تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خدا رابشناسد ترس او در دلش می افتد و هر از خدا ترسان باشد نفسش از دنیا باز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826423814




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادغام دو سند امنیتی در حوزه زنان |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ادغام دو سند امنیتی در حوزه زنان
کد خبر: ۴۸۴۴۷۶
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳ - 17 March 2015


معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: سند تامین امنیت زنان بر خشونت را به دولت ارائه دادیم و سه جلسه در این زمینه در کمیسیون لوایح دولت تشکیل و قرار شد که این سند با سند امنیت اجتماعی زنان و کودکان ادغام شود.

به گزارش ایسنا، شهیندخت مولاوردی در نشست خبری که امروز در ساختمان کوثر ریاست جمهوری برگزار شد، درباره پیگیری‌های معاونت امور زنان و خانواده در زمینه اسیدپاشی روی دختران اظهارکرد: رییس جمهور در برخورد قاطع و سریع با مرتکبان این عمل تاکید و چندین بار این موضوع را در جلسات هیات دولت تکرار کردند. معاونت زنان و امور خانواده از پلیس در این زمینه درخواست ارائه گزارش به صورت مستقیم را نکرده است. متولی نیروی انتظامی، وزارت کشور است و این نیرو و وزارت اطلاعات در جلسات برگزار شده در این زمینه گزارش ارائه می‌دهند و ما از این طریق در جریان پیگیری‌های انجام شده هستیم. علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته، اما هنوز عامل یا عاملان اسیدپاشی اصفهان شناسایی نشده‌اند.

وی تاکید کرد: تاکنون دو دیدار با قربانیان اسیدپاشی انجام داده‌ام و پیگیر درمان و هزینه‌های آن هستیم و این موضوع را تا پایان و حصول نتیجه ادامه می‌دهیم.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با انجمن زندانیان مرکز اظهار کرد: این تفاهم‌نامه روز گذشته به امضا رسید و قرار است در شش استان کشور حمایت‌های لازم برای توانمندسازی خانواده‌های زندانیان انجام گیرد.

نگرانی‌هایی در زمینه وضعیت اشتغال زنان زندانی و اسکان آنان پس از آزادی وجود دارد

مولاوردی درباره اقدامات معاونت امور زنان و خانواده برای زندانیان زن اظهار کرد: یکی از محورهای مدنظر ما وضعیت زندانیان زن است و این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد. معمولا در سفرهای استانی، فرصت لازم برای بازدید از زندان زنان فراهم نمی‌شود اما این امکان در سفر استانی اصفهان فراهم شد.

وی افزود: نگرانی‌هایی در زمینه وضعیت اشتغال زنان زندانی و اسکان آنان پس از آزاد شدن وجود دارد که لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب در این زمینه انجام شود. برخی از خانواده‌های زنان زندانی آنان را طرد می‌کنند به همین علت این دسته از زنان پس از آزادی با مشکل اسکان مواجه هستند به گونه‌ای که 20 درصد از آنان به ویژه در فصل زمستان به زندان بازمی‌گردند. در این شرایط در زمینه سرپناه، نگهداری موقت و توانمندسازی زنان زندانی اصفهان پس از آزادی با مدیرکل استاندار اصفهان اقداماتی انجام داده‌ایم و در حال پیگیری هستیم.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به بازدید از زندان زنان شهرری گفت: مساله این زندان در دولت مطرح و از طرف معاونت زنان پیشنهاد شد که به همراه معاون حقوقی رییس جمهور از زندان شهرری بازدید کنیم. از 21 بهمن‌ماه این بازدید انجام شد. مهدکودک این زندان آماده افتتاح است. در آن زمان 20 کودک در یک بند همراه با مادر خود به سر می‌بردند. اکنون نیز در حال پیگیری مطالبات کلی و موردی زندانیان زن شهرری هستیم.

مولاوردی با بیان اینکه تنها دو تن از زندانیان سیاسی زن در زندان شهرری هستند، یکی از آنها اخیرا به زندان اوین برگشت داده شد و دیگری سه ماه آخر محکومیت 5 ساله خود را در زندان شهرری می‌گذراند.

وی درباره مشکلات زنان سرپرست خانوار به منظور دریافت یارانه پس از فوت همسرشان گفت: زمانی که فاز جدید هدفمندسازی یارانه‌ها در حال انجام بود، این موضوع را پیگیری کردیم. ظاهرا زنان سرپرست خانواری که به تازگی همسر خود را از دست دادند می‌توانند به منظور دریافت یارانه مراجعه کنند، البته مشابه این مشکل را زنان بدسرپرست نیز دارند چراکه یارانه صرف هزینه زندگی آنان و فرزندانشان نمی‌شود و تلاش کرده‌ایم در این زمینه نیز اقدامات لازم صورت گیرد.

آخرین وضعیت بیمه زنان خانه‌دار

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده درباره بیمه زنان خانه‌دار گفت: این موضوع در حال حاضر در نوبت رسیدگی کمیسیون اجتماعی دولت قرار دارد. البته قصد داشتیم این لایحه را با همکاری سازمان تامین اجتماعی به دولت ارائه کنیم ولی با فشارهای فراکسیون زنان مجلس، معاونت به طور جداگانه دیدگاه‌های خود را به دولت ارائه داد ولی برای اجرایی شدن بیمه زنان خانه‌دار با سازمان تامین اجتماعی همکاری می‌کنیم چراکه باید این سازمان مجاز به اجرای این بیمه شود. با اقدامات صورت گرفته، ردیف بودجه بیمه زنان سرپرست خانوار در لایحه بودجه سال 94 ابقا شده است این در حالی است که هنوز برخی از نمایندگان زن مجلس می‌گویند که لایحه بیمه زنان خانه‌دار به مجلس نرسیده است این در حالی است که باید مراحل لازم طی شود تا این لایحه به مجلس برسد. اگر نمایندگان زن مجلس کمی تامل کنند، پیش از انتخابات این لایحه به مجلس می‌رسد.

مولاوردی در پاسخ به پرسشی درباره دریافت گزارش‌های تکان‌دهنده درباره زندانیان زنان قرچک گفت: گفته می‌شد که 2000 زن در سوله‌ای نگهداری می‌شوند این در حالی است که تعداد آنها 970 نفر هستند. و این زندان تنها زندان زن تهران محسوب می‌شود. این زندان شامل بندهای مختلفی است و هر بند دارای فضای هواخوری است.

وی افزود: در این زندان از ما درخواست اختصاص زمینی شد تا بتوان زندانیان 18 تا 26 سال را در آن نگهداری کرد. در این زمینه اقدامات لازم را انجام داده‌ایم و درخواست تخصیص اعتبار را کرده‌ایم چون نگهداری زندانیان به تفکیک جرایم از اهمیت زیادی برخوردار است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه گفت: وضعیت بهداشتی زندانیان زنان قرچک مانند وضعیت توصیف شده در سایت‌ها نبود ولی لازم است به وضعیت بهداشتی آنان رسیدگی شود. وضعیت آشپزخانه این زندان نیز هنگام بازدید مطلوب بود البته گفته می‌شود که این وضعیت مطلوب همیشه استمرار ندارد. ما ارتباط خود را با قاضی ناظر زندان قرچک حفظ کرده‌ایم و حتی در زمینه میوه و شیرینی شب عید این زنان زندانی نیز اقداماتی انجام داده‌ایم.

مولاوردی در پاسخ به این پرسش که آیا در دیدارهای دوجانبه انجام شده در حاشیه کمیسیون مقام زن در زمینه وضعیت خشونت خانگی در ایران نیز صحبت شد، گفت: کاهش خشونت علیه زنان یکی از اولویت‌های توسعه بعد از سال 2015 است و از سال 2014 تا سال 2017 کاهش خشونت علیه زنان یکی از اهداف استراتژیک تعریف شده به شمار می‌آید.

وی در پاسخ به پرسشی در زمینه کاهش حضور اجتماعی زنان حتی به عنوان منشی نیز گفت: ما هیچ‌گونه مخالفتی با سالم‌سازی محیط پاک نداریم ولی نباید برای دستیابی به این هدف انگشت اتهام را به سمت زنان اشاره برویم.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه مجموع مکاتباتی برای پیگیری حقوق زنان و رفع تبعیض علیه زنان انجام داده‌ایم، گفت: در حال دستیابی به نتایج عملی در این زمینه هستیم تا مسائل زنان شاغل کارکنان زن حل شود. اتفاقا در زمان دیدارهای دوجانبه در حاشیه کمیسیون مقام زن نیز هیات‌ها این موضوع را مورد توجه قرار دادند.

به گزارش ایسنا، مولاوردی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در زمینه شرکت هیات ایرانی در پنجاه‌ونهمین کمیسیون مقام زن، اظهار کرد: یکی از موضوعات مطرح شده تاسیس نهاد زنان ملل متحد بود که این نهاد از ادغام چهار نهاد سازمان ملل با هدف تسریع برنامه‌های سازمان ملل در این حوزه تشکیل شده است که از جمله این نهادها می‌توان به صندوق سازمان ملل برای توسعه زنان اشاره کرد. چالش‌های جدی موجود در زمینه دستیابی به اهداف تعیین شده موجب اتخاذ این تصمیم شد.

وی افزود: عدم دسترسی زنان به کار مناسب، آموزش و امکانات لازم، تبعیض شغلی، آمار بالای خشونت علیه زنان و عدم مشارکت سیاسی زنان از جمله این چالش‌هاست. سازمان ملل همچنین در جهت تحقق برابر جنسیتی و رفع خشونت علیه زنان تلاش می‌کند.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد:‌ در حال حاضر هیچ کشوری نتوانسته به تمام اهداف سند پکن دست پیدا کند و برابری جنسیتی را به طور کامل محقق سازد. لذا باید بازده زمانی مشخص شود تا بتوان اقدامات صورت گرفته را در این چارچوب ارزیابی کرد. قرار است تا سال 2030 اولویت‌ها مشخص و اقدامات ارزیابی شود. در واقع تاریخ انقضای تحقق برابری جنسیتی در سراسر جهان سال 2030 است و باید تا این زمان چارچوب دقیقی برای دستیابی به توسعه پایدار با مشارکت زنان به وجود آید.

مولاوردی افزود: از دیگر اهداف در نظر گرفته شده می توان به ایجاد توازن میان قدرت زنان و مردان، امحای اپیدمی ارتکاب خشونت علیه زنان اشاره کرد.

وی در ادامه گفت: براساس یکی از گزارش‌های ارائه شده تنها در 24 کشور دنیا زنان مسوولیت وزارت دارایی و بودجه را دارند. 20 سال پیش، هیچ زنی مسوول شرکت‌های بزرگ دنیا نبود و در حال حاضر تنها 5 درصد از زنان این سمت را برعهده دارند.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در اجلاس 59 کمیسیون مقام زن برنامه‌های متعددی تدارک دیده شده بود، اظهار کرد: به غیر از حضور در افتتاحیه در پنل مقامات عالی هیات ایرانی مشارکت داشت و برای اولین هیات ایران یک پنل را هماهنگ کرده بود که در آن به ارائه دستاوردهای ایران 20 سال پس از سند پکن پرداختیم. یک روز این اجلاس نیز به نشست هیات‌های پارلمانی اختصاص داشت که دو تن از نمایندگان زن مجلس در آن حضور داشتند. عنوان این نشست پارلمان‌ها برای برابری جنسیتی و اولویت‌های پکن + 20 بود.

مولاوردی با بیان اینکه ایران جزو کشورهایی است که یک تا سه درصد از نمایندگان پارلمانی آن را زنان تشکیل می‌دهد، گفت: ایران از جمله کشورهایی محسوب می‌شود که 10 تا 14 درصد از کابینه آن را زنان تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد ایران در کمیسیون مقام زن اظهار کرد: ایران سه برنامه را هماهنگ کرده بود که دو برنامه آن به اجرا در آمد. علاوه بر آن قبل از افتتاحیه کمیسیون مقام زن و همزمان با روز جهانی زن بود، اطراف سازمان ملل، زنان مختلف دنیا راهپیمایی انجام دادند.

مولاوردی افزود: توانمندسازی زنان آسیب دیده نیز یکی از موضوعات مطرح شده از سوی سمن‌های ایران در نشست‌های کمیسیون مقام زن بود. البته قرار بود که سمن‌های ایران سه نشست را برگزار کنند اما به علت صادر نشدن روادید برای یکی از این سمن‌ها، نشست سوم برگزار نشد.

وی با بیان اینکه در اولین اجلاس کمیسیون مقام زن یک اعلامیه سیاسی به تصویب رسید، اظهار کرد: این اعلامیه شامل پنج محور و درباره رفع چالش‌های باقیمانده در حوزه زنان است. در این اعلامیه به ظهور و بروز چالش‌های جدید در کنار چالش‌های قدیمی حوزه زنان پرداخته شده است و قرار است دولت‌ها با تعهد سیاسی اقدامات جدی‌تری را در دستور کار قرار دهند. در این اعلامیه بر اهمیت مشارکت برابر مردان و پسران در زمینه کاهش چالش حوزه‌های زنان نیز پرداخته شده است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: اجلاس مقامات بلندپایه کشورها، شهریورماه برگزار می‌شود و به موازات این اجلاس، اعلامیه سیاسی به تصویب می‌رسد.

مولاوردی با اشاره به سخنرانی خود در کمیسیون مقام زن گفت: تلاش کردیم در این سخنرانی پنج دقیقه‌ای به اهم موارد بپردازیم. این سخنرانی سه صفحه بود که به دبیرخانه سازمان ملل داده شد و در سایت سازمان ملل قرار دارد. در سخنرانی خود به رابطه مستقیم میان امنیت و توسعه پرداختیم و امنیت را پیش‌شرط توسعه و توانمندسازی زنان دانستیم که لازم است این موضوع در اهداف توسعه بعد از 2015 مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در سخنرانی افتتاحیه به تاثیر تحریم‌ها بر توانمندسازی زنان پرداختیم، گفت: در این سخنرانی بر لزوم توجه جامعه جهانی به لغو تحریم‌ها تاکید و به ضرورت توجه به مشارکت زنان اشاره کردیم. یکی از پنل‌های این کمیسیون سرمایه‌گذاری برای برابری جنسیتی بود و در آن به استفاده از الگوهای بومی تاکید کرده‌ایم. علاوه بر آن در پنل دیگری با نام مرجع ملی زنان و پاسخگویی این مراجع به دلایلی شرکت نکردیم اما متن سخنرانی آماده شد و قرار است از طریق نمایندگی ایران در سازمان ملل در اختیار دبیرخانه این سازمان قرار گیرد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در مدت سه روز و نیم اقامت خود در نیویورک 13 دیدار با مقامات کشورهای مختلف داشتیم، اظهار کرد: شش مورد از این دیدارها به درخواست ایران صورت گرفت. یکی از دیدارهای مهم انجام شده، گفت‌وگو با مسوول امور زنان دبیرخانه کنفرانس اسلامی بود. علاوه بر آن حدود 10 دیدار با موسسات غیردولتی آمریکا انجام شد که پوشش خبری داده نشد. این موسسات مخالف تحریم و سقط جنین هستند و از جمله این موسسات می‌توان به سیاست‌های خانواده، دیده‌بان بین‌الملل خانواده و موسسه نیوآمریکا اشاره کرد. علاوه بر آن صبحانه کاری با مدیر اجرایی نهاد ملل متحد داشتیم.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن