واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: انتقاد یک مقام ارشد پیشین پلیس انگلیس از لایحه مبارزه با تروریسم لندن - ایرنا - "دال بابو" یک مقام ارشد پیشین پلیس انگلیس با "سمی" توصیف کردن لایحه مبارزه با تروریسم که اخیرا دراین کشور به اجرا درآمده ، گفته است که بسیاری از مسلمانان نسبت به این لایحه بدبین هستند.
به گزارش ایرنا، براساس لایحه مبارزه با تروریسم که در ماه فوریه به اجرا درآمده است، بسیاری از اماکن عمومی اعم از مدارس، دانشگاه ها و یا دفاتر دولتی محلی موظف خواهند بود تا در خصوص مبارزه با تروریسم (با دولت) همکاری کنند.
روزنامه ایندیپندنت روز سه شنبه نوشت : "دال بابو" که درسال 2013 از نیروی پلیس انگلستان بازنشسته شده ضمن محکوم نمودن این لایحه، آن را "سمی" توصیف نمود و گفت: نگرانی های زیادی در خصوص طرح "پرونت" طی چند سال گذشته در جامعه مسلمانان مطرح بوده است.
وی گفت: گرچه در ابتدا این لایحه با حسن نیت معرفی شد اما با گذشت چندین سال از ارائه اش، مسلمانان انگلیس درحال حاضر آن را به عنوان ابزاری برای جاسوسی می پندارند.
بابو همچنین با بیان اینکه واحد مبارزه با تروریسم انگلیس از افراد سفید پوست تشکیل شده، فقدان آشنایی از موضوعات نژادی را بزرگترین معضل این واحد عنوان کرد و افزود: یک فقدان تنوع نیروی کاری و برابری در پلیس انگلیس وجود دارد.
یک سخنگوی وزارت کشور انگلیس در واکنش به انتقادات مطرح شده علیه لایحه مبارزه با تروریسم، گفته است: در سال 2011 میلادی دولت با تجدید نظر در خصوص استراتژی "پرونت"، تلاش کرد که با ایدئولوژی تروریسم و گروه های مختلف مروج تفکرات افراطی مبارزه کند.
وی گفت: تلاش کرده ایم تا آنهایی را که نسبت به دام افتادن در تفکرات تروریستی آسیب پذیر هستند را حمایت کنیم و همچنین با ارگان ها و سازمان هایی که احتمال افراطی شدن در آنجا زیاد است همکاری نماییم.
براساس گزارش های منتشر شده ، طرح "پرونت" یکی از چهار بخش لایحه مبارزه با تروریسم است که از بودجه ای بالغ بر 40 میلیون پوند برخوردار است.
این طرح با هدف مبارزه با افراط گرایی و گرایش انگلیسی ها به تفکرات افراطی و گروه های تروریستی مطرح شده است.
"پیتر فاهی" یک مقام ارشد پلیس در شهر منچستر ضمن دفاع از این لایحه اظهار کرده است خانواده های انگلیسی موظف هستند که فرزندان خود را از تفکرات افراطی برحذر دارند.
وی افزود: این وظیفه در وهله اول متوجه خانواده هایی است که پس از مشاهده نشانه های ابتدایی اندیشه های افراطی در فرزندان خود، می بایست به آنها هشدار دهند.
"پیتر فاهی" با بیان اینکه وقایع اخیر درخصوص جریانات افراط گرا سرتاسر رسانه ها را پر کرده است گفت: این (اتفاقات) بخش کثیری از جامعه را که به ارزش های مدنی پایبند هستند را بد جلوه داده است.
سایت خبر "بی بی سی" روز سه شنبه گزارش داد که در سال 2014 میلادی، بالغ بر 77 احتمال فعالیت های تروریستی از سوی خانواده های انگلیسی به واحد ضد تروریستی پلیس گزارش داده شده است.
اروپام**4*ن* 1552
19/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]