محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855069819
فارس گزارش میدهد اکنلو؛ روستای صاحب انستیتو اما فاقد درمانگاه
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
اکنلو؛ روستای صاحب انستیتو اما فاقد درمانگاه
روستای اکنلو، با وجود برخورداری از پایگاه تحقیقاتی بیماریهای نوپدید و بازپدید، فاقد درمانگاه است و از خدمات درمانی خود را از روستای آبمشکین دریافت میکند.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، روستای «اکنلو» از بزرگترین روستاهای شهرستان کبودراهنگ در مسیر مواصلاتی سه استان قرار دارد، این روستا از سمت شمال به زنجان، از جنوب به کردستان و از غرب به همدان منتهی میشود. این روستا در سالهای 32 و 33 به خاطر برخورداری از جمعیت کافی و قرار گرفتن در مرکزیت چند روستا به عنوان روستای هدف استقرار مرکز بهداشت انتخاب شد تا مردم روستاهای اطراف برای مداوا به آن مراجعه کنند. این شرایط همزمان با دورانی بود که پروفسور بالتازار در اثر سومین موج شیوع طاعون برای انجام تحقیقات پزشکی از فرانسه به ایران آمده بود، او با همکاری پزشکان ایرانی پایگاه تحقیقاتی انستیتوپاستور ایران را با حمایتهای مالی یک فرد خیر در روستای اکنلو تأسیس کرد. حضور دانشمندان بسیار از سراسر نقاط جهان به این روستا عاملی در پیشرفت آن در این دوران بود. در طول گذشت سالها به دلیل مهاجرت و نیز تقسیمات استانی این روستا از مرکزیت استقرار مرکز بهداشت خارج شد تا تصمیمات بر احداث چنین مکانی در روستای دیگری مورد هدف قرار گیرد. از آنجا که مردم ساکن روستای اکنلو سالهای طولانی با برخوداری از مرکز بهداشت میتوانستند از خدمات بهداشتی و درمانی بدون طی مسیر شهر برخوردار باشند، امروزه این امکان برای آنها کمتر فراهم است و انتقال مرکز بهداشت به یکی از روستاهایی همجوار نارضایتی آنها را موجب شده است.
نامهنگاریهای اهالی روستا به استانداری و دانشگاه علوم پزشکی با پیگیری دهیار و شورای این روستا، سرانجام منجر به ورود استانداری برای بررسی این مشکل میشود. در راستای رسیدگی به موضوع مدیر دفتر امور اجتماعی استانداری همدان به همراه معاون بهداشتی علوم پزشکی و نیز مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کبودراهنگ به روستای اکنلو مراجعه میکنند. صحبتهای انجام شده در این بازدید منجر به حضور دو روزه پزشک روستای آبمشکین در روستای اکنلو شد، هرچند ظاهراً توافقات انجام شده به مذاق هیچ یک از مردم روستا خوش نیامده است. طی بازدیدی که خبرنگاران خبرگزاری فارس در همدان از این روستا داشتند ملاحظه شد همچنان تابلوی مرکز بهداشت بر ورودی این روستا نصب است، اما چند سالی است خبری از وجود چنین مرکزی نیست. در این راستا دهیار روستای اکنلو در گفتوگو با فارس اظهار کرد: این روستا از سال 38 دارای مرکز بهداشت بود اما بر اساس تصمیمات صورت گرفته؛ این مرکز به روستای آبمشکین انتقال یافت. علیرضا زارعی با اشاره به مشکلات اهالی روستا در برخورداری از خدمات بهداشتی و درمانی، خاطرنشان کرد: مردم با هر بیماری جزئی مجبورند به کبودراهنگ بروند و به دلیل فاصله طولانی، این موضوع مشکلات بسیاری را برای آنان ایجاد کرده است.
وی با ابراز گلایهمندی از وضعیت موجود، گفت: متأسفانه از سال 88 مرکز بهداشت این روستا به روستای آبمشکین منتقل شده و حضور پزشک در اکنلو آن هم هفتهای یک روز، پاسخگوی نیازها نیست. دهیار روستای اکنلو بیان کرد: با بازدیدهای اخیر از سوی مسئولان استانداری و معاونت بهداشتی استان قرار شد، پزشک این روستا طی دو روز از ساعت 8 صبح تا 12 در روستای اکنلو حضور یابد که البته این وضعیت نمیتواند مشکلات درمانی را حل کند. عضو شورای روستای اکنلو نیز با بیان اینکه مرکز بهداشت روستای اکنلو 55 سال سابقه تاسیس دارد، اظهار کرد: در گذشته با وجود چنین مرکزی، ویزیت بیماران روستاهای باشقورتاران، آقداش و سرخاب نیز میسر بود. علیرضا نوری با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته در راستای ادامه فعالیت مرکز بهداشت روستای اکنلو، گفت: پیگیریها با ارجاع نامههای مختلف به استانداری و دانشگاه علوم پزشکی انجام شده که متأسفانه هنوز اقدامی جدی در این زمینه نشده است. وی افزود: توافقاتی از سوی مسئولان در زمینه حضور پزشک طی دوروز در روستای اکنلو و دو روز در روستای آبمشکین شده در حالی که ما راضی به این وضعیت نیستیم. عضو شورای روستای اکنلو با بیان اینکه مرکز بهداشت این روستا با قدمت 55 ساله نباید به یک باره به مکان دیگری منتقل شود، ادامه داد: این روستا با برخورداری 2 هزار نفر و 650 خانوار نیاز به استقرار مرکز بهداشت دارد.
وی با تأکید به حضور پزشک در روستای اکنلو و آب مشکین، گفت: باید امکان حضور پزشک در هر دو روستا فراهم شود و نباید ساخت مرکز بهداشت جدید منجر به تعطیلی این مرکز شود. نوری با اشاره به هزینه بالای رفت و آمد بیماران برای درمان به شهر، بیان کرد: هزینه رفتن به شهر برای درمان بسیار است و در سالهای اخیر به دلیل مشکلات رفت و آمد چندین مورد فوتی داشتیم. وی افزود: سال گذشته به دلیل نبود پزشک، زن بارداری در مسیر انتقال به شهر در برف و کولاک وضع حمل کرد. عضو شورای روستای اکنلو با بیان اینکه پیگیریهای ما هنوز به نتیجه نرسیده، یادآور شد: طبق اظهارات مسئولان، با قراردادی بودن وضعیت پزشک منطقه، اگر سختگیریهای زیادی بر او اعمال شود امکان فسق قرارداد وجود دارد. وی با اشاره به نبود امکانات درمانی طی مواقع ضروری در این روستا، گفت: نبود تیم تزریقاتی در مواقع اضطراری در این روستا باعث صرف هزینه زیاد برای رفتن به روستای آبمشکین برای تزریق یک آمپول شده در حالی که حضور همیشگی پزشک این مشکلات را رفع خواهد کرد. نوری با اشاره به مشکلات مالی مردم روستای اکنلو، خاطرنشان کرد: امکان ساخت درمانگاه از سوی اهالی روستا وجود ندارد. وی با بیان اینکه فرزند معلولی دارم که نیاز به حضور پزشک دارد گفت: من و مادرش برای رساندن او به مدرسه و مرکز درمانی همیشه سختیهای زیادی را متحمل میشویم طوری که مادرش دیسک کمر گرفته است. عضو شورای روستای اکنلو اضافه کرد: برای پیگیری درمان فرزندم مجبور به خرید خودرو شدم تا همیشه او را به موقع به مرکز درمانی برسانم. وی با بیان اینکه برخی از مسئولان میگویند ساختمان مرکز بهداشت روستای اکنلو قدمی و فرسوده است، گفت: ساخت مراکز بهداشتی در برخی از روستاها با صرف هزینه 50 تا 60 میلیون از منابع دولتی امکانپذیر است که میشد در این روستا نیز این کار عملیاتی شود. نوری با اشاره به اینکه روستای اکنلو روستای هدف گردشگری و دارای فضای پاک و مطلوب است، افزود: امروزه با نبود پزشک، اهالی روستا مجبور به کوچ میشوند طوری که در سالهای گذشته نیز چنین بوده است. وی با بیان اینکه اهالی روستا حاضر به پرداخت نصف دستمزد پزشک برای حضور همیشگی او در این روستا هستند، گفت: در روستای آبمشکین نیز ویزیت بیمار در ساعات بعدازظهر امکانپذیر نیست و باید به شهر مراجعه کرد. در این رابطه برای توضیحات بیشتر به سراغ مسئولان بهداشتی استان رفتیم. معاون بهداشتی علوم پزشکی همدان با بیان اینکه روستای اکنلو به عنوان روستای قدیمی از برخی جهات حائز اهمیت است، اظهار کرد: این روستا تقریباً با داشتن یک هزار و 500 نفر جمعیت در مجاورت دو استان زنجان و کردستان واقع شده است.
حسین عرفانی با اشاره به گزارش آخرین طاعون انسانی در نزدیکی روستای اکنلو طی دهه 40، بیان کرد: با گزارش این بیماری در شهرستان بیجار کردستان در آن زمان انستیتو پاستور ایران با انستیتوپاستور فرانسه ایستگاه تحقیقاتی خود را در این روستا بنا کردند. وی با بیان اینکه پایگاه تحقیقاتی پروفسور بالتازار مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته و امروزه به عنوان پایگاه تحقیقاتی بیماریهای نوپدید و بازپدید فعال است، افزود: طی چند سال اخیر با هماهنگی مرکز مدیریت بیماری واگیر مرکز بهداشت (انستیتوپاستور ایران) و علوم پزشکی همدان کار مرمت این مرکز تحقیقاتی انجام شد و یک سایت آموزشی و تحقیقاتی بینالمللی در این مکان ایجاد شد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چرا مرکز بهداشت روستای اکنلو به روستای آبمشکین انتقال داده شد، افزود: روستای اکنلو در دهههای گذشته به دلیل برخورداری از مزیت بزرگترین روستای منطقه، در مرکزیت مواصلاتی چند روستا و نیز دارای جمعیت بسیار، اولویت ایجاد مرکز بهداشت را داشت. وی با بیان اینکه این روستا در مرکزیت چند روستای باشقورتاران، سرخاب، آقداش و آبمشکین بود، اضافه کرد: بعد از راهاندازی شبکه بهداشت و درمان در کشور طی دهه 60 کم کم این مرکزیت از روستای اکنلو خارج شد و آبمشکین به عنوان مرکز تلاقی روستاهای اطراف قرار گرفت. عرفانی ادامه داد: روستای آبمشکین با برخورداری از جمعیت تقریباً 3 هزار نفر در طرح بازنگری وزارت بهداشت که هر پنج سال یک بار انجام میشود، قرار گرفت و به عنوان مرکزیت استقرار مرکز بهداشت شناخته شد. وی با بیان اینکه چنین برنامهای بر اساس اولویتبندی و دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی در نظر گرفته میشود، یادآور شد: مصوبه انتقال مرکز بهداشت از روستای اکنلو به آبمشکین موردی استثنا نبوده و تاکنون شهرستانهای بهار و فامنین نیز این کار انجام شده است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بازنگریها باید به صلاح کل جمعیت منطقه باشد و عدالت اجتماعی در این موضوع رعایت شود، افزود: جریان انتقال مرکز بهداشت روستای اکنلو به آبمشکین همزمان شد با اقدامی از سوی فردی خیر به منظور ساخت چنین مرکزی در روستای آبمشکین؛ وی با اشاره به توافقات صورت گرفته برای حضور پزشک طی دو روز در هفته در روستای اکنلو، گفت: روستای اکنلو دارای اهمیت بسیار بالایی است و توافق به حضور دو روزه پزشک با ارائه خدمات پرستاری، مامایی و دارویی در آن اندیشیده شده است. عرفانی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا امکان حضور پزشک مجزا در هر دو روستا طی پنج روز هفته وجود دارد، عنوان کرد: بر اساس شاخص نظام سلامت در روستاهای دارای حداقل 3 هزار و 500 نفر جمعیت و حداکثر 5 هزار نفر جمعیت یک پزشک خانواده روستایی تعلق میگیرد. وی افزود: روستای اکنلو با یکهزار و 800 نفر جمعیت، آبمشکین با 2 هزار و 300 نفر و روستای آقداش، باشقورتاران و سرخاب جمعاً با یکهزار نفر سهمیه حضور یک پزشک را دارند. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: از طرفی نیز حداقل ماهانه 5.5 تا 6 میلیون تومان هزینه بیتوته یک پزشک خانواده روستایی است و اگر تعداد پزشک در این منطقه به دو نفر برسد پرداختی آن از عهده نظام سلامت خارج است. وی با اشاره به استانداردهای خدمات بهداشتی و نیز با توجه به تلاشهای صورت گرفته در طرح تحول نظام سلامت، بیان کرد: با نیاز به حضور 272 پزشک در حوزه خدمات بهداشتی درمانی، توانستیم 200 پزشک را در سلامت روستایی جذب کنیم و به 72 پزشک دیگر نیاز داریم تا ضریب حضور پزشک در چنین مراکزی به دو نفر برسد. عرفانی خاطرنشان کرد: سال گذشته روستای اکنلو و آبمشکین فاقد پزشک خانواده بودند که توانستیم با تلاشهای گسترده تیم پزشکی را در آن منطقه مستقر کنیم. وی گفت: تعمیر و تجهیز چنین مرکزی نیز توسط مدیر شبکه بهداشت آن منطقه در اولویت قرار خواهد گرفت. عرفانی با اشاره به محدودیت امکانات دولتی در زمینه ساخت چند مرکز بهداشتی در یک منطقه با جمعیت 5 هزار نفر، افزود: روستاهایی همچون اکنلو در کشور بسیار زیاد است و خدمات بهداشتی- درمانی نمیتواند به صورت مجزا برای هر یک از روستاها در نظر گرفته شود. وی با اهمیت به حمایت بخش خصوصی در ساخت درمانگاه و... در روستاها، خاطرنشان کرد: اگر بخش خصوصی بخواهد وارد عمل شود ما نیز از این مسئله حمایت خواهیم کرد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: بر اساس مصوبه وزارت بهداشت ما به تعهدات خود عمل کردهایم هرچند به اینکه روستاها باید همواره به استانداردهای خدمات بهداشتی برسند، معتقدیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کبودراهنگ نیز با بیان اینکه مرکز بهداشت روستای اکنلو دارای سابقه چند دهه است، اظهار کرد: مردم به وجود درمانگاه در این روستا عادت کردهاند و میخواهند همواره چنین امکاناتی را داشته باشند. حسن بهرامی افزود: در بازنگریهای طرح گسترش شبکه بهداشت نتیجه بر این بوده که روستای آبمشکین از لحاظ جمعیت، راه مواصلاتی به چند روستا و نیز از نظر جادهای برای استقرار مرکز بهداشت مناسب است. وی با بیان اینکه کارشناسان گسترش شبکه بهداشت مصلحت را به ایجاد مرکز بهداشت در روستای آبمشکین دانستهاند تا همه مردم منطقه به طور مساوی از امکانات بهداشتی بهرهمند شوند، افزود: از طرفی نیز خیر عرصه سلامت و مدرسهساز بنام حاج حسین حیدری ساخت درمانگاه در روستای آبمشکین را تقبل کرده است. مدیر شبکه بهداشت و درمان کبودراهنگ با اشاره به کمبود امکانات ایجاد مراکز بهداشتی، خاطرنشان کرد: امکانات دولتی فعلاً در این حد است که امیدواریم در سالهای آتی شاهد ارتقای امکانات بهداشتی باشیم. وی با اشاره به وجود 128 روستا در شهرستان کبودراهنگ، از وجود 34 خانه بهداشتی و 16 مرکز بهداشت در این شهرستان خبر داد و افزود: فعلاً برنامهای برای اضافه شدن پزشک به مراکز بهداشتی وجود ندارد. بهرامی با بیان اینکه انتقال مرکز بهداشت به روستاهای دیگر بر اساس تصمیمات گرفته شده اجرایی است در ادامه افزود: در روستای باغچه نیز همین وضعیت وجود دارد چراکه این روستا امروزه از مرکزیت چند روستا خارج شده و با کمبود جمعیت مواجه است. ............................ زهره عباسی صالح ............................ انتهای پیام/89026/ش40
93/12/25 - 00:05
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]
صفحات پیشنهادی
فارس از کتابخانهای غنی در یک روستا گزارش میدهد قلعه قدیمی روستای اکنلو؛ گنجینه فرهنگ
فارس از کتابخانهای غنی در یک روستا گزارش میدهدقلعه قدیمی روستای اکنلو گنجینه فرهنگقلعهای قدیمی در روستای اکنلو گنجینهای از فرهنگ و کتابهای غنی را در خود جای داده که نیازمند توجه است به گزارش خبرگزاری فارس از همدان روستایی قدیمی از توابع شهرستان کبودراهنگ گنجینهافارس گزارش میدهد نقش تاثیرگذار راههای روستایی بر زندگی نیمی از جمعیت ساکن گلستان
فارس گزارش میدهدنقش تاثیرگذار راههای روستایی بر زندگی نیمی از جمعیت ساکن گلستاناحداث راههای مواصلاتی اعم راههای روستایی بین شهری آزادراهها راهآهن و یکی از مهمترین شاخصههای توسعه محسوب میشود که به گفته بسیاری از کارشناسان تاثیر این عامل بر رشد و گسترش سایر عوامل توسفارس گزارش میدهد کوه ایران را در روستای هیچان نظاره کنید + تصاویر
فارس گزارش میدهدکوه ایران را در روستای هیچان نظاره کنید تصاویرروستای هیچان در شهرستان نیکشهر یکی از روستاهای نمونه گردشگری است که جاذبههای بینظیری را در خود جای داده و از جمله آن کوهی است که شبیه نقشه ایران است به گزارش خبرگزاری فارس از نیکشهر روستای هیچان در شهرستان نیکشهفارس گزارش میدهد نوغانداری حلقه مفقوده اقتصاد خانوار روستایی گیلان
فارس گزارش میدهدنوغانداری حلقه مفقوده اقتصاد خانوار روستایی گیلاننوغانداری به عنوان حلقه مفقوده اقتصاد خانوار روستایی نیازمند همگرایی دستگاههای مربوطه برای شکوفایی این صنعت در گیلان است به گزارش خبرگزاری فارس از رشت کشاورزی از مردمیترین بخش اقتصادی است و پیشبینی افارس گزارش میدهد بحث راه و توجه به حمل و نقل جادهای از مهمترین نیازهای روستاییان است + تصاویر
فارس گزارش میدهدبحث راه و توجه به حمل و نقل جادهای از مهمترین نیازهای روستاییان است تصاویربحث راه و توجه به حمل و نقل جادهای از مهمترین نیازهای روستاییان است که به عنوان یکی از زیرساختهای مهم در توسعه یک منطقه محسوب میشود به گزارش خبرگزاری فارس از دیشموک بحث راه و توجهفارس گزارش میدهد اهالی روستای تازهکند شریفآباد اعتراض خود را به گوش مسئولان رساندند
فارس گزارش میدهداهالی روستای تازهکند شریفآباد اعتراض خود را به گوش مسئولان رساندنددر اعتراض به بلاتکلیفی جمعی از اهالی روستای تازهکند شریفآباد اردبیل در واگذاری اراضی مرتع به دهکده انرژی سبلان اعتراض خود را در قالب تجمعی در مقابل استانداری اردبیل نشان دادند به گزارش خبرگزارفارس گزارش میدهد بازاری که فاقد سیستم مطلوب روشنایی در ساعات غروب است
فارس گزارش میدهدبازاری که فاقد سیستم مطلوب روشنایی در ساعات غروب استخیابان فلسطین پلدختر بازاری که فاقد سیستم مطلوب روشنایی در ساعات غروب است به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از پلدختر همانطور که میدانیم روشنایی معابر از اهمیت خاصی برخوردار است به گونهای که سیستم تفارس از یک پایگاه تحقیقاتی بیماریهای نوپدید و بازپدید گزارش میدهد ردپای پرفسور بالتازار در روستای اکنلو/صدور
فارس از یک پایگاه تحقیقاتی بیماریهای نوپدید و بازپدید گزارش میدهدردپای پرفسور بالتازار در روستای اکنلو صدور علم از روستا به جهانرد پای پرفسور بالتازار همچنان در روستای اکنلو در 73 کیلومتری کبودراهنگ پابرجاست و با استقرار پایگاه تحقیقاتی بیماریهای نوپدید و بازپدید علم از این روفارس از راههای تاریک روستایی گزارش میدهد راههای روستایی غرق در تاریکی، مسئولان غرق در خواب
فارس از راههای تاریک روستایی گزارش میدهدراههای روستایی غرق در تاریکی مسئولان غرق در خواباکثر راههای روستایی در استان همدان به دلیل نداشتن روشنایی در شب غولی خفته در کمین جان انسانها هستند به گزارش خبرگزاری فارس از همدان کافی است که شبانگاه در راههایی قدم بگذاری کهفارس گزارش میدهد آواره شدن خانواده 5 نفره نکایی با تعریض جاده روستایی
فارس گزارش میدهدآواره شدن خانواده 5 نفره نکایی با تعریض جاده روستاییتعریض محور روستایی در روستای زرندین نکا موجب آواره شدن خانواده 5 نفره نکایی شد و مسئولی پاسخگویی آوارگی آنها نیست به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری اجرای بهسازی و جادهسازی در سطح روستاها از اقداماتفارس گزارش میدهد چوب حراج بر سر مناطق چهارگانه محیط زیست گیلان+تصاویر
فارس گزارش میدهدچوب حراج بر سر مناطق چهارگانه محیط زیست گیلان تصاویرتب ویلاسازی در قلب جنگلهای حفاظت شده گیلان طوری داغ شده که سه هزار متر مربع داخل منطقه حفاظت شده گشترودخان و سیاهمزگی فومن توسط فردی برای ایجاد گلخانه و به کام ویلا تصرف شده است به گزارش خبرگزاری فارس از رشتفارس گزارش میدهد فرهنگ نامتعارف تبلیغات در سطح شهر پلدختر
فارس گزارش میدهدفرهنگ نامتعارف تبلیغات در سطح شهر پلدخترفرهنگ نامتعارف تبلیغات در سطح شهر پلدختر به یک معضل تبدیل شده است به گزارش خبرگزاری فارس از پلدختر فعالیت در هر زمینهای پس از آموختن شیوه و فنون عملی و اجرایی آن نیازمند آگاهی داشتن و درک صحیح داشتن نسبت به قوانین وفارس گزارش میدهد ماکو شهر سنگی ایران چشم انتظار گردشگران نورزی
فارس گزارش میدهدماکو شهر سنگی ایران چشم انتظار گردشگران نورزیشهر ماکو که در شمالیترین نقطه ایران اسلامی واقع شده است یکی از شهرهای آذربایجان غربی است که به شهر سنگی ایران معروف است مردم این شهر نوروز امسال نیز چشمانتظار گردشگران نوروزی هستند به گزارش خبرگزاری فارس از ماکو شفارس گزارش میدهد؛ قیمت میوه و سبزی + جدول
فارس گزارش میدهد قیمت میوه و سبزی جدولقیمت انواع میوه و سبزی در یک هفته گذشته ثابت و تغییری محسوسی نداشته است به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس قیمت انواع میوه و سبزی در یک هفته گذشته ثابت و تغییری نداشته است این گزارش میافزاید به دنبال مطرح شدن خرید گوجه فرنگی افارس گزارش میدهد ایرلاینهای تاخیر دار مهرآباد/ آسمان رکورددار شد
فارس گزارش میدهدایرلاینهای تاخیر دار مهرآباد آسمان رکورددار شددیماه امسال هم برخی از پروازهای 13 ایرلاین داخلی کشور در مهرآباد با تأخیر انجام شد در این بین شرکت هواپیمایی آسمان با میانگین تأخیر هر پرواز 45 دقیقه بیشترین تأخیر و شرکت هواپیمایی معراج با میانگین تاخیرات 7 دفارس گزارش میدهد واردات گوشی تلفن همراه 70 درصد در سال جاری رشد کرد
فارس گزارش میدهدواردات گوشی تلفن همراه 70 درصد در سال جاری رشد کردواردات گوشی تلفن همراه در سال جاری بیش از 267 میلیون دلار بوده که 70 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد دارد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس آمارهای کالاهای وارداتی کشور نشان میدهد در بهمن ماه سالفارس گزارش میدهد پشت پرده منزجرکننده درباره برند «D&G»
فارس گزارش میدهدپشت پرده منزجرکننده درباره برند D&Gکسانی که اهل خرید کیف و کفش مارک هستند حتماً نام برند D&G را شنیدهاند چه بسا وجود این نشان روی یک کالا اشتیاقشان را برای خرید بیشتر کرده باشد اما اکثر افراد یک حقیقت تلخ و منزجرکننده را در این باره نمیدانند خبرگزار-
گوناگون
پربازدیدترینها