واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ (۱۸:۱۹ب.ظ)
معاون برنامهريزي استاندار: تدوين سند آمايش، لرستان را در مسير توسعه قرار ميدهد معاون برنامهريزي استاندار گفت: لرستان جزء معدود استانهايي است که به تدوين سند آمايش با برش شهرستاني پرداخته است و اين نقشه راهي براي حرکت و پيشرفت روزافزون لرستان در مسير توسعه است.
به گزارش موج از خرمآباد، علي هادي چگني عصر امروز در همايش «بازرسيها و حقوقيهاي استان لرستان» که در سالن اجتماعات بانک صادرات برگزار شد، اظهار داشت: اگر در زمينه نظارت و بازرسي درصدد آسيبشناسي علت وقوع جرم برآييم و سعي در کنترل و کاهش زمينههاي فساد داشته باشيم، قطعاً موفقيت بيشتري در بحث کنترل جرايم خواهيم داشت.
وي وقوع اختلاس را ناشي از ضعف قوانين و مقررات دانست و افزود: نظارتها بايد بهگونهاي اعمال شود که از وقوع جرم پيشگيري کند و در بسياري از موارد، نبود سيستم رايانهاي، انجام سنتي امور و دخالتهاي انساني ميزان تخلفات را افزايش ميدهد.
چگني با استناد به بيانات مقام معظم رهبري پيرامون اقتصاد مقاومتي، عنوان کرد: رويکرد کلي سياستهاي اقتصاد مقاومتي درونزا و برونگرا بودن است، بدين معني که پتانسيلها و ظرفيتهاي داخلي در راستاي رفع مشکلات کشور بهکار گرفته شوند ومازاد توليدات به ساير کشورها صادر شود تا بهواسطه صادرات غيرنفتي درآمدهاي نفتي کشور نيز تأمين شود.
وي در رابطه با ظرفيتها و توانمنديهاي استان لرستان، تصريح کرد: لرستان، 22درصد ذخاير سنگهاي ساختماني کشور که معادل سه درصد سنگهاي تزئيني جهان است را در اختيار دارد، بهرهمندي از يازده درصد آبهاي سطحي کشور، کسب مقامهاي نخست در توليد محصولات کشاورزي و ثبت5هزار اثر تاريخي در شمار ميراث فرهنگي دنيا بخشي از توانمندي لرستان است.
معاون برنامهريزي استاندار افزود: وجود بحران بيکاري و پايين بودن سرانه درامدي مردم لرستان بيانگر اين موضوع است که پتانسيلها و ظرفيتهاي خداداي استان به فعليت نرسيدهاند بهطورمثال فقط يک چهارم آبهاي لرستان مورد بهرهبرداري قرار بگيرند زيرا مابقي آن از استان خارج ميشود.
وي بيان کرد: لرستان جزء معدود استانهايي است که به تدوين سند آمايش با برش شهرستاني پرداخته است و اين نقشه راهي براي حرکت و پيشرفت روزافزون لرستان در مسير توسعه است.
چگني عنوان کرد: براساس قانون سياستهاي اصل 44، سرمايهگذاري نبايد فقط از جانب دولت انجام شود لازم است که بخش خصوصي نيز در اين زمينه ورود پيدا کند چون دولت منابع محدودي در اختيار دارد و فقط ميتواند زيرساختها را تأمين کند از طرفي تجربه ثابت کرده است اقتصادهاي متکي به بخش خصوصي همواره موفقتر عمل کردهاند.
معاون برنامهريزي استاندار خاطرنشان کرد: سرمايهگذاران تمايل دارند درمحلي سرمايهگذاري کنند که زيرساختهاي لازم در آنجا فراهم باشد بنابراين توسعه و ترميم زيرساختها اولين اولويت مديريت ارشد استان بوده است که از بدو ورود ايشان، شاهد تحول چشمگيري در حوزحمل و نقل جادهاي،هوايي و ريلي به عنوان مهمترين زيرساخت هر استاني بودهايم.
وي بيان کرد: در حال حاضر پروژههايي مانند توسعه فرودگاه، احداث راهآهن دورودـ خرمآباد و دورودـ اليگودرزـ اصفهان توسط قرارگاه خاتمالانبيا در حال انجام است.
چگني افزود: احياي مجتمع تجاري ـ تفريحي کيو توسط سازمان اقتصادي کوثر، مجتمع کشت و صنعت توسط سرمايهگذار خارجي، احداث کارخانه لاستيکسازي در خرمآباد توسط سازمان گسترش و تأسيس گاوداري 5هزار رأسي در نورآباد توسط بنياد مستضعفان، بيانگر اين وضوع است که زيرساختهاي لازم براي جذب سرمايهگذار بخش خصوصي در لرستان فراهم است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]