تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827417358




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بزرگترین موشک سوخت جامد جهان درآسمان


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: بزرگترین موتور موشک سوخت جامد جهان امروز (چهارشنبه) روشن خواهد شد و اگرچه زمین را ترک نخواهد کرد، اما با اجزایی روشن می‌شود که هر کدام دارای تاریخچه طولانی پرواز فضایی هستند.

به گزارش تراز ،این روشن شدن استاتیک در تاسیسات ATK اوربیتال در یوتا، پنجمین آزمایش یک تقویت‌کننده پیشرفته پنج مرحله‌ای و اولین نمونه از دو روشن‌سازی برنامه‌ریزی شده در پشتیبانی از موشک محموله سنگین جدید ناسا موسوم به سیستم پرتاب فضایی (SLS) بشمار می‌رود.

ناسا قصد دارد از هر دو موشک سوخت جامد 54 متری برای تأمین نیروی SLS استفاده کند که قرار است در سال 2018 اولین پرواز خود را انجام دهد.
ظاهر خارجی موتور SLS شبیه تقویت‌کننده‌های سوخت جامدی است که برای پرتاب مدارگردهای شاتل فضایی ناسا مورد استفاده قرار گرفته بودند، تنها با این تفاوت که این موتور بلندتر از آن‌هاست. موتور SLS بمنظور تولید رانش فزاینده مورد نیاز برای بالا بردن موشک، توسعه یافته و قطعات تقویت‌کننده از چهار به پنج افزایش یافته است.
این قطعات از همان قطعات محفظه‌ای استفاده می‌کنند که در جریان برنامه شاتل فضایی بازیابی شده و مجددا مورد استفاده قرار گرفته‌اند. به این ترتیب، اولین آزمایش موتور وضعیت (QM-1) موشک SLS که امروز انجام خواهد شد، شامل سخت‌افزاری است که پیشینه‌ای تاریخی دارد.
قدیمی‌ترین جزء این موتور، 30 سال پیش به شاتل فضایی چلنجر کمک کرد تا پرواز کند.
این سیلندر که اکنون به عنوان بخشی از قطعه دوم تقویت‌کننده QM-1 تنظیم شده، در 29 ژوئیه 1985 در دو دقیقه ابتدایی مأموریت STS-51F عمل کرد. این پرواز به حمل آزمایشگاه اسپیس‌لب (SpaceLab2) پرداخته بود، اما بیشتر برای توسعه جنگ کوکاکولا با پپسی در فضا مشهور است که طی آن، قوطی‌های نوشابه این شرکت‌ها برای یک آزمایش مزه در شرایط بی‌وزنی به فضا پرتاب شده بودند.
موتور QM-1 همچنین دارای یک گنبد روبه‌جلو است که آخرین مأموریت شاتل - STS-135 – مورد استفاده قرار گرفته بود. این گنبد روی تقویت‌کننده راست آتلانتیس پرتاب شد که آخرین پرتاب این ناوگان مدارگرد بالدار بود.
در کل، موتور آزمایشی SLS از سیلندرها و گنبدهایی تشکیل شده که در 23 مأموریت فضایی شاتل مورد استفاده قرار گرفته‌اند. سخت‌افزار QM-1 نیز شامل پوشش‌هایی است که در سه آزمایش قبلی موتور پنج تکه‌ای بین سال‌های 2009 تا 2011 و همچنین هفت آزمایش روشن‌سازی دیگر مورد استفاده بوده‌اند. همچنین سه جزء جدید دیگر شامل دو سخت‌کننده و گنبد عقبی برای نخستین بار در این آزمایش مورد استفاده قرار گرفته‌اند.
شرکت اوربیتال ATK با استفاده از بقایای پوشش‌های مأموریت‌های شاتل و نرخ پرواز پیش‌بینی شده SLS توانسته وزن و هزینه‌ها را با حذف چتر نجات و زیرساخت‌های مورد نیاز برای استفاده مجدد از تقویت کننده‌ها کاهش دهد.
در طول این آزمایش دو دقیقه‌ای که برای ساعت 15:30 امروز به وقت گرینویچ طراحی شده، موتور حدود 5.5 تن رانشگر را در ثانیه خواهد سوزاند و حداکثر رانشی بسیار بزرگتر از 14 هواپیمای جت چهار موتوره بوئینگ 747 را در زمان برخاست، تولید خواهد کرد. در این زمان، گازهای درون تقویت‌کننده به دمای 3093 درجه سانتیگراد خواهند رسید.




چهارشنبه 20 اسفند 1393 ساعت 14:33





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن