واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ورود آب تهران به وضعیت زرد
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ورود آب تهران به وضعیت زرد وقرار گرفت در آستانه قرمز و بحران را تلخ ترین و راه اندازی ۷ پارک انرژی در پایتخت را شیرین ترین اتفاق زیست محیطی شهری دانست.
کد خبر: ۴۸۵۳۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱ - 22 March 2015
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ورود آب تهران به وضعیت زرد وقرار گرفت در آستانه قرمز و بحران را تلخ ترین و راه اندازی ۷ پارک انرژی در پایتخت را شیرین ترین اتفاق زیست محیطی شهری دانست.
دکتر علی محمد شاعری در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: تا پیش از سال ۹۳ مهمترین معضل زیست محیطی تهران آلودگی هوا اما با توجه به خشکسالی مداوم و مدیریت نامناسب منابع آب در این سال بحران آب مهمترین و تلخ ترین چالش پایتخت بود.
به گفته وی، بحران آب به عنوان یک چالش جدید در محیط زیست تهران موجب بروز پدیده ریزگردها در اطراف تهران، خشک شدن سد های لار و لتیات و ورود آب پایتخت به وضعیت زرد و آستانه وضعیت قرمز شد.
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، مرگ حدود ۲ میلیون ماهی در سد فشافویه را یکی دیگر از اتفاقات تلخ زیست محیطی در سال ۹۳ عنوان کرد.
شاعری طوفان با سرعت ۱۱۹ کیلومتر بر ساعت تهران که منجر به قربانی شدن تعدادی از شهروندان و قطع هزاران اصله دخت و خسارات زیاد به تأسیسات شهری شد را از دیگر اتفاقات تلخ زیست محیطی پایتخت در سالی که گذشت دانست که با پیش بینی های دقیق و پایش های منظم و لازم امکان کاهش خسارات آن وجود داشت.
از سوی دیگر رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران فرمایشات مقام معظم رهبری در ۱۷ اسفند سال ۹۳ شیرین ترین اتفاق محیط زیستی در این سال توصیف کرد و افزود: پس از این دیدار محیط زیست اولویت تمام دست اندر کاران و مسئولان کشور شد و اثر و نتایج این سخنرانی به وضوح در برنامه ها قابل مشاهده است.
وی به طرح یک فوریتی که در صحن شورای شهر تهران برای ارتقا ساختار زیست محیطی شهرداری تهران مطرح شد اشاره کرد و افزود: در حال حاضر در نظر گرفتن محیط زیست به عنوان یک اصل در تمام پروسه های توسعه ای و پروژه های عمرانی ضروری است .
شاعری یادآور شد: پس از این سخنرانی تمام طرح های نادرستی که در گذشته بدون رعایت موازین زیست محیطی تصویب شده بود مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفت.
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران همچنین تآکید کرد: در سال گذشته شهرداری تهران اقدامات خوبی که نتایج شیرینی برای محیط زیست داشت انجام داد که توسعه انرژی های نو در بوستانها، معابر، فضاهای عمومی، پارک های شهری ،را ه اندازی ۷ پارک انرژی و رساندن تعداد این پارک ها به ۱۳ عدد از مهمترین این اقدامات بود.
به گفته وی، استفاده از ۲۵۰ آب گرمکن خورشیدی برای تأمین آب گرم مورد نیاز بوستان ها، و استفاده از تعداد زیادی پایه های سولار خورشیدی به عنوان مثال برای روشنایی پارک هزار هکتاری تلو و استحصال انرژی نو از پسماند با احداث نیروگاه ۲۰۰ تنی زباله سوز در آراد کوه از دیگر اتفاقات شیرین زیست محیطی شهری در سال ۹۳ بود.
شاعری تعطیلی گود سیاه کوه در شرق تهران در منطقه ۱۵ که روزانه ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ کامیون خاک و نخاله ساختمانی به آن تخلیه می شد و در حدود ۶۰۰ هکتار از اراضی این منطقه از نظر بافت و ساختمان خاک تخریب می کرد و منشا ریزگردها در تهران بود و انتقال آن به جای مناسب را نیز از اتفاقات شیرین این حوزه در سال گذشته عنوان کرد.
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران تعطیلی تعداد زیادی از واحد های صنعتی آلاینده مانند کارخانه ایرفو، تعطیلی معادن غرب تهران در منطقه ۱۸ ، افزایش سهم حمل و نقل عمومی از ۵۶ درصد به ۶۰ درصد با احداث ۳۰ کیلومتر مترو و نوسازی و باز سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را از دیگر دستاورد های شیرین سال ۹۳ دانست.
وی افزود: همچنین تعویض کاتالیست ۱۰ هزار تاکسی و جایگزینی ۳ هزار تاکسی فرسوده از دیگر اتفاقات شیرین زیست محیطی در حوزه شهری در سال ۹۳ بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]