واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ فروردين ۱۳۹۴ (۱۳:۱۱ب.ظ)
وزير بهداشت خبرداد: ارائه خدمات بيمه اي به 10 ميليون حاشيه نشين تا پايان سال موج - وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت: تا پايان سال، 10 ميليون نفر جمعيت حاشيه نشين تحت پوشش خدمات بهداشتي- درماني قرار ميگيرند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر سيد حسن هاشمي با حضور در جمع صميمي پزشکان، پرستاران و کارکنان مرکز آموزشي پژوهشي و درماني ابن سينا و عيادت از بيماران بستري از اين بيمارستان روانپزشکي بازديد کرد و ضمن تبريک سال جديد اظهار اميدواري کرد: سال نو براي همه ايرانيان سالي همراه با شادکامي و سلامتي و موفقيت باشد.
وي با بيان علت حضور خود در مرکز روانپزشکي ابنسينا، گفت: ما در حوزه سلامت روان، مشکلات زيادي داريم و امکانات کمي در کشور براي اين قسمت وجود دارد. تعداد تختهاي روانپزشکي خيلي کم است و نزديک 40 هزار تخت در سراسر کشور کمبود داريم.
وي گفت: اميدوارم در سال جديد، خيرين سلامت و نيکوکاران در اين حوزه به بيماران و دولت کمک کنند تا تعداد تختها افزايش پيدا کند.
هاشمي تصريح کرد: براي اولين بار در سطح وزارت بهداشت، قائم مقام مشارکت هاي مردمي منصوب شد تا با جلب حمايت نيکوکاران بتوان مشکلات اينگونه مراکز را مرتفع کرد.
وي با بيان اينکه بيماران مبتلا به اختلالات اعصاب و روان از نيازمندترين بيماران هستند، اظهار داشت: به دليل مزمن شدن اينگونه بيماريها، هزينه هاي سنگيني براي خانواده هاي بيماران به همراه خواهد داشت و حوزه سلامت بايد در اين زمينه جدي کمک کند.
وزير بهداشت ضمن تشکر از تمام کارکنان دانشگاههاي علوم پزشکي سراسر کشور به خاطر تلاشهاي آنان در سال 93، بزرگترين دستاورد سال 93 وزارت بهداشت را هم نوايي دولت و مجلس در حوزه سلامت دانست.
وي افزود: در گذشته به دليل هزينه هاي زياد درماني، کمبود داروها و مشکلات تجهيزات پزشکي، مردم در مراجعه به بيمارستانهاي دولتي دچار اسيب مي شدند که با اجراي برنامه تحول نظام سلامت پرداختي از جيب مردم از 38 درصد به 6 درصد کاهش يافت و براي روستاييان اين کاهش به 3 درصد رسيد.
وي افزود: همچنين مقيمي پزشکان در بيمارستانها، توزيع حدود 4000 نفر پزشک متخصص در بين بيمارستانهاي کشور و نوسازي بيمارستانها را از جمله اقدامات سال 93 برشمرد.
هاشمي با اشاره به نقش مهم همکاريهاي بينبخشي در حوزه سلامت، به مشارکت ارتش و جمعيت هلال احمر در بخش اورژانس هوايي، اظهار داشت: در حوزه بهداشت نيز هماهنگي بين بخشي بين وزارت جهاد کشاورزي، وزارت ارشاد اسلامي، وزارت صنعت و معدن و تجارت، سازمان ملي استاندارد، وزارت کار و امور اجتماعي، سازمان محيط زيست و ساير دستگاهها صورت گرفت که منجر به اقدامات اثربخشي در حوزه بهداشت شد.
وي با تشريح اقدامات وزارت بهداشت در ارتباط و تعامل با وزارت آموزش و پرورش و ساخت خانه هاي بهداشت در روستاها اظهار داشت: در سال جاري بيش از هزار خانه بهداشت ساخته شد و هزار خانه بهداشت نيز در اوايل سال آينده به بهره برداري خواهد رسيد.
هاشمي با بيان اينکه اقلام دارويي در خانه هاي بهداشت روستايي به بيش از دو برابر افزايش پيدا کرده و به چهارصد قلم رسيده است، گفت: در سال 93 انواع واکسنها در اختيار مردم قرار گرفت و واکسن جديد پنجگانه نيز اضافه شد. همچنين مکمل هاي غذايي براي مادران باردار، نوزادان و دختران و پسران در دوره دبستان در دسترس قرار گرفت.
وي افزود: براي اولين بار در شهرهاي زير 20هزار نفر جمعيت، در تمام مراکز بهداشتي، پزشک حضور دارد و اين براي مديران حوزه سلامت افتخارآميز است.
هاشمي با بيان اينکه شهر مشهد داراي بيشترين جمعيت حاشيه نشين است اظهار داشت: يکي از اقدامات خوبي که شروع شد، پرداختن به حاشيه نشينها است که شرايطي بدتر از روستاهاي مرزي دارند و از ابتدايي ترين خدمات بهداشتي محروم هستند.
وي افزود: اکنون خوشحاليم در مشهد، همه حاشيه نشينان تحت پوشش خدمات بهداشتي قرار گرفتنهاند و به ازاي هر هزار نفر، يک کارشناس بهداشت و به ازاي هر 45 تا 50 هزار نفر، يک مرکز بهداشتي درماني راهاندازي شده و خدمات بهداشتي، دندانپزشکي، مراقبتهاي پيش از بارداري و تغذيهاي را ارائه به مردم ارايه مي دهند. وي افزود: طبق برنامه ريزي انجام شده، قرار است در پايان سال 94، براي 9 تا 10 ميليون نفر جمعيت حاشيه نشين کشور، اين خدمات ارائه گردد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]