تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان، در روز قيامت، قدم از قدم برنمى‏دارد، مگر آن كه از چهار چيز پرسيده مى‏شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801778349




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادامه موضع‌گیری‌ها علیه نامه سناتورهای جمهوری‌خواه به ایران |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ادامه موضع‌گیری‌ها علیه نامه سناتورهای جمهوری‌خواه به ایران
جنجال های به وجود آمده بر سر نامه سناتورهای جمهوری خواه به مقامات ایرانی، همچنان ادامه دارد. در این زمینه و پس از واکنش شب گذشته باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، از یک سو دیگر شخصیت های دموکرات نیز علیه نامه مذکور موضع گیری کرده اند و از سوی دیگر، رسانه ها و شخصیت های سیاسی تندروی آمریکایی درصدد توجیه این نامه برآمده اند.
کد خبر: ۴۸۲۵۰۱
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۵ - 10 March 2015


جنجال های به وجود آمده بر سر نامه سناتورهای جمهوری خواه به مقامات ایرانی، همچنان ادامه دارد. در این زمینه و پس از واکنش شب گذشته باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، از یک سو دیگر شخصیت های دموکرات نیز علیه نامه مذکور موضع گیری کرده اند و از سوی دیگر، رسانه ها و شخصیت های سیاسی تندروی آمریکایی درصدد توجیه این نامه برآمده اند. 


به گزارش «تابناک»، سایت شبکه خبری «دویچه وله» اظهارات معاون رئیس جمهور آمریکا را بازتاب داده که نامه مذکور را دور از شأن سنا دانسته است. وی در بیانیه ای که در این زمینه صادر کرده، از تصمیم جمهوری خواهان برای ضربه زدن به رئیس جمهور و دور زدن نظام قانونی آمریکا به شدت انتقاد کرده است. در این بیانیه همچنین آمده است: «من نمی توانم مثال دیگری را به یاد بیاورم که سناتورها مستقیماً با ارسال نامه ای یک کشور دیگر – به ویژه یک دشمن دیرینه خارجی – را مورد نصیحت قرار دهند که رئیس جمهور از قدرت قانونی لازم برای دستیابی به تفاهم معنادار با آن ها برخوردار نیست». 


در همین زمینه، خبرگزاری «ترند» اظهارات خود باراک اوباما را بازتاب داده که شب گذشته درباره نامه جمهوری خواهان به اظهارنظر پرداخته بود. این خبرگزاری می نویسد رئیس جمهور آمریکا اظهار داشته در صورتی که توافقی در موضوع هسته ای با ایران حاصل شود، ایالات متحده آن توافق را به اجرا در خواهد آورد. وی گفته: «در حال حاضر آنچه ما قصد داریم بر آن تمرکز کنیم، این است که آیا در عمل می توانیم به توافق دست یابیم یا خیر. زمانی که موفق به این کار شویم، قادر خواهیم بود که آن را برای مردم آمریکا توجیه کنیم و من اطمینان دارم که قادر به اچرایی کردن آن خواهیم بود». 


اما سایت خبری «پولیتیکو» به سراغ چند سناتور جمهوری خواهی رفته که نامه روز گذشته هم قطاران خود را امضا نکرده اند و دیدگاه آن ها را درباره این موضوع جویا شده است. این سایت می نویسد هفت سناتوری که نامه مذکور را امضا نکرده اند، درباره اصل این اقدام ابراز تردید کرده و می گویند راه های موثرتری برای وادار کردن اوباما به در نظر گرفتن دغدغه های کنگره درباره ایران وجود دارد. از سوی دیگر، این افراد اشاره می کنند از آنجا که جمهوری خواهان برای دستیابی به هدف خود در زمینه به تصویب رساندن طرح های جدید علیه ایران، به حمایت دموکرات ها نیاز دارند، نامه مذکور می تواند سبب از بین رفتن حمایت دموکرات ها شود.


این در حالی است که رسانه های تندرو نیز درصدد توجیه اقدام جمهوری خواهان هستند. سایت شبکه خبری «نیوز مکس» اظهارات فرماندار سابق تگزاس را در این زمینه بازتاب داده که گفته رئیس جمهور بعدی نباید به توافق هسته ای که اکنون مورد مذاکره ایران و گروه 1+5 است، متعهد دانسته شود. ریک پری که امیدوار است بتواند در انتخابات ریاست جمهوری بعدی آمریکا نامزد شود، گفته هرگونه توافق هسته ای با ایران باید مشتمل بر بازه زمانی باشد که بر اساس آن اطمینان حاصل شود ایران به هیچ وجه به سلاح هسته ای دست نخواهد یافت. وی همچنین گفته ایران باید اطمینان دهد که برای «تروریست ها» سلاح ارسال نخواهد کرد. 


در نهایت، سایت شبکه خبری «ای بی سی نیوز» نیز با تام کاتن، سناتوری که نویسنده متن نامه روز گذشته است، به گفت و گو پرداخته است. به نوشته این سایت، کاتن انتقاد کاخ سفید و دموکرات ها مبنی بر اینکه نامه تدوین شده توسط وی سبب تضعیف مذاکره کنندگان آمریکایی در مسیر دستیابی به توافق می شود را رد کرده است. وی گفته: «وظیفه رئیس جمهور، مذاکره کردن است؛ اما وظیفه کنگره، تصویب است. ما صرفاً سعی داریم بگوییم کنگره نقشی قانونی برای تصویب هرگونه توافق و اطمینان یافتن از این موضوع دارد که ایران هرگز به سلاح هسته ای دست نمی یابد. نه امروز، نه فردا و نه ده سال بعد». 














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن