تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868648033




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمریکا: دنبال یک توافق غیر الزام آور هستیم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آمریکا: دنبال یک توافق غیر الزام آور هستیم
سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا گفت:‌ ما به دنبال دستیابی به یک توافق غیر الزام‌آور با ایران هستیم که به کارگیری دوباره تحریم‌ها علیه تهران را راحت‌تر می‌کند.
ایسنا: سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا گفت:‌ ما به دنبال دستیابی به یک توافق غیر الزام‌آور با ایران هستیم که به کارگیری دوباره تحریم‌ها علیه تهران را راحت‌تر می‌کند.

جن ساکی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری روز پنج شنبه خود بااشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 اظهار کرد: ما دستیابی به یک توافق بین‌المللی غیر الزام‌آور را ترجیح می‌دهیم چون انعطاف بیشتری برای به کارگیری دوباره تحریم‌ها علیه ایران را در صورتی که بفهمیم این کشور به تعهداتش عمل نمی‌کند دارد.

این سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا افزود: ما بر این باوریم که موفقیت این توافق به الزام‌آور بودن یا نبودن قانونی آن نیست بلکه منوط به اقدامات راستی آزمایی مورد نظرمان است که خواهان اجرایی شدندش در یک توافق جامع هستیم.

وی ادامه داد: همچنین موفقیت این توافق به این بستگی دارد که ایران بداند ما ظرفیت به کار گیری دوباره تحریم‌ها و افزایش آن‌ها در صورت عدم پایبندی شان به توافق را داریم.

جن ساکی تاکید کرد: برنامه اقدام مشترک که در نوامبر 2013 میان ایران و گروه 1+5 حاصل شد یک نمونه موفقیت‌آمیز از یک توافق بین‌المللی غیر الزام‌آور است چون این توافق سبب شد تا برای اولین بار در یک دهه گذشته برنامه هسته ای ایران محدود شود و ما به شفاف‌سازی و اقدامات راستی آزمایی بیشتر دسترسی داشته باشیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا همچنین درباره نقش کنگره در مذاکرات هسته ای گفت:‌ ما آشکارا مشخص کردیم که کنگره در این میان نقش دارد. ما با اعضای کنگره بیش از هر مسئله دیگری درباره مذاکرات هسته ای گفت‌و‌گو و بیش از 30 جلسه استماع با کنگره درباره این موضوع برگزار کرده ایم.

وی افزود: این جلسات بهترین فرصت برای شنیدن نظرات آن ها است و اگر ما به توافقی برسیم که لغو تحریم ها را در پی داشته باشد سپس این نقشی است که کنگره باید ایفا کند.

جن ساکی یادآور شد : ایرانی ها باید بدانند که اگر به توافقشان پایبند نباشند عواقبی در پی خواهد داشت.

این سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه درباره پیش‌بینی‌اش از آینده مذاکرات هسته‌ای گفت: ما این فرصت را قدر می‌دانیم و همگی مطلعیم که دو هفته پیش رو بسیار مهم است. ما در لحظه حساسی قرار داریم و انتظار داریم که برای رفع اختلافات‌مان به پیشرفت‌هایی دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: ما به تلاش‌هایمان برای دستیابی به یک توافق سیاسی تا پایان ماه مارس ادامه می دهیم اما من نمی‌توانم پیش‌بینی دقیق در این باره انجام دهم و فکر می‌کنم پیش‌بینی‌مان این است که تا پایان ماه مارس به کار خود ادامه خواهیم داد.

جن ساکی درباره نامه اخیر 47 سناتور جمهوری‌خواه به مقامات ایرانی درباره اعتبار هرگونه توافق هسته‌ای و محکوم کردن این اقدام از سوی ایران بیان کرد: ما معتقدیم که از همان شروع مذاکرات هسته‌ای با حسن نیت مذاکره کرده‌ایم و به این کار خود ادامه می‌دهیم. ما مذاکرات را تنها در اتاق مذاکره انجام می‌دهیم و من اظهار نظر بیشتری در این باره نمی‌کنم.

وی همچنین درباره واکنش دیپلمات‌های اروپایی و ابراز نگرانی‌شان درخصوص نامه این سناتورها گفت: کشورهای اروپایی بخش مهمی از گروه 1+5 هستند اما همانطور که پیش از این گفته‌ایم و وزیر امور خارجه تاکید کرده است یک سری اشتباهات در این نامه وجود دارد.





تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن