محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842789885
ریاست یک ایرانی در عجیب ترین قلمرو جهان +عکس
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: ریاست یک ایرانی در عجیب ترین قلمرو جهان +عکس
این هفته، انتخابات پارلمانی اسرائیل برگزار میشود و بیشتر اسرائیلیها در آن شرکت میکنند. اما یک جا از رأیگیری خبری نیست. اینجا چهل سال است که یک مرد تنها حکومت میکند.
بی بی سی نوشت، در شمالیترین نقطه روی جاده کناره اسرائیل، درست زیر لبنان، گذرگاهی است که به سرزمینی منحصربهفرد میرسد. نوشتههای سفید روی دروازههای آهنی بزرگ آبیرنگ مشخص میکند که اینجا مرز است. اما از تشریفات مرسوم گذر از مرز خبری نیست. هرکسی بیاید، رد میشود و مستقیم میرود سراغ رئیسجمهور.
اینجا آخزیو (الزیب) است. این تکه زمین، عجیبوغریبترین قلمرو خاورمیانه است. همه مشخصات یک کشور را دارد: پرچم (که یک پری دریایی است)، "سرود" ملی (که صدای دریاست)، و قانون اساسی که طبق آن، رئیسجمهور به طور دموکراتیک با رأی خودش (که هیچوقت نمیدهد) انتخاب میشود.
آخزیو-لند (Akhzivland) حتی پارلمان هم دارد – یک سازه چوبی با چند متکا و یک میز گرد – اما پارلمانش نه جلسهای دارد نه نمایندهای. و البته دولتش پاسپورت هم صادر میکند. روی پاسپورتها نوشته شده است که به دارنده اجازه بدهید "آزادانه و بیمحدودیت" به هرجا میخواهد سفر کند.
حاکم این "کشور" مینیاتوری الی اویوی است، قدیمیترین و پیرترین شهروندش. همسر او، رینا، بانوی اول آخزیو-لند و تنها شهروند دیگر "کشور" است؛ "کشوری" که سال ۱۹۷۱ از اسرائیل "جدا شد" و اعلام استقلال کرد.
"پرزیدنت اویوی" همراه سلطان ناخوشاحوال عمان، قدیمیترین حاکم خاورمیانه است. تلاشهای یکی از قویترین کشورهای این منطقه برای برکناری او تاکنون به نتیجه نرسیده و ناگفته پیداست که اسرائیل هرگز آخزیو-لند را به رسمیت نشناخته است، اما این "کشور" دو نفره هم هیچگاه عقب ننشسته و با جسارتی که بارها بیش از مساحتش است، به حیات خود ادامه داده است.
الی حالا ۸۵ ساله است. فرتوت شده و گوشش درست نمیشنود. ظاهرش، با آن موی سفید و لباس کتان چوپانی، به شهرت افسانهای او میآید. بیرون "کاخ" – که یک کلبه چوبی با تهویه نسیم دریاست – لم داده و به افق خیره شده، به سرزمینی که از شصت سال پیش در آن زندگی کرده و جنگیده است.
میگوید: "من رئیسجمهور یک کشور خیلی کوچکم، اما همین کشور کوچک هم با دولت اسرائیل مشکل زیادی دارد. هیچوقت نمیخواستند من اینجا زندگی کنم. هر کار از دستشان برمیآمد کردند که بیرونم کنند. مثل جنگ است، منتها بین دولت اسرائیل و من!"
الی در ایران به دنیا آمده است. دو ساله بود که با پدرش از راه دریا به سرزمین فلسطین که آن دوران تحت کنترل بریتانیا بود، آمد. از همان موقع عشق دریا در وجودش مانده است.
در دوره جوانی بارها به خاطر خرابکاری علیه نیروهای بریتانیایی دستگیر و آزاد شد. پانزده ساله بود که به پالیام – نیروی دریایی "مخفی" یهودیان – پیوست. در ابتدا، کارشان آوردن پناهندههای یهودی به فلسطین بود، بعد، جنگ با بریتانیاییها و دست آخر، جنگ با اعراب در سالهای ۱۹۴۹-۱۹۴۸.
اسرائیل که تأسیس شد، او هم به دریا برگشت و مشغول ماهیگیری شد، از آفریقا گرفته تا اسکاندیناوی. حتی یک سال در گرینلند زندگی کرد: "به عنوان یک اسرائیلی کنار اسکیموها." سرانجام سال ۱۹۵۲ بود که در راه دیدار خواهرش، از آخزیو گذشت.
اینجا تا سال ۱۹۴۸ روستایی عربنشین بود به نام الزیب بود که ساکنانش از ماهیگیری روزگار میگذراندند. سربازان یهودی این روستا را هم مثل صدها روستای دیگر در فلسطین تسخیر کردند. ساکنان الزیب ناچار به شهر عکا رفتند و بعضیهاشان هم راهی لبنان شدند.
_________________________
نمایه: آخزیو-لند
رئیس کشور: الی اویوی (رئیسجمهور مادامالعمر)
نظام سیاسی: "رئیسجمهور بهطور دموکراتیک با رأی خودش انتخاب میشود"
مساحت: ۱.۴ هکتار (یا ۱۴ هزارم کیلومتر مربع)
جمعیت: ۲ نفر
مرز (خودخوانده): شمال – رود کزیو، جنوب – تپه بوکبوک، شرق – جاده آنتیوچ، غرب – دریای مدیترانه
اقتصاد: توریسم، موزه ملی رایگان
پرچم: پری دریایی روی پسزمینه ساختمان قدیمی آخزیو
سرود ملی: صدای دریا
روابط خارجی: "روابط دوستان به همه کشورهای جهان، علاقه خاص به اسرائیل"
تعداد کشورهایی که به رسمیت میشناسند: صفر
نیروی دفاعی: "علاقمندان و طرفداران و دوستان واقعی از همهجای دنیا"
________________________
وقتی الی به الزیب رسید، روستا متروک بود. تصمیم گرفت بعد از سالها سفر، یکجا بماند. ماهی میگرفت و به کیبوتصنشینهای یهودی آن اطراف میفروخت. بعد از مدتی برای خودش خانهای خرید.
الزیب دهکدهای آرام و دور از هیاهو بود. دوستهای جوان الی میآمدند و پیشش میماندند. الی به جز ماهیگیری، و جستجو برای عتیقه، عکاسی هم میکرد – عمدتا از دختران! . امروز بیش از یک میلیون قطعه عکس دارد که طی سالها گرفته و در انباری در آخزیو-لند نگه داشته است.
زندگی، چند صباحی آرام و بیدغدغه بود، تا اینکه ارتش اسرائیل گفت که میخواهد اینجا یک پایگاه بسازد و مشکلات الی و مسئولان آغاز شد. نامهای به دیوید بنگوریون، نخستوزیر وقت اسرائیل، نوشت. بنگوریون طرف او را گرفت. آنطور که رینا میگوید، ارتش اجازه داد که الی بماند به شرط آن که به عنوان مأمور مخفی برای شینبت، دستگاه اطلاعات داخلی اسرائیل، کار کند. رینا میگوید الی پذیرفت. او مصاف اول را برده بود، اما مصافهای بزرگتری پیش رو بود.
الی برای گذران زندگی، اتاقهای دو خانهاش را اجاره میداد. چیزی نگذشت که با آسانگیری و بیخیالی الی، آخزیو بهشت هیپیهای اسرائیل شد. جوانها برهنه میچرخیدند، آهنگ گوش میدادند، مواد مخدر مصرف میکردند و خوش میگذراندند.
شلومو آبراموویچ، که پیش از این در این منطقه خبرنگار بوده است، میگوید: "مردم میآمدند لب دریا، لخت، آفتاب میگرفتند، بیشترشان حشیش میکشیدند. میآمدند اینجا که هر کار میخواهند بکنند."
چهرههای مشهور هم زیاد به آخزیو میآمدند، از جمله بازیگران هالیوودی. پل نیومن موقع فیلمبرداری فیلم خروج (۱۹۶۰) اینجا سر میزد. سوفیا لورن هم چندینبار آمده بود.
رینا تعریف میکند که "وقتی (سوفیا لورن) آمد، شیفته اینجا شد. من نوجوان بودم. دیوانه او بودم. به من یاد داد که چطور اسپاگتی درست کنم."
در همین حال، اسرائیل که برنامههای گسترده ساختوساز داشت، اعلام کرد که میخواهد آخزیو را پارک ملی کند. سال ۱۹۶۳ بود که ناگهان بولدوزرها آمدند و بقایای روستای قدیمی را هم خراب کنند. میخواستند همه جا، از جمله اطراف خانه الی، را چمن کنند.
در نگاه الی چنین کاری جز جنایت علیه تاریخ و محیط زیست نبود. روی دیواری ایستاده بود و از تخریب عکس میگرفت که بولدوزر به دیوار کوبید. آنطور که الی میگوید، او از روی دیوار افتاد و چند جای بدنش شکست.
هشت سال بعد (۱۹۷۱) انزوای الی تکمیل شد. دور همان اندک زمین باقیماندهاش حصاری کشیدند که ارتباطش را با دریا قطع کرد.
آن لحظه، لحظه تولد کشور آخزیو-لند بود: الی و رینا گذرنامههای اسرائیلی خود را پاره کردند و اعلام استقلال کردند. نتیجه این بود که دستگیر شدند و کارشان به دادگاه کشید. آنطور که رینا میگوید، قاضی اتهام "تشکیل کشور بدون اجازه" را رد کرد، اما هر یک از آنها را به خاطر از بین بردن گذرنامه، یک لیره جریمه کرد.
الی و رینا بدون دردسر آزاد شدند، اما ماجرای "کشور" مستقل هیپیها توجه رسانهها را جلب کرد. الی هم از فرصت استفاده کرد و در جایگاه رئیسجمهور آخزیو-لند کنفرانس مطبوعاتی برگزار کرد. دهها فعال صلحطلب هم آمدند و در حمایت از او تجمع نشسته برگزار کردند.
در کنفرانس مطبوعاتی، پرزیدنت اویوی رو به دوربینهای تلویزیونی گفت: "این پارک ملی برای جایی مثل تلآویو خوب است، اما برای تلاخزیو نه." او ادعا کرد که شورای محلی دستور داده است که ساختمان پارلمان را خراب کنند. بلافاصله همه معترضانی را که آنجا جمع شده بودند، نماینده پارلمان اعلام کرد و ازشان خواست برای آخزیو-لند تبلیغ کنند.
رینا میگوید: "همه این کارها را میکردیم که توجهها جلب شود، چون دولت قویتر از ما بود. رسانهها شروع کردند به گفتن و نوشتن از ما. مردم هم باور میکردند. تا وقتی در رسانهها بودیم، احتمال اینکه دولت کاری به کارمان نداشته باشد بیشتر بود."
البته این بار اولی نبود که الی و رینا خبرساز میشدند. چند ماه پیش از آن، شب اول ژانویه ۱۹۷۱، شش مرد مسلح فلسطینی با قایق از لبنان – که فقط پنج کیلومتر فاصله دارد – آمده بودند که الی و رینا را گروگان بگیرند.
آنطور که رینا تعریف میکند، مردان مسلح خودشان را ماهیگیر جا زده بودند و گارد ساحلی اجازه داده بود که بروند. گفته بودند که میخواهند الی اویوی را ببینند. یکی از آنها وارد خانه شده بود اما رینا با تفنگ جلویش ایستاده بود. مرد اسلحهاش را زمین گذاشته بود و بهقول رینا، "فکر میکرد که با الی روبرو میشود. وقتی یک زن بور و زیبا و تفنگ به دست دید، جا خورد."
چند دقیقه بعد، نیروهای اسرائیلی رسیدند و جادههای اطراف را بستند. دو مرد مسلح را در قایق دستگیر کردند. سه نفر دیگر را در خشکی. رینا با خنده تعریف میکند که "مردم دیده بودند هزار تا سرباز به این سمت میآیند، اما چون ارتش رسانهها را از خبررسانی منع کرده بود، کسی نمیدانست که ماجرا چیست. همهجا پیچیده بود که جنگ شده، بین اسرائیل و آخزیو-لند!"
به گفته رینا، مردان مسلح عضو فتح بودند و آمده بودند که الی را به لبنان ببرند.
ممنوعیت رسانهای که برداشته شد، روزنامهها ماجرا را گزارش کردند. یکی از روزنامههای زرد تیتر زده بود: " میخواستند عکاس شماره یک عکسهای لختی اسرائیل را بدزدند!"
این ماجرا الی را مشهورتر از قبل کرد و برگ دیگری شد از داستان زندگی مردی که تشخیص واقعیت و افسانه در آن، روزبهروز سختتر میشد. حالا اسرائیلیها از دور و نزدیک دستهدسته میآمدند که آخزیو-لند را به چشم خودشان ببینند. مقامهای اسرائیلی هم کار چندانی جز حرص خوردن از دست سلطان یکدنده هیپیها از دستشان برنمیآمد.
آخزیو-لند آنقدر محبوب شده بود که در سال ۱۹۷۲ و وقتی تصمیم گرفتند که برای خودشان فستیوال موسیقی راک برگزار کنند – بهقول رینا، "چیزی مثل وودستاک" (در آمریکا) – تا صد کیلومتری "کشور" ترافیک بود.
مئیر کتلر، از برگزارکنندگان آن فستیوال، در مستند جایی برای عشق که سال ۲۰۰۹ در مورد آخزیو-لند ساخته بودند، میگوید: "همه اسرائیل آمده بودند. کار از دست ما خارج شد. مردم مثل یک گله ریختند."
الی به مرور – و با کمک مهمانهایی که همیشه بودند – کشورش را میساخت. نقل است که میگفته است "آخزیو-لند تنها کشور دنیاست که هیپیهایش کار مفید و سازنده میکنند."
"موزه ملی" آخزیو-لند از جمله دستاوردهای الی بود که در خانه رئیس دهکده در دوران سکونت اعراب، برپا کرد. هزاران قطعه آثار قدیمی که طی سالها در حفاریها و غواصیهایش پیدا کرده بود، آنجا به نمایش گذاشت؛ از ظرفهای قدیمی که از آنها برای نگه داشتن استخوان مردگان استفاده میشد، گرفته تا جواهرات و ابزار زنگزده دریانوردی.
طبق قانون، بیشتر این قطعهها به سازمان اشیاء قدیمی اسرائیل تعلق دارد که اگرچه "موزه ملی آخزیو-لند" را به رسمیت نمیشناسد، اما اجازه داده است که یافتههای الی به امانت در آنجا بماند. بهقول رینا، "دفتر باستانشناسی تنها نهاد دولتی است که با ما سر جنگ ندارد."
در سالهای بعد، یک دعوای حقوقی طولانی بین الی، شورای محلی، اداره زمینها، و سازمان طبیعت و پارکها در گرفت. به مرور این نهادهای دولتی بودند که دست بالا را پیدا کردند. بیشتر آخزیو-لند زیرمجموعه پارک ملی شد و حق برگزاری فستیوال از الی سلب شد.
با این حال، الی معتقد است که او را بد درک کردهاند. او میگوید که هیچوقت ضد اسرائیل نبوده است: " اینها هیچوقت نفهمیدند که من چرا اینجا آمدم. خوششان نمیآمد که من برای خودم یک کشور کوچک درست کنم. فکر میکردند که علیه اسرائیل است، اما اینطور نیست."
سال ۱۹۷۸ که اسرائیل به گروههای فلسطینی در جنوب لبنان حمله کرد، پرزیدنت اویوی اعلام کرد: "حریم هوایی کشورم را به هواپیماهای اسرائیلی که از مسیر آخزیو-لند به فتح-لند میروند، گشودم."
الی میگوید که این روزها مقامهای حکومتی دیگر کاری به کارش ندارند. او میگوید: "الان قویتر از پیش هستم. نه کاری میتوانند بکنند نه چیزی میتوانند بگویند."
بعد از سالها درگیری، دو طرف بالاخره با هم کنار آمدهاند. آخزیو-لند برای دسترسی به دریا و عبور از حصار به دولت پول میدهد. در عوض، کنار جاده اصلی مقامهای گردشگری تابلویی نصب کردهاند که رویش نوشته است: به طرف "الی اویوی" – ننوشتهاند "آخزیو-لند" که احیانا به شناسایی این "کشور" تعبیر نشود.
از آینده که میپرسم، الی میگوید که قصد ندارد جانشین تعیین کند. میگوید: "بعد از من همسرم هر تصمیمی بخواهد میگیرد."
رینا میخواهد که آخزیو-لند را به بنای یادبود همیشگی الی اویوی – که بهنظرش "بهترین رئیسجمهور تاریخ" است – تبدیل کند.
او میگوید: "آخزیو-لند فروشی نیست. زندگی اینجا فروشی نیست. هرکس اینجا میآید، حس میکند که به بهشت آمده است. نمیشود روی بهشت قیمت گذاشت."
یکشنبه, 24 اسفند 1393 ساعت 09:15
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]
صفحات پیشنهادی
-عجیبترین زبانهای جهان
عجیبترین زبانهای جهان میتوان گفت آدمی بدون زبان زنده نیست زیرا نمیتواند با دیگران رابطه برقرار کند از اینروست که انسانها از بدو زندگی در این کره خاکی تلاش کردند با زبان با دیگران ارتباط برقرار کنند نخستین نتیجه این تلاشها در آواها سپس قالب زبان تصویری نمود پیدا کرد و«گرانترین پیتزای جهان» در رستوران یک ایرانی! + عکس
گرانترین پیتزای جهان در رستوران یک ایرانی عکس نادر حاتمی صاحب و سرآشپز پیتزا استیوستن در شهر ونکوور کانادا باز هم یک پیتزای بسیار گران و جدید را عرضه کرده است آخرین نیوز در آوریل سال ۲۰۰۴ حاتمی یک پیتزای ۴۵۰ دلاری را معرفی کرد که ترکیبی از لابستر ترمیدور سیاه ماهی آل-عجیبترین مکانهای جهان برای زندگی
وقتی جا قحطی است عجیبترین مکانهای جهان برای زندگی وقتی که متوسط قیمت هر متر منزل مسکونی در شهری مثل تهران به سه میلیون تومان برسد باید هم انسانهایی را دید که برای سکونت جاهای عجیب و غریبی را انتخاب میکنند از روی پل گرفته تا در هواپیما این هفته زندگی اینجور آدمها به نقعجیبترین برج های آبی جهان +عکس
عجیبترین برج های آبی جهان عکس برج های آب شاید تا کنون برای شما مفهومی غیر از یک برج آهنی نداشته اما گویا برخی کشورها تعصب خاصی روی این برج ها دارند مجله مهر برج های آب شاید تا کنون برای شما مفهومی غیر از یک برج آهنی نداشته اما گویا برخی کشورها تعصب خاصی روی این برج ها دارند &قدیمی ترین سلفی جهان! + عکس
قدیمی ترین سلفی جهان عکس در سال های نه چندان دور خیلی ها علاقه ای نداشتند از خودشان عکس بگیرند و معمولا از مناظر مختلف عکاسی می کردند اما مدتهاست که تصاویر سلفی یا همان خویش انداز اصلی ترین سوژه برای عکاسی تبدیل شده است مجله مهر ماه گذشته خبری منتشر شد که دستگاه های گرفتنبهترین راهکار درمانی برای کمردرد |اخبار ایران و جهان
بهترین راهکار درمانی برای کمردرد کد خبر ۴۸۰۲۶۸ تاریخ انتشار ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲ ۳۹ - 02 March 2015 یک متخصص فیزیکال تراپی با اشاره به اینکه فیزیوتراپی و ورزش بهترین راه درمان کمر درد است اظهار کرد افراد باید از نشستنها یا ایستادنهای طولانی مدت پرهیز کنند به گزارش ایسنا دکترمسن ترین انسان جهان، 117 ساله شد + عکس
مسن ترین انسان جهان 117 ساله شد عکس میساوو اوکاوا در ماه های اخیر دچار مشکلات شنیداری شده است با این حال از نظر سلامت کلی در وضعیت مطلوبی به سر می برد به گرارش آخرین نیوز مسن ترین انسان جهان که دیروز 117 ساله شد در مصاحبه ای عنوان کرد که 117 عدد زیادی نیست و انسان برای تانتقال زندانیان ایرانی محبوس در زندانهای عراق |اخبار ایران و جهان
انتقال زندانیان ایرانی محبوس در زندانهای عراق معاون وزیر دادگستری گفت انتقال محکومین به حبس بین دو کشور ایران و عراق صورت میپذیرد کد خبر ۴۸۲۳۲۶ تاریخ انتشار ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۵ - 09 March 2015 معاون وزیر دادگستری گفت انتقال محکومین به حبس بین دو کشور ایران و عراق صورت میکثیف ترین شغل آبرومند جهان +عکس
کثیف ترین شغل آبرومند جهان عکس لپتاپها تلفنهای هوشمند مایکروفرها یخچالها و دیگر ابزارهای الکترونیکی اطراف ما مجموعهای از فلزات و عناصر ارزشمند در مدارهای الکترونیکی خود دارند که مس طلا نقره و سرب از آن جملهاند ارزش این زبالهها آنقدر زیاد است که فقط در منطقه گویو 30ناباوری سه میلیون زوج جوان ایرانی |اخبار ایران و جهان
ناباوری سه میلیون زوج جوان ایرانی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت براساس آمار حدود سه میلیون زوج جوان در کشور از ناباروری رنج می برند کد خبر ۴۸۱۶۷۴ تاریخ انتشار ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳ ۲۰ - 07 March 2015 وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت براساس آمار حدود سه میلیون زجدیدترین نسل شارژرها در اختیار کاربران قرار گرفت+عکس
جدیدترین نسل شارژرها در اختیار کاربران قرار گرفت عکس از آنجائیکه حمل شارژر و همراه بدون آن همیشه برای کاربران گوشی و تبلتها امکان پذیر نیست طراحان کرهای بران داشت تا با طراحی شارژهای هوشمند این مشکل را از پیش روی کاربران بردارند به گزارشخبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران همیشهموثرترین روشهای درمان اسهال |اخبار ایران و جهان
موثرترین روشهای درمان اسهال کد خبر ۴۸۰۲۸۳ تاریخ انتشار ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳ ۰۰ - 02 March 2015 اکثر افراد چندین نوبت در طول عمر خود به بیماری اسهال مبتلا میشوند که معمولا ترفند بدن برای خلاصی از شر باکتریهای بد است به گزارش ایسنا موارد شدید اسهال از عوامل مختلفی همچون آنفلوآنگرانترین پیتزا در رستوران یک ایرانی +عکس
گرانترین پیتزا در رستوران یک ایرانی عکس نادر حاتمی صاحب و سرآشپز پیتزا استیوستن در شهر ونکوور باز هم یک پیتزای بسیار گران و جدید را عرضه کرده است مشرق نادر حاتمی صاحب و سرآشپز پیتزا استیوستن در شهر ونکوور باز هم یک پیتزای بسیار گران و جدید را عرضه کرده است در آوریل سال ۲۰۰۴ حهر 6 ساله ایرانی 5 دندان پوسیده دارد |اخبار ایران و جهان
هر 6 ساله ایرانی 5 دندان پوسیده دارد کد خبر ۴۸۰۲۶۹ تاریخ انتشار ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲ ۴۰ - 02 March 2015 رئیس دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اشاره به رقم 5 1 شاخص DMFT در کودکان 6 ساله گفت هر کودک 6 ساله ایرانی به طور متوسط 5 دندان پوسیده کشیده شده و یا ترمیم شده در دهاعریضترین خیابان جهان +عکس
عریضترین خیابان جهان عکس عریضترین خیابان جهان خیابان 9 جولای در شهر بوئنوس آیرس آرژانتین است که دارای 9 خط عبور خودروهای نقلیه و 110 متر عرض و همچنین یک کیلومتر طول است رادیو چین عریضترین خیابان جهان خیابان 9 جولای در شهر بوئنوس آیرس آرژانتین است که دارای 9 خط عبورداستان بافندگی پیرترین مرد استرالیایی |اخبار ایران و جهان
داستان بافندگی پیرترین مرد استرالیایی پیرترین مرد استرالیا برای محافظت بدن پنگوئنها از نفت برای آنها ژاکت میبافد کد خبر ۴۷۹۰۵۴ تاریخ انتشار ۰۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۰ - 27 February 2015 پیرترین مرد استرالیا برای محافظت بدن پنگوئنها از نفت برای آنها ژاکت میبافد به گزارش خبرگزاریگران ترین شهر جهان
گران ترین شهر جهان براساس اعلام واحد اطلاعات اکونومیست سنگاپور برای دومین سال متوالی عنوان گرانترین شهر جهان را به دست آورد روزنامه دنیای اقتصاد براساس اعلام واحد اطلاعات اکونومیست سنگاپور برای دومین سال متوالی عنوان گرانترین شهر جهان را به دست آورد به گزارش بلومبرگ در فهرس-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها