واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: در حالی که بر اساس قانون تمرکز وظایف کشاورزی در وزارت جهاد، تمام سیاستگذاری و اجرای تنظیم بازار محصولات کشاورزی به عهده وزارت جهاد کشاورزی گذارده شده است اما معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی میگوید: کنترل قیمت گوشت در خرده فروشیها بر عهده ما نیست.
به گزارش تراز ،حسن رکنی معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام و طیور امروز در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر این که افزایش اخیر قیمت گوشت قرمز به چه دلیل بوده است گفت: در 2 سال گذشته قیمت گوشت قرمز ثابت بود و علیرغم افزایش هزینههای تولید قیمت این محصول تغییری نداشت.
وی افزود: در 3 ماه گذشته 1000 تومان یعنی حدود 10 درصد قیمت دام زنده افزایش یافته که این موضوع نافی وفور گوشت قرمز نیست.
واحدهای پرواربندی آماده توزیع گوشت قرمز به بازار هستند اگر چه در 2 ماه گذشته افزایش قیمت کاذب در شبکه توزیع این محصول اتفاق افتاد و در مراکز عمده هر کیلوی آن به 24 هزار تومان رسید اما دوباره با کاهش 2 هزار تومانی قیمت آن به هر کیلو 22 هزار تومان کاهش یافت.
وی افزود: کنترل قیمت گوشت در خرده فروشیها بر عهده ما نیست.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در مورد گوشت مرغ اظهار داشت: سال گذشته در بهمن و اسفند بخش زیادی از مرغ عرضه شده را جمعآوری و ذخیره میکردیم اما امسال شرایط جدیدی تجربه شد و آن افزایش کشش بازار در هفته دوم بهمن و ماه جاری بود که این افزایش کشش به صورت جهشی اتفاق افتاد.
رکنی اظهار داشت: در اسفند ماه تقاضای مرغ گرم نسبت به ماه گذشته 10 درصد افزایش داشت به طوری که در 10 ماه اول امسال روزانه به طورمعمول 305 تن مرغ وارد میدان بهمن میشد اما در 2 ماه آخر سال یعنی بهمن و اسفند این مقدار افزایش زیادی یافت.
وی افزود: در بعضی روزها ورود مرغ به میدان بهمن 10 درصد و در برخی روزها 100 درصد افزایش داشته به طوری که در بهمن ماه ورود مرغ در برخی روزها از 305 تن به 507 تن افزایش داشته است.
رکنی با تاکید بر این که مرغ کم نشده ولی کشش بازار در 2 ماه اخیر به صورت جهشی بوده است بیان داشت: علیرغم این که در اسفند ماه 50 درصد افزایش تقاضا داشتیم اما قیمت عرضه مرغ در میدان بهمن بیش از 10 درصد پیشبینی شده افزایش نیافته است.
وی افزود: در حالی که ممکن است در خرده فروشیها اتفاق دیگری بیفتد که آن از حوزه کنترل ما خارج است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در یک ماه گذشته بعضی روزها بیش از 2 هزار و 500 تن مرغ سرد در کنار گرم عرضه میشد و این اتفاق به این معنا است که حدود 50 درصد مرغ سرد افزون بر مرغ گرم عرضه شده و بنابراین با ادامه عرضه در فروردین و اردیبهشت هیچ مشکلی از لحاظ تامین این محصول وجود ندارد.
وی بیان داشت: ذخایر فعلی ما در گوشت سرد مرغ بالای 100 هزار تن است، که به تناسب نیاز بازار عرضه را افزایش میدهیم.
سه شنبه 26 اسفند 1393 ساعت 12:05
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]