واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: گفت و گو با یک مدل واقعی!همسر روناک یونسی پاسخ میدهد+عکس
پس از بررسی پرونده مدل های اینساتگرامی به گفت و گو با "محسن میری" مدل مطرح ایرانی خواهیم پرداخت ، او به ما در رابطه با استاندار های مدلینگ ، میزان درآمد در این صنعت و ... میگوید
شاید شما نیز دوستانی داشته باشید که خود را مدل معرفی می کنند و به لطف عکاس ها و افکت های کامپیوتری پس از ایجاد صفحه ای در فیسبوک و یا اینستاگرام حتی توانسته اند طرفداران بسیاری را برای خود دست و پا کنند ، اما حقیقت آن است که آن ها دروغ می گویند !
مدلینگ در جهان به عنوان یک شغل و صنعت شناخته می شود ، حال آنکه در ایران بسیاری از دختران و پسران جوان با پرداخت مبالغی نجومی ، سعی در مطرح کردن خود در فضای مجازی دارند ، پارسینه با چندین نفر از معروف ترین مدل های اینستاگرامی ارتباط برقرار کرد اما هیچ یک از آنان حاضر به مصاحبه نشده و در واقع از ارائه حتی یک عکس که ثابت کند برای یک برند (مارک) معتبر تبلیغ کردهاند، عاجزند.
اما در این میان، عده ای هم هستند که واقعا مدلاند، واقعا با کمپانیها و طراحان لباس و مد و تبلیغات کار میکنند اما آهشان از دست کسانی که فقط برای گرفتن "لایک” و کسب شهرت، به رایگان جلوی دوربین عکاسان میروند، به آسمان رفته است. تا وقتی بعضی حاضرند پول هم پرداخت کنند تا کار مدلها را انجام دهند، چرا عکاسان به سراغ مدلهای حرفه ای بروند و دستمزد بدهند؟
اوضاع برای مدلهای پسر ایرانی به علت قانونی بودن فعالیتشان، تا اندازهای بهتر است. بعضی مدلهای مرد پول خوبی از این کار به دست میآورند و حتی تعداد کمی از آنان "بینالمللی” شدهاند.
در ادامه به گفت و گو با محسن میری یکی از مدل های ایرانی میپردازیم ، او به ما در رابطه با استاندار های مدلینگ ، میزان درآمد در این صنعت و ... میگوید .
تعریف شما از مدلینگ چیست ؟
محسن میری: مدل عمدتا برای معرفی پوشاک به مخاطب و ترغیب مردم به خرید آن کالاست و برای به تصویر کشیدن و نمایش اجناس در صنعت پوشاک به کار می رود.
همانطور که در رشته های ورزشی استانداردهای خاصی برای ورزشکاران آن رشته خاص وجود دارد در شاخه های مختلف مدلینگ هم استانداردهای مختلفی وجود دارد.
استانداردهای مدل ها به نسبت هر کشور تعریف می شود. به عنوان مثال در آسیا، استانداردهای مدل ها از نظر قد نسبت به مدل های امریکا کوتاه قدتر هستند. مدل باید استاندارد باشد و فیزیک خوبی داشته باشد و سایز و اندامش را نسبت به استانداردهای خاص تغییر دهد.
همچنین می توان از افراد مشهور یک کشور برای هرچه بهتر معرفی کردن کالا استفاده کرد.
چگونه میتوان مدل شد ، آیا دوره و یا آموزش خاصی نیاز است ؟
محسن میری: برای وارد شدن به این صنعت چهره و فرم بدنی مناسب مهمترین اولویت است تا با رژیم های غذایی مناسب و آموزش های ورزشی خاص مدل ایستایی و انعطاف پذیری خوبی داشته باشد. در بخش های مختلف مدلینگ هم نکات و آموزش های مختلفی وجود دارد. از جمله مدل ها باید برای عکاسی و اتومدل شدن باید آموزش ببینند که بتوانند لنزهای عکاسی را خوب بشناسند و با عکاس خوب ارتباط برقرار کند تا بهترین زاویه بدنی و صورت خود را درآورد و در راه رفتن بر روی سن هم باید آموزش ببیند که به چه صورت بتواند بدون منحرف شدن نگاهش و با حرکت روی یک خط جلب توجه کند و نگاه بیننده را به لباسهایش جلب کند.
برخی هم برای عکاسی ژورنال ها و بیلبوردهای تبلیغاتی فعالیت می کنند و با اجراهای محدود در چندساله اخیر به نمایش زنده لباس پرداخته اند که خیلی آماتور و دور از استانداردهای جهانی بوده است. یکی از آخرین ها اجرای لباس چرمی بود که با حضور وزیر ارشاد در تالار وحدت برگزار شد.
پروژ ها با قرار داد و به صورت قانونی پیش میروند ؟
محسن میری: مدلینگ در ایران تا سال های قبل که به صورت قانونی اجرا نمی شد و زیر نظر سازمان خاصی نبود به صورت حرفه ای برگزار نمیشد و بالطبع با قراردادها و قوانین درستی پیش نمی رفت. به تازگی که مدلینگ زیر نظر وزارت ارشاد رفته امید است هرچه زودتر در ایران هم این حرفه به صنعت تبدیل شود ومدل ها بتوانند در شرایط مناسبی کار کنند.
آیا درآمد مدلینگ هم به اندازه نامش جذاب است و می¬توان به آن به صورت حرفه نگاه کرد ؟
محسن میری: تا جایی که من خبر دارم قراردادهایی که برندهای ایرانی با مدل های ایرانی می بندند آن مقداری نیست که بتوان روی درآمد مدلینگ حسابی باز کرد و به این حرفه به صورت یک شغل ثابت نگاه کرد. مدلینگ در ایران به اندازه توان مالی یک برند برگزار می شود و بستگی به خرج کردن شخصی برندها دارد که باز هم به نظر من اصلا حرفه ای برگزار نمی شود و جای کار دارد.
آیا مدل های ایرانی در سطح بین المللی حرفی برای زدن دارند ؟
محسن میری: مدل های مطرح و معروفی در سراسر دنیا داریم که به صورت حرفه ای و با استانداردهای جهانی و درآمد خوب مشغول کار هستند.ستاره نیوز
یکشنبه 2 فروردین 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]