تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):حيا از ايمان و ايمان در بهشت است و بدزبانى از بى مهرى و بدرفتارى است و بدرفتارى در جهن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805035390




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

160 هزار نفر علیه 47 سناتور/ ایرانی ها عصبانی نیستند، متعجبند


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
160 هزار نفر علیه 47 سناتور/ ایرانی ها عصبانی نیستند، متعجبند
پیامدهای یک نامه؛
160 هزار نفر علیه 47 سناتور/ ایرانی ها عصبانی نیستند، متعجبند تا کنون 160 هزار آمریکایی خواستار پیگرد قضایی 47 سناتور جمهوری خواه شده اند.


به گزارش گروه بین الملل فرهنگ نیوز، پیامدهای نامه 47 سناتور جمهوری خواه آمریکا به رهبران ایران همچنان ادامه دارد. به گزارش سی ان ان، 160 هزار آمریکایی تا پایان روز چهارشنبه طوماری را در پایگاه اینترنتی کاخ سفید امضا نموده اند که در آن خواستار محاکمه و پیگرد قضایی این سناتورها شده اند.رئیس جمهور آمریکا جهت رسیدگی به این امر و شکایت احتمالی نیاز به 100 هزار امضا داشته که در کمتر از 24 ساعت میزان امضاها به 160 هزار امضا رسیده است.سناتورهای آمریکا در اقدامی شگفت انگیز و پس از ناامیدی از رئیس جمهور اوباما جهت ممانعت از هرگونه توافقی در مسئله هسته ای ایران، مستقیما به رهبران ایران نامه نوشته و آنها را از هرگونه توافقی با کاخ سفید بر حذر داشته اند.در این نامه خطاب به سران ایران نوشته شده است: « ممکن است شما به طور کامل سیستم قانونی ما را نشناسید. اما هرچه که به تصویب کنگره نرسیده باشد، یک توافق ریاستی با ضمانت اجرایی کامل به شمار نمی‌آید.» در ادامه نامه گفته شده است: «توافقی که به تصویب کنگره نرسیده باشد، می‌تواند فقط با یک حرکت قلم رئیس‌جمهوری بعدی باطل شود و کنگره آینده هم هر زمان لازم دید، قادر است موارد توافق را تغییر دهد.»

47 سناتور آمریکایی رهبران ایران را تهدید نموده اند که عمر توافق احتمالی هسته ای نهایتا تا پایان ریاست جمهوری اوباما خواهد بودسناتورهای جمهوری‌خواه در این نامه به رهبران ایران نوشته‌اند که دوره ریاست جمهوری اوباما ژانویه ۲۰۱۷ تمام می‌شود در حالی که بیشتر نمایندگان کنگره بعد از آن و حتی سال‌ها در مسند باقی خواهند ماند.حال و با امضای 160 هزار آمریکایی که به احتمال فراوان در روزهای آتی به یک میلیون نفر خواهند رسید، رئیس جمهور آمریکا توان شکایت از سناتورها را دارد، امری که به نظر می رسد از سوی اوباما پیگیر نشود. اوباما و مقامات کاخ سفید بلافاصله پس از این نامه به شدت به نمایندگان جمهوری خواه تاخته و آنها را متهم نمودند که با اقدامشان زمینه تضعیف موقعیت آمریکا و رئیس جمهور را نزد جامعه جهانی فراهم آورده اند.

رئیس جمهور اوباما ضمن عصبانیت از این نامه آن را به تمسخر گرفته استبر اساس این طومار، 47 سناتور جمهوری خواه از جمله سه نامزد بالقوه انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 ، با نقض قانون لوگان، مرتکب خیانت شده اند. قانون لوگان که تاریخ آن به سال 1799 باز می گردد، شهروندان بدون صلاحیت (قانونی) را برای مذاکره با دولت های خارجی منع می کند.
از سال 1803 تاکنون هیچ کس در آمریکا به نقض قانون لوگان متهم نشده است و نمی توان تصور کرد که سناتورهای جمهوری خواه به این اتهام پشت میله های زندان قرار بگیرند.
با وجود این، طومار ماهیت جنجالی نامه سناتورهای جمهوری خواه را آشکار می کند و حتی برخی از نمایندگان جمهوری خواه نیز از آن ابراز تاسف کرده اند. جف فلیک، یکی از هفت سناتور جمهوری خواه مجلس سنای آمریکا که این نامه را امضا نکرده است، در سخنانی در رادیو ان پی آر آمریکا گفت مذاکرات با جمهوری اسلامی ایران در حالت عادی نیز به اندازه کافی دشوار است، من فکر نمی کنم که پیچیده تر کردن مسائل کار مناسبی باشد.نامه ای دو از شان سنا جو بایدن، معاون رئیس جمهور آمریکا با انتشار بیانیه ای به تندی از 47 سناتور امضاکننده نامه ای که مدعی شده بودند توافق هسته ای احتمالی با ایران تنها تا پایان ریاست جمهوری «باراک اوباما» معتبر خواهد بود، انتقاد کرد. بایدن با اشاره به اینکه خود 36 سال در مجلس سنا حضور داشته است اقدام این 47 سناتور برای ارسال این نامه به «جمهوری اسلامی ایران» را دون شأن این نهاد خوانده است.

بایدن اقدامات سناتورهای جمهوری خواه را دور از شان سنا خوانده است معاون رئیس جمهور آمریکا نوشت: «نامه ای که روز 9 مارس توسط 47 سناتور آمریکایی به جمهوری اسلامی ایران ارسال شد و آشکارا برای تضعیف رئیس جمهور رسمی آمریکا در بحبوجه مذاکرات بین المللی حساس طراحی شده است، دون شأن نهادی است که من برای آن احترام قائلم.»رهبری آمریکا را تضعیف نکنیدهیلاری کلینتون روز گذشته تلاش کرد نامه جمهوریخواهان سنا را درباره مذاکرات هسته ای با ایران به محکی برای رقابت تبلیغاتی سال 2016 تبدیل کند و گفت هیچکس امید ندارد با تایید یک موافقتنامه در این زمینه به رئیس جمهور آمریکا تبدیل شود.کلینتون برای دومین بار طی چند روز اخیر به انتقاد از نامه جمهوریخواهان به مقامات ایران پرداخت. نخستین اظهارات وی در این باره در کنفرانسی خبری در سازمان ملل متحد مطرح شد که تحت الشعاع سوال هایی درباره استفاده وی از صفحه ایمیل غیر دولتی در زمان تصدی وی در وزارت خارجه قرار گرفت.

کلینتون: نامه فوق در بحبوحه مذاکرات به ضرر رئیس جمهور آمریکاستکلینتون در پیامی که در صفحه توییتر وی منتشر شده است اعلام کرد :« نامه جمهوریخواهان به مقامات ایران باعث تضعیف رهبری آمریکا می شود. هیچکس فکر نمی کند اگر چنین موافقتنامه ای را امضا کند رئیس جمهور آمریکا خواهد شد.»کلینتون گفت این نامه با رهبری آمریکا هماهنگی ندارد و به ضرر رئیس جمهور آمریکا در بحبوحه مذاکرات با ایران است.ظریف قوانینتان را بهتر از خودتان می شناسداستاد حقوق دانشگاه هاروارد در انتقادی تند و تیز به تحلیل نامه اخیر 47 سناتور جمهوری خواه به رهبران ایران پرداخته و آن را خجالت آور توصیف نموده است.جک گلد اسمیت در سخنانی که مخاطبش سناتورهای جمهوری خواه بود گفت که ظریف قوانین آمریکا را بهتر از شما می شناسد و آن گونه که از متن نامه متوجه شده ام شما آگاهی کاملی نسبت به قانون اساسی آمریکا ندارید.گلد اسمیت می نویسد: در نامه سناتور ها آمده است که سنا باید با دو سوم آراء یک معاهده را به تصویب برساند اما همانطور که در سایت خود سنا آمده است، این سنا نیست که معاهدات را تصویب می‌کند.به نوشته وی سنا، فرایند تصویب یک قطعنامه را آغاز می‌کند و توصیه‌ها و اعلام رضایت خود را رسماً اعلام می‌کند و به رئیس‌جمهور این قدرت را  می‌دهد تا فرایند تصویب قطعنامه را شروع کند و به آن بپردازد.

نگرانی از توافق احتمالی هسته ای جمهوری خواهان را به تکاپو انداخته استگلد اسمیت می نویسد: این رئیس جمهور است که مذاکره برای یک معاهده را آغاز می کند و نهایتا آن معاهده را برای آمریکا تصدیق می کند و سنا می تواند فقط در یک مدت زمان مشخص توصیه های خود را بکند و اعلام رضایت کند.این استاد حقوق در دانشگاه هاروارد در ادامه تصریح کرد: «برای سناتورهایی که هدف آنها دادن درسی در مورد قانون اساسی آمریکا به ایران و حتی دولت اوباما بود، چنین اشتباهات فنی در متن نامه شرم آور هستند.»ایرانی ها عصبانی نیستند، متعجبندخبرنگار سی ان ان در تهران در گزارشی درباره واکنش ایرانی ها به این شبکه گفت که ایرانی ها بر خلاف انتظارها به هیچ عنوان از این لحن عصبانی نیستند بلکه متعجبند که چگونه سناتورها با انتشار این نامه زمینه تحقیر دولت آمریکا را فراهم آوردند.وی اظهار داشت که نکته دیگری که ایرانی ها اشاره کردند، این است که آنها معتقدند این نامه برگرفته از سخنرانی نخست وزیر نتانیاهو و تحقیر دولت اوباما است.خبرنگار سی ان ان اضافه کرد: دولت ایران همچنین معتقد است، این جنگ سیاست در آمریکا است و گفته که همه این چیزها تحقیر برای خود دولت آمریکا است. پرسش بزرگ این است که آیا این نامه بر مذاکرات اثرات مخربی دارد. جواد ظریف گفته است که چنین تاثیری نخواهد داشت. موضوع مذاکرات هسته ای موضوع حساسی است که در اینجا بحث انگیز است. البته اکثریت مردم ایران از نوعی توافق و برداشته شدن تحریم ها حمایت می کنند اما بسیاری از تندروها در این کشور زندگی در کنار تحریم ها برای آنها مهم نیست و برخی نیز گفتند معتقدند تحریم ها این کشور را قویتر کرده است و ایران اقتصاد مقاومتی دارد.جهان معادل آمریکا نیستدکتر محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوالی درباره نامه اخیر 47 سناتور آمریکایی گفته است که به اعتقاد ما این نامه هیچ ارزش حقوقی ندارد و صرفاً یک ترفند تبلیغاتی است. جالب‌تر این که در حالی که مذاکرات هنوز به نتیجه نرسیده و توافقی حاصل نشده، گروه‌های فشار در آمریکا آن چنان نگران شده‌اند که با توسل به شیوه‌های غیرمتعارف بیش از هر چیز نشان می‌دهند که همانند نتانیاهو با هر نوع توافقی مخالفند.ظریف با اظهار تعجب از این که چگونه ممکن است برخی نمایندگان مجلس یک کشور علیه رییس‌جمهور و دولت خود به رهبران کشور دیگری نامه بنویسند، اظهار کرد که نامه سناتورهای مزبور نشان می‌دهد که آن‌ها نه تنها با مقررات حقوق بین‌الملل بیگانه‌اند، بلکه حتی به طور کامل با ریزه‌کاری‌های قانون اساسی خود در مورد اختیارات رییس‌جمهور آمریکا در اجرای سیاست خارجی نیز آشنا نیستند.

ظریف اظهار داشت که گروه های فشار با توسل به شیوه های غیر متعارف به مانند نتانیاهو با هرگونه توافقی مخالفندوزیر خارجه کشورمان افزود: این سناتورها باید بدانند که دنیا معادل آمریکا نیست و روابط بین‌الملل بر اساس موازین حقوق بین‌الملل و تعهدات و تکالیف بین‌المللی دولت‌ها تنظیم می‌شود، نه بر اساس قوانین داخلی ایالات متحده. ممکن است سناتورهای امضا کننده نامه فوق‌الذکر به صورت کامل آگاه نباشند که در حقوق بین‌الملل، دولت‌ها نماینده کل حاکمیت و مسوول روابط خارجی کشور خود و ملزم به اجرای تعهداتی هستند که در روابط با دیگر دولت‌ها می‌پذیرند و نمی‌توانند به بهانه مقررات داخلی از اجرای تعهدات بین‌المللی خود سرباز زنند.اوباما دست از تکبر برداردبا وجود انتقادهای مکرر به نامه 47 سناتور آمریکایی به رهبران ایران، عموم جمهوری خواهان همچنان بر مواضع پیشین خود مصر بوده و خواستار عقب نشینی رئیس جمهور در این باره اند. سناتور لیندزی گراهام از عناصر با نفوذ جمهوری خواه در این باره گفته است: «اقدامات دولت آمریکا در قبال کنگره در رابطه با موضوع اتمی ایران غیرقابل پذیرش و متکبرانه است.»گراهام گفت: «باید به رئیس جمهور بگویم، من این موضوع را که شما در برابر نگاه کنگره به نتیجه کار خود و اینکه ما درباره اینکه تحریم ها باید برداشته شوند و یا نشوند مقاومت می کنید بسیار تعجب برانگیز می دانم. این اقدامی متکبرانه و غیرقابل پذیرش است. به نظرم حالا زمان آن فرا رسیده است که اجازه بدهیم که ایرانی ها بدانند شما قرار است تا با طرفی بالاتر از دولت آمریکا به توافق برسید تا تحریم های کنگره برداشته شوند.»

سناتور گراهام از مخالفین سرسخت اوباما محسوب می شودسناتور میچ مک کانل رئیس اکثریت جمهوری خواه مجلس سنای آمریکا نیز در این باره  گفته است: «دولت اوباما به دنبال توافق بد با ایران است.»مک کانل گفت: «به نظرم تماما باید درباره مقاصد دولت که قصد دارد برگزیدگان انتخاب شده مردم آمریکا را از این توافق دور نگه دارد، مشکوک باشیم. شما باید از خودتان بپرسید چرا؟ و تنها یک نتیجه گیری وجود دارد که شما به آن می رسید و آن این است که این دولت قصد دارد تا به توافقی بد برسد. هر چیزی که زیرساخت اتمی را باقی بگذارد و از رفتارهای آنها (ایرانی ها) درباره مسائل مختلف دیگر غافل شود و مشکلات جهانی را فرمالیته کند، بمب هایی تولید کند که سربازان آمریکایی را بکشد یا زخمی کند، شما باید درباره آن مشکوک باشید. ما باید درباره اینکه دولت خواهان مشارکت ما نیست هم مشکوک باشیم.»2 هدف کلیدی از انتشار نامهدر تحلیل نامه 47 سناتور آمریکایی به رهبران ایران می توان به دو هدف کلیدی آنها اشاره نمود. در وحله ی اول آنها با نگرشی حزبی به این مسئله خواستار عدم موفقیت رئیس جمهور اوباما از حزب دموکرات هستند، چرا که پیروزی وی موجب تقویت فزاینده موقعیت دموکرات ها در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری آمریکا خواهد شد.آسوشیتد پرس در گزارشی در این باره نوشته است که روابط میان باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا و نمایندگان حزب جمهوری‌خواه در کنگره بیش از پیش تضعیف شده است. به اساس این گزارش از زمانی که جمهوری‌خواهان کنترل کنگره را در ماه ژانویه در دست گرفتند، ارتباطات مستقیم اندکی میان اوباما و مقامات حزب جمهوری‌خواه صورت گرفته است. اوباما همچنین تهدید کرده است چند لایحه مورد حمایت جمهوری‌خواهان را وتو خواهد کرد. جان بینر، رئیس مجلس نمایندگان با دعوت از بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسراییل برای سخنرانی در کنگره بدون مشورت اولیه با دولت موجب خشم کاخ سفید شد.هدف دوم و غایی از انتشار این نامه را می توان برگرفته از تاثیر پذیری گسترده سیاستمداران آمریکایی و به ویژه جمهوری خواهان از لابی های فشاری دانست که منافعشان با وضع توافق هسته ای به مخاطره خواهد افتاد. رژیم صهیونیستی و لابی قدرتمند یهودیان در آمریکا را می توان در راس مخالفین هر گونه توافق احتمالی در این زمینه دانست.

نتانیاهو به روش های گوناگون اوباما را تحت فشار گذارده استسفر ناگهانی نتانیاهو به کنگره بدون هماهنگی با کاخ سفید در این راستا ارزیابی می شود. نفوذ گسترده اسرائیل در جامعه آمریکا بسیاری از سیاستمداران را ناگزیر به تبعیت از مشی تل آویو نموده است تا جایی که عموما منافع اسرائیل بر خود آمریکا ترجیح داده می شود. جمهوری خواهان بدلیل فساد گسترده و توافقات پنهانی شان بیش از دموکرات ها اهل زد و بند هستند.سخنان نتانیاهو در کنگره و بردن نام تک تک نمایندگان مجلسین که در این سخنرانی شرکت نکرده بودند از پشت تریبون بدین روی است که به آنها اعلام نمایند از حمایت صهیونیست ها و یهودی ها در انتخابات های آتی محرومند.علاوه بر اسرائیل، سایر گروه های فشار نظیر لابی ثروتمند اعراب به رهبری سعودی نیز بدنبال عدم موفقیت در خلال مذاکرات است و در این راه از هرگونه سنگ اندازی پرهیز ننموده است. 



93/12/21 - 12:04 - 2015-3-12 12:04:57





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن