تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در روز جمعه هيچ عملى برتر از صلوات بر محمد و خاندان او (ع) نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830938366




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چاپگر سه بعدی و تهیه‌ی میان وعده‌ای جالب توجه


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: به گزارش جام جم کلیک: Edible Growth، عنوان پروژه‌ی در حال پیشرفتی است که توسط کلوئه راتزروِلد (Chloe Rutzerveld) طراح مفهومی مواد غذایی ساکن آیندهوون، ارائه شده است. این پروژه در اصل حاصل تلفیق سه مقوله‌ی غذا، باغبانی و البته تکنولوژی چاپگر سه بعدی است. Edible Growth که محصول چاپگر سه بعدی است ، بیشتر به عنوان فرمی از مواد غذایی تکنولوژیکی معرفی شده که طراح با ارائه‌ی آن در صدد رفع مشکلات مرتبط با تولید اسنک‌های طبیعی و البته خوش مزه با استفاده از چاپگرهای سه بعدی بوده است. این خانم که این پروژه را در راستای هدف خود به عنوان "غذایی برای تفکر" ارائه نموده، عنوان کرده که ایده‌ی اصلی کار در راستای بیان این حقیقت است که مواد غذایی محصول تکنولوژی لزوماً ناسالم، غیر طبیعی و البته بد طعم و مزه نیستند.

هدف از ارائه‌ی این ماده‌ی غذایی جدید اثبات این نکته است که علیرغم استفاده از تکنولوژی در فرآیند تولید آن، غذایی سالم، طبیعی و البته دارای طعمی قابل تحمل است. نسل جدیدی از مواد غذایی که در روند تولید آنها گلچینی از جنبه‌های مهم طبیعت، علم، تکنولوژی و طراحی مد نظر قرار داشته است و البته حاصل کار نیز به خوبی این هماهنگی و پیوستگی را نشان می‌دهد.

در این طرح روند رشد طبیعی گیاه به خوبی نشان داده شده است، در عین حال با تقویت طعم و ساختار و نیز استفاده‌ی هوشمندانه از فرآیندها و ساز و کارهای طبیعی همچون تخمیر و فتوسنتز، می‌توان نتیجه‌ی قابل قبولی را برای آن متصوّر بود. این ایده که هنوز در حد یک طرح مفهومی است بر مبنای چاپ یک قالب بیرونی ساخته شده از خمیر، بنیان گذاشته شده است. راتزرولد برای نمونه‌ی اولیه خود از آردی مخصوص استفاده کرده، ولی برای نمونه‌های بعدی می‌توان از خمیر پیتزا نیز استفاده نمود. این قالب با خاک خوراکی ساخته شده از آگار پر می‌شود، خاکی که با دانه‌های مختلف، اسپور قارچ و البته مخمر مخلوط شده است. تنها چند روز زمان کافی است تا قارچ و دیگر دانه‌ها شروع به جوانه زدن کرده و کم کم از حفره‌های تعبیه شده در این قالب خارج شوند. به گفته‌ی طراح، ظرف مدت پنج روز عملیات جوانه زدن و رشد و نمو دانه‌ها انجام شده و مخمر موجود، خاک خوراکی را به صورت مایع درمی‌آورد. علاوه بر آنکه طعم، بو و شکل و ظاهر این اسنک به مرور زمان تغییر می‌کند، این مصرف کننده است که تصمیم می‌گیرد چه زمانی آن را میل کند. بدین صورت زمانی که این میان وعده را در دهان خود بگذارد، طعم جوانه‌ها و قارچ را به صورت کاملاً تازه و طبیعی حس خواهد کرد.





هدف اصلی از ارائه‌ی چنین طرح‌هایی کاهش اتلاف وقت و انرژی است، اما در عین نیم نگاهی نیز به تهیه‌ی مواد خوراکی سالمی دارد که ما را به تفکر وادارند، تفکر پیرامون آن چه که وارد بدن خود می‌کنیم. به علاوه حق انتخاب به مصرف کننده، دیگر وجه مثبت این طرح است. اینکه چه زمانی این ماده‌ی غذایی مصرف شود، و به علاوه شکل ظرف و میزان رشد گیاهان و قارچ نیز بسته به میل افراد تغییر می‌کند. همانگونه که اشاره شد این طرح مفهومی بوده و هنوز نیازمند چندین سال زمان برای تحقیقات و بررسی‌های بیشتر پیرامون فناوری چاپگر سه بعدی و البته مباحث مرتبط با سلامت مواد غذایی است. اما صرفنظر از تمامی این مراحل، دست کم به نظر می‌رسد این طرح ارزش امتحان شدن را به عنوان پدیده‌ای نوظهور و جالب توجه در منازل دارد. قرار است این طرح جالب توجه در مورد غذاهای آینده، در چندین نمایشگاه و موزه در کشورهای هلند و آلمان به نمایش گذارده شود.

نظر شما در مورد این طرح و به طور کلی در مورد آینده‌ی مواد غذایی چیست؟ تا چه حد فناوری‌های روز قادر به تغییر روند تولید و تهیه‌ی مواد غذایی گوناگون خواهند بود؟ همچنان منتظر شنیدن نظرات شما هستیم. منبع: زومیت


اخبار مرتبط :


آپارتمان 5 طبقه‌ای که با پرینتر سه‌بعدی ساخته شد!

درسی بزرگ برای پزشکان جراح

رونمایی از روبات اعجاب‌آور هندی

به زودی لباس‌های مورد علاقه‌تان را چاپ خواهید کرد و پوشید!

چاپ سه بعدی چگونه آینده را تحت تاثیر قرار خواهد داد


سه شنبه 19 اسفند 1393 ساعت: 12:01





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن