تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802442119




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس دانشگاه صنعتی شریف: دانشجوها دنبال شر نمی گردند/ بین خطوط قرمز مسئولان و نهادهای گیر افتاده اند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


رئیس دانشگاه صنعتی شریف: دانشجوها دنبال شر نمی گردند/ بین خطوط قرمز مسئولان و نهادهای گیر افتاده اند جامعه > آموزش - ایلنا نوشت:



رییس دانشگاه صنعتی شریف درباره کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها گفت: مشکل اصلی ما‌‌ همان خطوط قرمز و سلیقه‌ای بودن آنهاست و شاهد هستیم؛ هرکسی خط را تا یک جا می‌کشد. محمود فتوحی رییس دانشگاه صنعتی شریف در پاسخ به این سوال که دانشگاه برای سال آینده چه تسهیلاتی را برای دانشجویان در نظر گرفته است، گفت: تسهیلات چند بخش دارد که یکی تسهیلات اقتصادی و مادی برای دانشجویان است که به ما ربطی ندارد و باید از طرف دولت و وزارت علوم تامین شود.
او با تاکید بر اینکه بحث فعالیت‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ایجاد فضاهای امن و صمیمی برای دانشجویان کم‌اهمیت‌تر از تسهیلات مادی نیست، گفت: هرچند در همین موارد نهادهای دیگری هم دخالت دارند؛ اما ما تلاش کردیم و برایمان مهم است که دانشجویان در فضای دانشگاه احساس امنیت و آرامش داشته باشند و احساس امنیتی بودن نکنند. فتوحی گفت: در این فضاست که خود به خود دستاورهای آموزشی و روانی به وجود می‌آید. تلاش کردیم تا حدی تشکل‌های دانشجویی را فعال کنیم و در حال حاضر نیز پیگیر این موضوع هستیم.
رییس دانشگاه شریف درباره کرسی‌های آزاداندیشی و خطوط قرمز در آن و در پاسخ به این سوال که چه کار باید کرد تا این کرسی‌ها با ممنوعیت کمتری برگزار شوند و دانشجو برای حضور فعال در آن حس رضایت داشته باشد، توضیح داد و گفت: مشکل اصلی ما‌‌ همان خط قرمز ها و سلیقه‌ای بودن آن است و شاهد هستیم؛ هرکسی خط را تا یک جا می‌کشد. به طور مثال من در دانشگاه شریف این خط را در یک جا می‌کشم و دانشگاه تهران تا جای دیگر و در مقابل نهادهای دیگر هم خطوط خاص خودشان را دارند. او در ادامه گفت: در این بین دانشجو مابین خطوط قرمز مسئولان و نهادهای دیگر گیر افتاده است. البته خوشبختانه این شرایط رو به بهبود است. فتوحی گفت: خط قرمز‌ها طبیعی است و هیچ کس نمی‌خواهد؛ از آن عبور کند و همه قبول دارند، ما با دانشجویی طرف هستیم که شعور، منطق و درک دارد. او با تاکید بر اینکه نامشخص بودن محل خط قرمز دانشجو را با مشکل رو به رو می‌کند، گفت: البته دانشجو تقصیری ندارد و ممکن است؛ در جایی بایستد که فکر می‌کند، سبز است. رییس دانشگاه صنعتی شریف به برخی از مشکلات فرهنگی در کشور اشاره کرد و گفت: در برخی اوقات شاهد هستیم؛ یک کنسرتی یا فیلم مجوز می‌گیرد، اما گروه‌هایی آن را بهم می‌زنند و بیچاره دانشجو آن وسط گیر می‌کند. او ادامه داد: در دانشگاه‌ها هم متاسفانه این مسائل کم و بیش وجود دارد و نهادهایی هستند که خودشان برای خودشان خط قرمز تعیین می‌کنند. فتوحی درباره فعالیت کرسی‌های آزاداندیشی در گذشته و فعال شدن آن‌ها در دوره جدید، گفت: کرسی‌ها در گذشته خیلی جدی گرفته نمی‌شد که دلایلی داشت؛ به طور مثال ما به دانشجو می‌گوییم، در داخل این سالن می‌تواند، هر جور که بخواهد؛ صحبت کند، منتها این شرط دارد و لازمه‌اش این است که دانشجو اطمینان حاصل کند، وقتی از اتاق بیرون رفت بابت حرفی که در آن مکان گفته، هزینه‌ای نپردازد و این اساس تعریف کرسی‌های آزاداندیشی است. او گفت: گاهی به دانشجو گفته می‌شود؛ آزادانه حرف بزن اما ممکن است، یک سال دیگر از او بازخواست کنند و بگویند؛ چرا فلان روز فلان چیز را گفتی؟ در این شرایط دانشجو ترجیح می‌دهد در این مباحث مشارکت نداشته باشد و خودش را درگیر نکند.
رییس دانشگاه صنعتی شریف گفت: ما باید این تضمین را در دانشجو ایجاد کنیم و بگوییم که بابت حرف‌هایی که می‌زند، مشکلی برایش پیش نمی‌آید. البته این موضوع زمان می‌برد تا جا بیفتد. فتوحی گفت: به اینکه عامه دانشجویان، فرزندان این مملکت و بچه‌های ما هستند و هر حرکتی که می‌کنند با نیت خیر و بهبود شرایط است، اعتقاد کامل وجود دارد؛ البته ممکن است؛ قشری قصد سویی داشته باشند. او با تاکید بر اینکه دانشجویان نه دنبال شر می‌گردد و نمی‌خواهند مشکلی برای دانشگاه و کشور ایجاد کنند، گفت: معتقدم دانشجو باید راحت حرفش را بزند، هرچند من یا دیگران خوشمان نیاید. رییس دانشگاه شریف در ادامه تبدیل پژوهش‌ها و تحقیقات علمی به تولیدات محصولات فنی را مهم‌ترین دستاورد امسال این دانشگاه عنوان کرد و گفت: در این بخش ما با خلاهایی مواجه هستیم و چون این حوزه جدید است، نیازمند توجه بیشتری است.  
45231  

کلید واژه ها: دانشگاه شریف - دانشجو - دانشگاه صنعتی شریف -




سه شنبه 26 اسفند 1393 - 11:27:22





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن