واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اولین برنامه تلویزیونی انتخاباتی رهبران دو حزب کارگر و محافظه کار؛ نظرسنجی ها: کامرون دراولین برنامه زنده انتخاباتی برتر از"اد میلیبند"ظاهر شد لندن – ایرنا- بر اساس نتایج نظرسنجی های صورت گرفته، دیوید کامرون نخست وزیر و رهبر حزب محافظه کار انگلیس در اولین برنامه زنده تلویزیونی انتخاباتی که شامگاه پنجشنبه برگزار شد، توانسته است برتر از "اد میلیند" رهبر حزب کارگر ظاهر شود.
به گزارش ایرنا، در این برنامه زنده تلویزیونی که میزبان آن کانال چهار شبکه اسکای نیوز بود، رهبران این دو حزب اصلی انگلیس به طور جداگانه به پرسش های چالشی " جرمی پاکسمن " مجری این برنامه از جمله در ارتباط با مسایل سیاست خارجی، مهاجران و مسایل اقتصادی پاسخ دادند.
روزنامه دیلی تلگراف روز جمعه نوشت: براساس نظرسنجی صورت گرفته دیوید کامرون توانسته است بر رقیب اصلی اش "اد میلیبند " البته با فاصله کمی چیره شود.
این روزنامه نوشت: براساس نظرسنجی صورت گرفته، درصد حمایت مردم از کامرون 54 درصد و از "اد میلیبند " 46 درصد بوده است.
نتایج نظرسنجی مشترک صورت گرفته توسط روزنامه گاردین و موسسه "آی سی پی" نیز موید برتری نسبی کامرون در این برنامه انتخاباتی 90 دقیقه ای بوده است.
کامرون نخست وزیر انگلیس در این برنامه تلویزیونی درباره ادامه حضور کشورش در اتحادیه اروپا گفت: اگر احساس کنم که ادامه حضور در این اتحادیه به سود منافع انگلیس نیست، چنین موضوعی را دنبال نخواهم کرد.
وی اضافه کرد: شرایط که هم اینک شاهد آن هستیم، نیاز به اصلاح در ساختار اتحادیه اروپا و همه پرسی است که مردم انگلیس در آن اختیار انتخاب را داشته باشند.
کامرون پیشتر گفته است در صورت پیروزی حزبش در انتخابات عمومی این کشور در ماه مه سال 2015، در سال 2017 میلادی برای ماندن کشورش در اتحادیه اروپا، یک همه پرسی برگزار می کند.
در همین حال، وی که گفته می شود برای کنترل روند مهاجرت نیروی کار اروپایی به ویژه مهاجران بلغاری و رومانیایی ، به انگلیس تحت فشار اعضای قدرتمند حزبش قرار گرفته است، قصد دارد پیش از آن که ادامه عضویت کشورش در اتحادیه اروپا به همه پرسی گذاشته شود، بر سر شرایط ادامه این عضویت با این اتحادیه مذاکره کند.
کامرون همچین در پاسخ به پرسشی درمورد دخالت نظامی انگلیس در لیبی گفت: از این تصمیم متاسفم نیستم. این تصمیم درستی بود که در کنار فرانسه و آمریکا سرهنگ معمر قذافی را از کشتار مردم لیبی بازداریم. اگر مداخله نمی کردیم ، ممکن بود شاهد یک فاجعه در شهر بنغازی باشیم.
وی اضافه کرد: من قبول ندارم که من بعد از آن، مردم لیبی را تنها گذاشته باشیم. ما کمک های مالی و نظامی و آموزش نظامی را به این کشور ارائه کردیم ولی تاکنون موفق نشده ایم که بخش های مختلف حکومت لیبی را گرد هم آوریم تا همه سلاح های خود را کنار بگذارند. هم اکنون نیز این تلاش ها را ادامه می دهیم. این را قبول دارم که اوضاع دشواری را در این کشور شاهد هستیم .
نخست وزیر انگلیس همچنین در پاسخ به سووالی در خصوص افزایش شمار بانک های غذایی مخصوص محرومین و علت روی آوردن شمار بیشتری از مردم کشورش به این مراکز گفت: شکی نیست که ما شاهد افزایش بانک های غذایی بوده ایم و بخشی ازمساله ناشی از مشکلاتی است که کشور با آن روبرو بود. البته بخش دیگر نیز به تغییر قانون در دولت ما برمی گردد زیرا دولت قبلی ( کارگری ) اصلا تبلیغ وجود این مراکز را ممنوع کرده بود زیرا باور داشتند که تبلیغاتی منفی به راه می افتد. به باور ما این تصمیمی اشتباه بود واجازه دادیم کسانی که به کمک غذایی نیاز دارند، به این مراکز هدایت شوند. مساله اساسی این است که امکان دادیم شمار افراد بیشتری به سر کار بروند، اقتصاد بار دیگر شروع به کار کند.
وی در خصوص بدهی 500 میلیارد دولت انگلیس نیز گفت این میزان، به مراتب کمتر از بدهی هایی است که دولت قبلی (کارگری) دارد. کسر بودجه سالیانه، یک دوم تولید ناخالص است و بدهی های مربوط به سهم ما از درآمد ملی درحال کاهش است. البته هنوز کار تمام نشده است و باید طرح خود را اجرا کنیم. البته می دانم که اجرایی کردن این طرح برای مردم انگلیس سخت خواهد بود.
انتخابات عمومی انگلیس که پنجاه و ششمین انتخابات پارلمانی این کشور از سال 1801 میلادی بشمار می آید، قرار است در هفتم ماه می آینده برگزار شود و حزب پیروز سکان دولت این کشور را به مدت پنج سال در دست خواهد گرفت.
اروپام**4** 1552
07/01/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]