تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):حد توکل چیست؟ حضرت فرمودند: اینکه با وجود خدا از هیچ کس نترسی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868347259




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقاضای ۱۳۵هزار نفر برای محاکمه ۴۷ سناتور


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
تقاضای ۱۳۵هزار نفر برای محاکمه ۴۷ سناتور




بیش از ۱۰۰هزار نفر با امضای طوماری خواستار محاکمه ۴۷ سناتور امضاکننده نامه ضدایرانی به‌دلیل نقض قانونی شدند که شهروندان آمریکا را از مکاتبه با دولت‌های خارجی منع می‌کند.





خبرگزاری تسنیم: نامه‌ای که 47 سناتور آمریکایی خطاب به مقامات ایران درباره آینده توافقنامه احتمالی بین ایران و گروه 1+5 نوشته‌اند غیر از آنکه حاوی ادعاهایی ناقض حقوق پنج کشور حاضر غیر از آمریکا در این رایزنی‌ها است، نقض صریح قانونی در واشنگتن است که شهروندان آمریکا را از مکاتبه با دولت‌های خارجی به‌منظور اخلال در تدابیر کاخ سفید منع می‌کند.

در متن قانون «لوگان» مصوب سال 1799 آمده است: «هر شهروند آمریکا، صرف‌نظر از مکان سکونت و منصبی که دارد، در صورتی که بدون اجازه آمریکا، به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم اقدام به آغاز یا انجام مکاتبه یا گفت‌و‌گو با هر دولت خارجی یا مقام خارجی یا مأموران آنها بکند و هدف (از این ارتباطات و مکالمات) اثرگذاری بر اقدامات یا رفتار هر دولت خارجی یا مقام خارجی و مسئولان آنها در یکی از مناقشات یا مجادلات مرتبط با دولت آمریکا و یا به شکست کشاندن تدابیر دولت آمریکا باشد، بایستی به‌موجب این قانون به پرداخت جریمه یا حبس تا سه سال و یا هر دو محکوم شود».

کاخ سفید، روز دوشنبه طوماری را روی وب‌سایت رسمی خود (این لینک) قرار داد که خواستار محاکمه 47 سناتور امضاکننده این نامه به‌جرم ارتکاب «خیانت» (به‌استناد قانون «لوگان») است. تا لحظه تنظیم این خبر، 135572 نفر این طومار اینترنتی را امضا کرده‌اند.

روز دوشنبه 47 سناتور جمهوری‌خواه با نگارش نامه‌ای سرگشاده به مقامات ایران اعلام کرده‌اند هرگونه توافق هسته‌ای با ایران پس از پایان دوره ریاست جمهوری باراک اوباما معتبر نخواهد بود. سناتورها همچنین مدعی شده‌اند می‌توانند مفاد هر گونه توافق هسته‌ای احتمالی با ایران را تغییر دهند.

این نامه آخرین اقدام قانونگذاران کنگره آمریکا برای تأثیر گذاشتن بر روند مذاکرات هسته‌ای است. آنها پیش از این دو طرح برای افزایش فشار بر ایران در حین انجام مذاکرات بین ایران و گروه 1+5 معرفی کرده بودند. یکی از این طرح‌ها خواستار الزام دولت به ارائه هر گونه توافق هسته‌ای به کنگره است در حالی که طرح دیگر، تحریم‌ها علیه ایران را تشدید می‌کند.

رهبران جمهوری‌خواه سنای آمریکا که اکنون اکثریت این مجلس را در اختیار دارند رأی‌گیری درباره قانونی را که کاخ سفید را ملزم خواهد کرد هر نوع توافق درباره برنامه هسته‌ای ایران را برای تصویب شدن در اختیار کنگره بگذارد به زمان دیگری موکول کردند.

از سوی دیگر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به نامه اخیر 47 سناتور آمریکایی گفت: «به‌اعتقاد ما این نامه هیچ ارزش حقوقی ندارد و صرفاً یک ترفند تبلیغاتی است. جالب‌تر اینکه در حالی که مذاکرات هنوز به نتیجه نرسیده و توافقی حاصل نشده، گروه‌های فشار در آمریکا آن‌چنان نگران شده‌اند که با توسل به شیوه‌های غیرمتعارف بیش از هر چیز نشان می‌دهند که همانند نتانیاهو با هر نوع توافقی مخالفند».







تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن