره داشت که در طي همين سه ماه، بررسي چگونگي اجراي قانون الحاق 2تبصره به ماده "17" قانون تعيين استخدامي معلمين حق التدريسي و آموزشياران نهضت سواد آموزي نيز پيگيري شد.
نبايد از اين نکته قافل شد که اين کميسيون در همين بازه زماني ناظران براي شوراي عالي عتف و شوراي عالي گزينش را انتخاب کرد و با دعوت از رئيس سازمان بازنشستگي موضوع بازنشستگي اعضاي هيات علمي قبل ازسال 84 را مورد بررسي قرار داد.
کميسيون آموزش در سه ماهه دوم البته سياست هاي ابلاغي مقام معظم رهبري درحوزه علم و فناوري را با حضور مسئولان آموزش و پرورش، علوم و تحقيقات، تعاون و کار، بهداشت و درمان و معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور را نيز بررسي کرد.
در ادامه بايد به شانزده جلسه کميسيون آموزش وتحقيقات مجلس در طول ماههاي آذر، دي و بهمن اشاره داشت که برنامههاي فرهادي وزير پيشنهادي علوم، بررسي بودجه سال 94 با حضورمعاونان وزارتخانه هاي آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و مسئولان دانشگاه فرهنگيان، دانشگاه فني وحرفه اي، دانشگاه علمي وکاربردي و سازمان مديريت مطرح و بررسي شد.
گفتني است نمايندگان اين کميسيون در جلسه اي اعضاي مورد نظر خود براي عضويت در کميسيون تلفيق جهت بررسي بودجه 94 را انتخاب کرده و با دعوت ازرئيس سازمان نهضت سواد آموزي گزارش اين سازمان در برخي موضوعات را بررسي کردند.
نوسازي مدارس اقدامي حياتي براي واحدهاي آموزشي است
قاسم احمدي لاشکي عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس درباره يکي از مهمترين اولويت هايي که بايد درسال 94 به آن رسيدگي کرد، به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: متاسفانه نوسازي مدارش کشور با روند کند مواجه است و بايد مراکز آموزشي که به سوي فرسايشي شدن حرکت مي کند با تزريق و تامين اعتبار به سمت نوسازي اين واحدها حرکت کرد.
وي ادامه داد: مشکل نوسازي مدارس يکي از بحث هاي جدي است که در کميسيون تلفيق نيز به بحث و راي گيري گذاشته شد اما با اينکه بودجه بيشتري به مراتب دوره هاي بودجه ريزي سال هاي گذشته در اختيار اين بخش قرار گرفت اما مشکل مدارس فرسوده به علت تعدد آنها برطرف نخواهد شد.
نماينده مردم نوشهر و چالوس در خانه ملت در پايان گفت: بايد براي نوسازي مدارس اعتبارات بيشتري در نظر گرفته شود و اميد داريم تا در سال همدلي و همزباني سالي پر نشاط در حوزه نو سازي مدارس فرسوده باشد اعتباراتي که براي اين امر در بودجه آمده بتواند بخشي از مشکلات اين بخش را حل کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]