تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867762268




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شرط مجلس برای توافق جامع هسته‌ای


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: شرط مجلس برای توافق جامع هسته‌ای
دویست و شصت تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی بیانیه‌ای که توسط ضرغام صادقی عضو هیأت رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز قرائت شد، شرایط انجام توافق هسته‌ای را مطرح کردند.
آفتاب: متن این بیانیه به شرح زیر است: «عزت و اقتدار جمهوری اسلامی در عرصه معادلات سیاسی جهانی و منطقه‌ای حاصل 36 سال مقاومت و ایستادگی قهرمانانه ملت ایران در برابر قدرت‌های سلطه‌گر جهانی است. بررسی سیر توطئه‌ها علیه انقلاب اسلامی به خوبی نشان می‌دهد که دشمنان ایران اسلامی با اصل نظام اسلامی مخالف‌اند اگرچه استکبار جهانی امروز بهانه هسته‌ ای را در رأس اتودهای خود علیه ملت سلحشور ایران قرار داده است لکن آنچه که منافع استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌المللی را در جهان و به ویژه در منطقه با چالش جدی مواجه ساخته است هویت استکبار ستیزی انقلاب اسلامی است که کانون جوشان آن در تفکر انقلابی امام خمینی (ره) و هدایت‌های هوشمندانه و مدبرانه مقام معظم رهبری نهفته است. بر همین اساس ملت سرافراز ایران به عنوان میراث همیشه جاوید شهیدان قدرتمندانه از دستاوردهای انقلاب اسلامی دفاع می‌کنند.


ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر بیانیه‌ها و مصوبات قبلی مجلس شورای اسلامی و به ویژه طرح یک فوریتی الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته‌ای به عنوان نمایندگان ملت در دفاع از حقوق ملت ایران و ثبت در تاریخ پرشکوه حماسه‌های ماندگار ملت سرافراز ایران از تیم مذاکره کننده می‌خواهیم در برابر خدعه‌ها و زیاده‌طلبی‌های آمریکا شجاعانه از عزت و اقتدا ملت ایران که اکنون در اوج قله اقتدار معادلات سیاسی جهانی و منطقه‌ای قرار دارد قدرتمندانه دفاع نموده و موارد ذیل را به عنوان محکمات حقوق ملت ایران مدنظر قرار دهد.


1- لغو تمامی تحریم‌ها به صورت یکجا و مختومه نمودن پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در شورای امنیت و بازگشت آن به حالت عادی شرط آغاز اجرای توافق جامع هسته‌ای باشد.


2- حفظ دستاوردها و استیفای کامل حقوق هسته‌ای ملت ایران بر اساس ماده 4 معاهده ان‌پی‌تی خواست یکپارچه ملت ایران است.


3- در صورت نقض هر مورد از تعهدات از سوی طرف مقابل به عنوان ضمانت اجرایی توافقنامه کأن لم یکن تلقی و غنی‌سازی در هر سطح مورد نیاز کشور از سر گرفته شود.


بدون شک مقابله با حیله‌ها و خدعه‌های آمریکا که در اشکال مختلف برنامه‌ریزی و مدیریت با توجه به نگرانی‌ها و تأکیدات اخیر مقام معظم رهبری هوشمندی هرچه بیشتر تیم مذاکره کننده هسته‌ای را در پاسداری از حقوق ملت ایران می‌طلبد.






تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن