واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ اسفند ۱۳۹۳ (۱۳:۱ب.ظ)
کارشناس عالي مسائل استراتژيک: رفتار انقلابي مسوولين تنها راه رسيدن به سياست هاي کلي است موج - کارشناس ارشد روابط بين الملل و مسائل استراتژيک با اشاره به دست نيافتن به سياست هاي کلي سال 93 گفت: تا زماني مسوولين رفتار انقلابي نداشته باشند، تلاش ها تاثيرگذار نخواهد بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دکتر محمودرضا اميني، کارشناس عالي روابط بين الملل و مسائل استراتژيک، در گفت و گو با موج با اشاره به تحقق نيافتن شعار سال 93 اظهار کرد: مقام معظم رهبري با محاسبه سياست ها و تدابير خود و با توجه به ضرورت هايي که در فضاي کشور وجود دارد نام گذاري سال ها را انجام مي دهد که اگر دقت کنيم سال هاي متعددي است که اقتصاد بخشي از شعارهاي اين سال ها بود.
وي مديريت و پيشرفت در فرهنگ همراه به مديريت جهادي را لازمه رسيدن به هدف هاي اقتصادي دانست و گفت: همان گونه که در شعار سال 93 و تدبير مقام معظم رهبري مشخص است، دستورات اقتصادي بايد با فرهنگ سازي و مديريت جهادي شکل مي گرفت که در حال حاضر نه فقط کارشناسان معتقد بر نرسيدن به اين اهداف هستند، بلکه مقام معظم رهبري هم ارزيابي مثبتي را در اين فرايند شاهد نبود.
اين کارشناس عالي روابط بين الملل و خاورميانه موفقيت در اقتصاد را رونق اقتصادي در کشور دانست و افزود: شاخص هاي رونق اقتصادي در کشور همان بهبود توليد، جاذبه هاي سرمايه گذاري، توسعه اشتغال و مثبت عمل کردن در اقتصاد خرد و کلان است که بايد اعتراف کرد نتوانستيم حتي نيازهاي اوليه را در اين فرايند پاسخ دهيم.
وي با اشاره به آمار ميزان اشتغال و نبود رشد در اين آمار خاطرنشان کرد: اين آمار نشان دهنده کم شدن اعتماد بخش خصوصي، عدم پيشرفت اين بخش، توليد بي فروغ همراه با اصرار بر خام فروشي است که اگر نگاهي به صنعت خودرو داشته باشيم به دليل انتخاب سياست نامناسب شاهد عرضه اين بازار به چيني ها بوديم.
دکتر اميني در ادامه برطرف کردن اين مشکلات را وجود انقلاب اقتصادي دانست و گفت: زماني که افرادي بايد انقلاب اقتصادي را شکل دهند به تحول اقتصادي اکتفا مي کنند، معلوم نيست گام هاي اول تحول را هم طي کرده باشند، البته اين ارتباطي با دولت مشخصي ندارد و ساختار اقتصاد کشور است که اصلاح پذير نيست.
کارشناس مسائل استراتژيک کشور با توجه به مديريت جهادي در پيشرفت اقتصادي گفت: زمان که به اين مهم اقتصادي نمي رسيم دو حالت بيشتر ندارد، يا نيروهاي جهادي نداريم يا اينکه اقتصاد ما ظرفيت جهادي بودن را ندارد، که اعتقاد ما بر دو مورد دلالت مي کند.
او با اشاره به عدم موفقيت در فرهنگ که رابطه مستقيم با رشد اقتصادي دارد، گفت: در عرصه فرهنگ نه تنها پيشرفتي احساس نکرديم، بلکه شاهد تهاجم دشمن در اين عرصه بوديم، که فشارهاي متعدد در عرصه افکار عمومي و هنجار شکني هايي که از راه هاي مختلف وجود داشت اين مسأله را تاييد مي کند.
وي همچنين عدم پيشرفت در عرصه فرهنگ را اختصاص تفکر به مسأله هاي کوچکي همچون تک خواني زن ها در جوامع هنري دانست و افزود: به جاي رسيدگي به مسائل خرد و ناچيز مسوولين بايد به فکر راه حلي براي تهاجم فرهنگي باشند و همان طور که از تهاجم آن ها در موسيقي و سينما نام مي بريم، سوال اين است که آيا چيزي هم براي عرضه در اين جبهه فرهنگي داشته ايم؟
کارشناس عالي روابط بين الملل و خاورميانه در ادامه افزود: متاسفانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي که به عنوان پايه گذار فرهنگ است براي شناسايي نقاط ضعف دشمن در زمينه فرهنگي اقدامي انجام نداده است، حتي محصولي را نتوانسته ايم به جوامع ديگر در جهان معرفي کنيم، در تفاهم فرهنگي اکو و کشورهاي همسايه هم نتوانستيم حرفي براي گفتن داشته باشيم که اميدواريم در آينده به اين مسائل بيشتر رسيدگي شود.
کارشناس ارشد مسائل استراتژيک کشور با مهم خواندن ايجاد انقلاب فرهنگي و اقتصادي در داخل کشور گفت: براي رخ دادن يک انقلاب عظيم در اين عرصه ابتدا بايد رفتار انقلابي مسوولين را شاهد باشيم، سپس از خودکامگي بپرهيزيم و به گذشت بيافزاييم تا با تلاش شبانه روزي محصولات بومي را براي عرضه به جوامع ديگر را با يک رقابت جدي ارائه دهيم.
مدير عامل خبرگزاري موج در پايان با تاييد نرسيدن به شعار و تحقق نيافتن سياست هاي کلي تصريح کرد: اين مسأله دليل بر عدم تلاش مسوولين نيست، بلکه تلاش در جاي نامناسب است، دولت ها و تصميم گيران اصلي بايد هميشه انقلابي رفتار کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]