واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ اسفند ۱۳۹۳ (۱۳:۵۹ب.ظ)
رييس اتاق بازرگاني استان قم: موانع صادراتي در استان قم بايد برداشته شود موج -قم- رييس اتاق بازرگاني استان قم، گفت: موانع صادراتي در استان قم بايد برداشته شود.
به گزارش خبرگزاري موج ازقم، ابوالفضل خاکي در هفتمين جلسه کارگروه اقتصادي استان در سال 93 در تالار امام رضا(ع) استانداري، با بيان اينکه قم سالانه بالغ بر 200 ميليون دلار صادرات به کشورهاي مختلف بويژه کشورهاي همسايه دارد، افزود: بدون شک اين استان پتانسيل لازم براي افزايش حجم صادرات خود تا سقف 500 ميليون دلار را دارد، ولي بدون بر طرف شدن مشکلات مالياتي تحقق اين امر به هيچ وجه ممکن نمي باشد.
خاکي با اشاره به مواردي از عدم همکاري ها با توليد کنندگان در بخش ماليات، تصريح کرد: طبق قانون درصدي از مبلغ پرداختي به عنوان ماليات مشروط بر صادرات کالاي توليدي بايد ظرف مدت 15به توليد کننده مربوطه پس داده شود، ولي اين کار دراغلب موارد به سختي انجام مي شود.
مسوول اتحاديه صادر کنندگان استان قم نيز در اين جلسه با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتي آن را بهترين دارو براي رفع بيماري اقتصاد کشور توصيف کرد.
حسن آقاجاني با اشاره به مشکلات مالياتي توليد کنندگان و صادر کنندگان استان، تصريح کرد: از آنجا که ايران جز گرانترين کشورهاي دنيا از نظر مواد اوليه براي توليد کالا است، مساله توليد در اين کشور با مشکلات عديده اي روبرو است.
وي با اشاره به کاهش بهاي نفت و کاهش 30 تا 50 درصدي صادرات به تبعه آن در استان، تصريح کرد: در حالي که کاهش قيمت نفت در برخي کشورها مانند ترکيه کاهش قيمت همه کالاها و اجناس را نيز در پي داشته، در ايران اين امر کاملا بالعکس است .
مسوول اتحاديه صادرکنندگان قم همچنين با اشاره به ضرورت تقويت صادرات به منظور ورود بيش از پيش ارز به کشور، تصريح کرد: براي برون رفت اقتصاد کشور از مشکلات موجود افزايش ورود دلارهاي صادراتي به کشور به مراتب کارساز تر از ورود دلارهاي نفتي است.
رييس هيات مديره انجمن کفش ماشيني استان قم نيز در اين جلسه با اشاره به رشد خوب صنعت کفش قم، تصريح کرد: صنايع کفش و دمپايي اين استان با سابقه اي بيش از نيم قرن، از مهمترين و شاخصترين محصولات توليدي و صادرتي قم به شمار مي رود.
ابوالفضل فراهاني همچنين با اشاره به منطقه آسياي ميانه و کشورهاي عراق و افغانستان به عنوان بازار هدف اين محصولات توليدي استان، تصريح کرد: وجود برخي مشکلات از جمله ماليات بر ارزش افزوده رونق اين بخش از صنعت قم را به مخاطره انداخته است.
وي همچنين با با اذعان به اينکه اخذ ماليات از توليد کنندگان کفش چند برابر بيشتر از ميزان صادرات آنها است، تصريح کرد: قم از نخستين استان هاي کشور در امر وصول ماليات از توليد کنندگان است، و اگر در اين استان به دلايلي کل درآمد تعيين شده از محل پرداخت ماليات ها بايد تامين شود، نبايد بخش صنعت هزينه آن را بپردازد.
مسوول خوشه کفش قم با اذعان به انتقال نگراني هاي توليد کنندگان کفش ماشيني استان از طريق نامه به رييس جمهوري و همچنين سخنگوي دولت در سفر اخير هيات دولت به قم ، تصريح کرد: در صورت عدم توجه به مشکلات مالياتي توليد کنندگان کفش بايد اين صنعت را به طور کلي در استان متوقف، و به استان هاي ديگر منتقل کرد
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]