تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826123850




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه پايدار روستايي نيازمند برنامه‌ريزي علمي و نگاه واقع‌گراست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ اسفند ۱۳۹۳ (۱۰:۵۴ق.ظ)
مدير کل ميراث فرهنگي قزوين: توسعه پايدار روستايي نيازمند برنامه‌ريزي علمي و نگاه واقع‌گراست موج - دوره آموزشي آشنايي با مباني گردشگري روستايي و جاذبه هاي گردشگري استان قزوين در راستاي توانمند سازي نيروي انساني مرتبط با ستاد هماهنگي خدمات سفر، ويژه دهياران روستاهاي هدف گردشگري با حضور مدير کل امور روستايي استانداري و بخشداران استان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج؛ در اين دوره آموزشي محمدعلي حضرتي مديرکل ميراث فرهنگي، استان با اشاره به اهميت توسعه گردشگري روستايي گفت: با نگاهي به روند رو به رشد صنعت گردشگري در کشورهاي توسعه‌يافته مي‌توان دريافت يکي از راهبردهاي ايجاد توسعه پايدار در مناطق روستايي توجه به مباحث مربوط به گردشگري روستايي است.
وي افزود: طبق آمار منتشرشده از سوي سازمان اسکان بشر ملل متحد با افزايش روند مهاجرت از روستا به شهر در کشورهاي درحال‌توسعه و دگرگوني‌هاي جمعيتي که به تخليه روستاها و گسترش حاشيه‌نشيني در شهرها انجاميده، امکان بروز مشکلات بزرگ اجتماعي به‌طور چشمگيري بيشتر شده و بايد براي اين معضل چاره‌جويي کرد. در کشور ما نيز طي پنجاه سال اخير نسبت جمعيت شهرنشين و روستانشين معکوس شده و توسعه پايدار روستايي نيازمند برنامه‌ريزي علمي و نگاه واقع‌گراست.
حضرتي با اشاره به‌سرعت شتابناک تغيير و تحولات در جهان امروز گفت: يکي از نشانه‌هاي بحران عاطفي و انساني در جهان توسعه‌يافته امروز، افزايش حس نوستالژي بشر امروزي براي بازگشت به زندگي گذشته است و اين پديده‌اي است که جامعه شناسان شهري از آن بانام شهر گريزي ياد مي‌کنند. زيرا سرعت وصف‌ناشدني تغيير و تحولات، ازدحام جمعيت و شلوغي‌هاي غيرقابل‌تحمل شهرها در دنياي توسعه‌يافته، روان شهروندان را مي‌آزارد و فضاي شهرهاي امروزي قطعاً براي افرادي که به دنبال کسب آرامش و حفظ اصالت‌ها هستند مکان مناسبي براي زندگي نيست و به همين دليل کشورهاي روبه توسعه دنيا براي فراهم نمودن زمينه آرامش و آسايش شهروندان و رونق اقتصادي روستاها از ظرفيتي به نام گردشگري روستايي و سوق دادن شهروندان به سمت روستاها جهت بهره بري از فضاهاي روستايي استفاده مي‌کنند.
مديرکل ميراث فرهنگي قزوين تصريح کرد: همان‌گونه که جهان در بحث فلسفه و هنر عبور از مدرنيسم به سمت پست‌مدرنيسم را تجربه کرده است در جهان توسعه‌يافته امروز نيز بايد براي ادامه زندگي و برآوردن نيازهاي بشر از مدرنيسم فراتر رفته و با جهان پيش از مدرنيته آشتي‌کنيم.
وي با اشاره به‌ضرورت استفاده بهينه از ظرفيت گردشگري استان يادآور شد: روزگاري قزوين بزرگ‌ترين مهمانسراي جهانگردي کشور را داشته است و بناهايي مانند گراند هتل، هتل ايران و هتل البرز از ادوار گذشته تاکنون گردشگران بسياري را در اين استان در خود جاي‌داده‌اند که متأسفانه طي اين سال‌ها همه اين ظرفيت‌ها رهاشده و مجموعه مديريتي استان در 50 سال اخير به‌طور عمده روي موضوعي با عنوان صنعت متمرکزشده و سرمايه‌گذاري نموده است که هم ازلحاظ اقليمي تبعات بسيار بدي براي استان داشته و هم‌تراز جامعه ساکن در استان را ازلحاظ اجتماعي و فرهنگي دستخوش تغيير کرده است.
حضرتي در جمع دهياران روستاها توجه به فضاها و جاذبه‌هاي روستايي را ازجمله عوامل مؤثر در رونق بازار گردشگري و کسب درآمد و توسعه پايدار روستايي دانست و تصريح کرد: با توجه به آثار و بناهاي ارزشمند تاريخي و جاذبه‌ها و چشم اندازهاي بکر طبيعي مانند چشمه‌ها، درختان کهن‌سال و ... در فضاهاي روستايي سطح استان، دهياران ما به‌عنوان ارکان اصلي مديريت و برنامه‌ريزي در روستاها بايد با ساماندهي بافت‌هاي روستايي و ايجاد فضاي فرهنگي و اجتماعي مناسب، فرصتي را براي کسب درآمد پايدار جامعه ميزبان و تثبيت هويت روستاها به وجود آورند.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان قزوين در پايان ابراز اميدواري کرد که با اجراي طرح‌هاي منطقي و سنجيده و جلوگيري از رفتارهاي سليقه‌اي در نظام عمراني بتوانيم تصميمات درست را به‌موقع عملي نموده و با بهره‌وري مناسب از مواهب گردشگري گام مؤثري در جهت توسعه پايدار گردشگري در استان برداريم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن