واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس جمهور ترکمنستان خواستار شد
تاسیس مرکز منطقهای تغییرات آب و هوایی در آسیای مرکزی
رئیس جمهور ترکمنستان در سومین اجلاس جهانی سازمان ملل با محوریت کاهش خطرپذیری بلایای طبیعی در شهر «سندای» ژاپن، خواستار تاسیس مرکز منطقهای مربوط به تغییرات آب و هوایی در آسیای مرکزی شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در عشقآباد به نقل از تلویزیون ملی این کشور، «قربانقلی بردیمحمداف» رئیس جمهور ترکمنستان که امروز به منظور حضور در سومین اجلاس جهانی سازمان ملل متحد با محوریت کاهش خطرپذیری بلایای طبیعی به ژاپن سفر کرده اظهار داشت: هدف اصلی این مرکز منطقهای میتواند پشتیبان اجرای برنامه مقابله با پیامدهای منفی ناشی از تغییر آب و هوا در منطقه آسیای مرکزی باشد. بردی محمداف افزود: برای فعالیت چنین مرکزی ترکمنستان آمادهاست زیر ساختهای لازم در عشقآباد را در اختیار این سازمان قرار دهد. رئیس جمهور ترکمنستان گفت: هدف اصلی از تاسیس مرکز منطقهای میتواند جهت ترویج همکاریهای فنی و تکنولوژیکی، توسعه و پیادهسازی برنامههای حمایت از کشورهای آسیای مرکزی در مورد اثرات منفی تغییرات آب و هوایی جهانی نقش موثر ایفا کند. بردیمحمداف اضافه کرد: یکی از بخشهای اولویتدار این مرکز میتواند جهت تهیه و تدوین راهکار و تدابیر جامع برای جلوگیری و کاهش خطر بلایای طبیعی در منطقه باشد.
بردی محمداف در این زمینه گفت: دولت ترکمنستان در این رابطه با برنامه توسعه سازمان ملل کلیه موارد حقوقی، سازمانی، فنی، مالی و دیگر پارامترهای لازم برای ایجاد این مرکز منطقهای را آماده کردهاست و ما از مجامع جهانی و سازمان ملل دعوت میکنیم که از ابتکار دولت ترکمنستان در زمینه تاسیس مرکز منطقهای مذکور حمایت کند. سومین کنفرانس جهانی کاهش خطر بلایای طبیعی ملل متحد، روزهای بین 14 تا 18 مارس در شهر «سندای» ژاپن برگزار میشود. در این کنفرانس که با شرکت 190 کشور جهان برگزار خواهد شد، تنی چند از وزرای مربوطه، دانشگاهیان، استانداران و نمایندگان ادارات محلی و نهادهای جامعه مدنی حضور دارند و سند جهانی استراتژی مبارزه با آفات در دوره 2015 تا 2025 به امضا خواهد رسید. سندای، منطقه سونامی زده سال 2011 ژاپن است که در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل میزبانی سومین اجلاس جهانی این سازمان در حوزه کاهش خطرپذیری ریسک و مدیریت بحران انتخاب شد.
اجلاس یاد شده که از 23 تا 27 اسفند سال جاری برگزار میشود، بزرگترین رویداد علمی دنیا در حوزه مدیریت بحران قلمداد میشود و در آن، سازمانهای بینالمللی، دولتها، سازمانهای محلی مانند شهرداریها و دانشگاهها و نهادهای وابسته به سازمان ملل متحدد جهت تبادل اطلاعات، بحث و بررسی آخرین پیشرفتها و دستاوردها، ایجاد مشارکت در همه نواحی جهان و فراهم آوردن فرصتهای همکاری متقابل دور هم جمع میشوند. انتهای پیام/
93/12/24 - 08:56
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]