تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشنود گر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870825286




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قیمت ارزانتر هتل های ترکیه،گردشگران را از سفر داخلی منصرف می کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: قیمت ارزانتر هتل های ترکیه،گردشگران را از سفر داخلی منصرف می کند جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری - دنیای اقتصاد نوشت:

خبرها حاکی از لغو شدن بعضی از تورهای ایران‌گردی در نوروز 94 و کاهش رزرو هتل‌های معروف برای ایام نوروز است. این اتفاق در میدان عرضه و تقاضای بازار گردشگری ایران نشان از آن دارد که شاید نتوان در این بازار با افزایش میل مردم به سفر، قیمت را افزایش داد و منتظر سود بیشتر ماند.
اما واقعا چه چیزی ایرانی‌ها را از سفر در ایران منصرف کرده تا پیش از دیدن شیراز و اصفهان و کیش ارزهایشان را به جیب ترکیه بریزند؟ مطمئنا میزانی از سفرخارجی و تمایل به دیدن سرزمین‌ها و مردمانی دیگر طبیعی است و در همه جا وجود دارد، اما برهم‌خوردن این توازن و اینکه وجود محرک‌هایی مانند مزیت‌های رقابتی موجود در آن کشورها عامل چنین تصمیمی باشد نشان از وجود ضعفی در سیستم گردشگری داخلی ما دارد که قابل پیگیری است.  

 قیمت هتل‌ها، تورهای داخلی را فلج کرد؟
میلاد فرزین، مدیر یکی از همین تورهایی که در روزهای اخیر با رکود تورهای داخلی مواجه شده‌اند، در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد» دلیل اصلی این رکود را افزایش غیرمنطقی قیمت هتل‌ها می‌داند و می‌گوید: این بالا بردن نرخ هر چند اگر بر اساس آیین‌نامه‌ها و تعرفه‌ها درست باشد اما با توجه به معادلات بازار درست نیست؛ چرا که هتل‌داران باید خود را با معادلات منطقه‌ای منطبق کنند و برای بازاریابی انعطاف بیشتری در زمان ارائه قیمت‌ها داشته باشند. در غیر این صورت اتاق‌های خودشان هم خالی می‌ماند. اما رئیس جامعه هتلداران در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد» ضریب اشغال هتل‌های کشور را مانند قبل اعلام می‌کند و می‌گوید: هتل‌های بزرگ ما مثل سال‌های پیش ضریب اشغال بالایی در نوروز دارند و تغییر خاصی نداریم. بقیه هتل‌ها هم متناسب با اینکه در کدام شهر واقع شده باشند، ضریب اشغال‌های متفاوتی دارند و به هرحال در وضعیت عادی خود به سر می‌برند.
جمشید حمزه‌زاده درباره افزایش قیمتی که به نظر تورگردانان موجب انصراف مسافران شده است نیز می‌گوید: ما برای عید هیچ افزایش قیمتی نداریم و اگر هم در جایی افزایش مشاهده شده داستان از این قرار است که هتلدار تخفیفی را که پیش از این می‌داد دیگر نمی‌دهد و این در حوزه اختیارات خود آنان است.
وی با اشاره به اینکه سیستم نظارت بر قیمت هتل‌ها به شکلی است که امکان تخلفی وجود ندارد، تاکید می‌کند: با سه سازوکار موازی و به وسیله سه دستگاه جداگانه این نظارت صورت می‌گیرد که احتمال تخلف را به حداقل می‌رساند. اول از طریق خود جامعه هتل‌داران، دیگری به‌واسطه کارشناسان سازمان میراث فرهنگی و در نهایت سیستم کلی نظارت کشوری.
اما به نظر فرزین در فصل اوج سفر، برداشتن تخفیف‌هایی که خود هتلداران هم به ضرورت وجود آنها برای جذب و نگهداشتن گردشگر پی برده بودند، اشتباه است و می‌گوید: واقعیت این است که تا زمانی که گردشگری از رشد پایدار و تا حدی تضمین شده در کشور برخوردار نشود، نباید مزیت رقابتی قیمت پایین ایران را در منطقه، از دست داد.

 
این فعال گردشگری در ادامه تاکید می‌کند: در وضعیتی این چنینی، کشورهای همسایه، مثلا ترکیه به بازاریابی در کشور ما می‌پردازد و در روند این کار ابتدا به قیمت هتل‌های ما توجه و برای جذب گردشگران ایرانی قیمت خود را در سطحی تنظیم می‌کند که بتواند گردشگران ما را جذب کند و این لزوما بر اساس نرخ تعرفه‌های آنان نیست و گاه خیلی پایین‌تر از آن است و به این ترتیب هتل‌ها و تورهای داخلی ما فصل پیک سفر خود را از دست می‌دهند.
فرزین قیمت بالای بسته‌های ارائه شده تورهای داخلی، در نتیجه قیمت بالای هتل‌ها را دلیل عدم اقبال ایرانیان به گردشگری داخلی دانسته و می‌گوید: در این ایام؛ پی‌در پی تبلیغاتی از بهترین تورها و هتل‌های ترکیه، امارات و... دریافت می‌کنیم که قیمت تمام‌شده اقامت در آنها پایین‌تر از یک سفر داخلی در همان سطح و با همان امکانات به اصفهان و شیراز وکیش درمی‌آید و در این وضعیت طبیعی است که گردشگر ترجیح دهد سفر خارجی را انتخاب کند.
این تورگردان در ادامه تاکید می‌کند: همیشه در سال‌های گذشته ما از 10 بهمن دیگر امکان رزرو هتل‌های بزرگ و خوب را برای تورهای داخلی خود نداشتیم، درحالی‌که در حال حاضر به نظر می‌آید که آنها هنوز هم جای خالی دارند و بعضا در تماس با آژانس‌ها می‌خواهند که در تکمیل ظرفیت‌شان به آنها کمک کنند. ممکن است حتی با تخفیف‌هایی که از این پس اعمال می‌شود این ظرفیت تکمیل شود، اما چنین روالی، صحیح نیست و به هرحال مسافر دیگر تصمیم خود را گرفته‌است.
17302



کلید واژه ها: گردشگری -




دوشنبه 25 اسفند 1393 - 06:05:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن