واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین:نظامیان اردنی درسرکوب زندانیان زندان مرکزی دست دارند تهران - ایرنا - ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین با صدوربیانیه ای اعلام کرد که سرکوب زندانیان زندان مرکزی جو ادامه دارد و نظامیان اردنی در این حوادث نقش پر رنگی دارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین، دراین بیانیه آمده است: خبرهای رسیده برادامه شکنجه ها و سرکوب برنامه ریزی شده در زندان مرکزی جو تاکید می کند که مزدوراردن نظامی نقش مهمی دراین سرکوب ها ایفا کرده اند.
ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین هدف از این اقدامات وحشیانه را درهم شکستن مقاومت و پایداری اسیران دربند رژیم آل خلیفه دانست.
این بیانیه اضافه می کند که اوضاع زندان مرکزی جو از یک هفته گذشته تاکنون و شکنجه روحی و جسمی اسیران، باعث نگرانی شدید خانواده های زندانیان و ملت آزاده بحرین شده است.
،آنچه درزندان جو می گذرد ماهیت تروریستی رژیم آل خلیفه را که تفاوتی با اندیشه های داعشی مزدوران آن ها ندارد به نمایش می گذارد.
ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین دراین بیانیه همبستگی خود را با اسیران زندان مرکزی و خانواده های آن ها اعلام کرد.
در این بیانیه آمده است: دبیرخانه شکایات یک دستگاه مستقل و بی طرف نیست بلکه بخشی ازرژیم ال خلیفه است و نقشی مساوی با نقش دستگاه ها و نیروهای سرکوب گر ایفا کرده و برجنایت های آل خلیفه و نیروهای اشغالگر عربستان سرپوش می گذارد.
این بیانیه اضافه می کند: ملت بحرین فریب رژیم ال خلیفه را نمی خورد و هیچ اعتباری برای سازمان ها و دستگاه های دیکتاتوری آل خلیفه قایل نیست.
ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین همچنین با ابرازنگرانی از وضعیت سلامتی عبدالهادی الخواجه فعال و حقوقدان زندانی بحرینی که چندروزی است به اعتصاب غذا دست زده است، مقاومت و پایداری وی را ستود.
با اینکه مسوولان اردنی، علت حضور نظامیان این کشور را در بحرین، ماموریت آموزشی عنوان کرده اند، اما مخالفان حکومت آل خلیفه معتقدند که نظامیان برخی کشورهای عربی در سرکوب مخالفان، به نظام بحرین کمک می کنند.
"طارق خوری" نماینده پارلمان اردن بارها از حضور نظامیان اردنی در بحرین به منظور سرکوب شهروندان این کشورانتقاد کرده است.
انتقادهای وی پس ازکشته شدن "علی محمد علی الزریقات" نظامی اردنی دربحرین افزایش یافت.
الزریقات روز سه شنبه 25 آذرماه در حادثه انفجار بمب دست ساز در روستای "دمستان" بحرین کشته شد و گروه های مختلف بحرینی به ویژه مخالفان رژیم حاکم، این انفجار را محکوم کردند.
خوری همان روز با انتقاد از حضور نظامیان اردن در بحرین در صفحه "توییتر" خود، نوشت: بحرینی ها باهم اختلاف دارند، ما وسط دعوا چه کار می کنیم؟
وی افزود: ماموریت آموزشی که فرزندانمان را در آن از دست بدهیم، نمی خواهیم.
این عضو مجلس اردن روز پس از این حادثه نیز در گفت و گو با برنامه "البحرین الیوم" که از شبکه "اللولو" پخش می شود، حضور نظامیان اردنی در بحرین را یک تصمیم آمریکایی دانست.
خوری افزود: اطمینان دارم که حضور نظامیان اردنی در بحرین یک تصمیم آمریکایی است و در راستای هدف شرافتمندانه، به شمارنمی رود.
وی ادامه داد: بحران بحرین هیچ سنخیتی با اردن ندارد و نیازی نیست نظامیان ما یک طرف این معادله قرار گیرند.
به نوشته خوری، بسیاری از نظامیان بازنشسته اردنی برای استخدام در ارتش و نیروهای امنیتی بحرین، راهی این کشور شده اند.
وی افزود: معمول این است که ملت ها سران خود را تغییر می دهند، اما در بحرین این نظام است که می خواهد با اعطای شهروندی به بیگانگان، ملت را تغییر دهد.
بحرین از زمان سرکوب قیام مردمی در سال 2011 میلادی تاکنون شاهد موجی از اعتراضات از سوی مردم این کشور است که خواستار اصلاحات سیاسی در این کشور هستند.
رژیم آل خلیفه به کمک نظامیان سعودی و ماموران امنیتی امارات که در قالب نیروهای سپر جزیره در بحرین مستقر شده اند، اعتراضات مردمی این کشور را سرکوب می کنند.
خاورم**6116 **1917
02/01/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]