تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى رود، همچنان كه نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860481306




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

داستان بامزه ی ازدواج شقایق دهقان و مهراب قاسمخانی +تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


گفتگویی با شقایق دهقان؛
داستان بامزه ی ازدواج شقایق دهقان و مهراب قاسمخانی +تصاویر
شقایق دهقان می‌گوید بعد از 10 سال هنوز دیدار اول با مهراب را به خاطر دارد.




به گزارش سرویس کشکول جام نیوز، هر دو اول از طریق نویسندگی با هم آشنا شده‌اند. حالا شقایق دهقان را بیشتر به عنوان بازیگر می‌شناسند و مهراب قاسم‌خانی را به عنوان فیلم‌نامه‌نویس تمام کسانی که آنها را از نزدیک می‌شناسند یک ویژگی مشترک به این زوج نسبت می‌دهند: دوست داشتنی- بعد از ده سال ازدواج هنوز مثل روزهای اول عاشقند و خوشحال، که شقایق دهقان مهم‌ترین علتش را دوست بودنشان می‌داند: «این که فکر کنیم طرف مقابل‌مان دوست خوب‌مان است، بهترین دوست‌مان»   *اولین دیدارتان را خاطرتان هست؟
از اولین روز آشنایی‌مان، حتی لباس‌های مهراب کاملا در ذهنم مانده. من اولین بار او را جلوی در سازمان صدا و سیما دیدم.

*داستانش چی بود؟
قرا بود یک جلسه نویسندگان برای یک کار مشترک داشته باشیم. مهراب همراه یک نویسنده دیگر به نام حمید برزگر آمده بود. من حمید برزگر را از قبل می‌شناختم. دم در منتظر او بودم مهراب هم همراه او آمده بود. من قبلا زیاد به صدا‌وسیما رفت و آمد داشتم و شرایط آنجا را می‌دانستم چشمم که به مهراب افتاد، پیش خودم گفتم: «امکان نداره این پسره رو داخل راه بدن» چون با شلوار جین،  صندل، تی‌شرت آستین کوتاه یقه باز و موهای بلند که از پشت بسته بود آمده بود؛ اما بعد از این که از سمت حراست خانم‌ها وارد شدم. دیدم او زودتر از من رسیده داخل. هنوز نمی‌دانم چطور او را به داخل راه داده بودند و این طور شد که من از اولین ملاقات‌مان لباس‌هایش دقیقا در ذهنم مانده.   *کی فهمیدید که او همان همسر مناسب شماست؟
راستش من با مهراب قبل از سریال پاورچین هم کار کرده بودم، اما خیلی صمیمی نبودیم و فقط در حد دو همکار بودیم. سر ساخت سریال پاورچین من بازیگر بودم و مهراب نویسنده. او پیشنهاد داد که چون ما قبلا با هم به عنوان نویسنده کار کرده‌ایم و همدیگر را می‌شناسیم و با قلم هم آشناییم، اینجا هم با هم بنویسم. همین دیگر، نوشتیم و بعد ازدواج کردیم.

*پس شروعش از سریال پاورچین بود؟
بله... البته مهراب می‌گوید که من از اول چشمم او را گرفته بودم!

*الان در انتخاب همسر، همکار بودن را توصیه می‌کنید؟ جدای از علاقه به آقای قاسم‌خانی.
این از چیزهایی است که من همیشه به آدم‌هایی که قرار است ازدواج کنند پیشنهاد می‌‌دهم و خیلی هم توصیه می‌کنم. فکر می‌کنم اگر  آدم با همکارش ازدواج کند، در هر زمینه‌ای، چه پزشک و کارمند چه معلم و هنرمند یا هر شغل دیگری، نقاط مشترک زیادی خواند داشت، حرف‌های زیادی برای گفتن به هم دارند و دوستان مشترک زیادی می‌توانند داشته باشند. به نظرم گاهی بین زو‌ج‌هایی که همکار نیستند فاصله‌ای می‌افتد که به خاطر عدم درک متقابل از شغل همسرشان است یا اینکه با آدم‌هایی که در طول روز با همسرشان همکار هستند ارتباط برقرار نمی‌کنند و ممکن است گاهی حرف یکدیگر را نفهمند. در کل اصولا با همکار بودن در ازدواج بسیار موافقم.

*خانواده هم با ازدواج شما مشکلی نداشتند؟
نه... مشکلی نداشتند و خیلی راحت پذیرفتند.  

  *پس راحت ازدواج کردید.
بله... ما خیلی راحت ازدواج کردیم.

*این ازدواج در واقع بیشتر منطقی بود یا احساسی؟
من و مهراب نقاط مشترک زیادی داشتیم، خیلی با هم خوب بودیم و حرف هم را می‌فهمیدیم، بعد فکر کردیم وقتی که این‌قدر می‌توانیم دوستان خوبی باشیم و در کنار هم خوشحال هستیم، خب چرا ازدواج نکنیم؟ این بود که تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم.

*چند سال است ازدواج کرده‌اید؟
ما سال 83 ازدواج کردیم... الان ده سال شده... کمی هم بیشتر.

*دعوا هم می‌کنید؟
خب دعوا قاعدتا برای همه پیش می‌آید ولی همیشه سعی می‌کنیم سریع‌تر از بقیه شرایط را به حالت عادی برگردانیم.

*چه کار می‌کنید  تا زندگی‌تان عادی نشود و مثل روز اول عاشق هم باشید؟
من فکر می‌کنم باید همه چیز در زندگی تازه باشد. توی رابطه وقتی آدم‌ها برای هم تکرار و خسته کننده می‌شوند، قاعدتا آن دوست داشتن هم مثل اول وجود نخواهد داشت ولی خب در مورد من و مهراب هنوز این‌طوری است که خیلی کارها را دوست داریم فقط با همدیگر انجام بدهیم. مثلا اگر اتفاقی سر کار بیفتد من بیشتر از همه هیجان زده‌ام تا اول از همه آن را برای مهراب تعریف کنم؛ مهراب هم همینطور. همیشه حرف مشترک برای هم داریم و فکر می‌کنم به خاطر این است که علایق‌مان خیلی به هم نزدیک است شاید برای همین است که توانسته‌ایم تا الان با هم خوب باشیم و در کنار هم ادامه بدهیم.

*پس مهم‌ترین علت؟
مهم‌ترین علت همان دوست بودن‌مان است.
تماشاگران امروز 206  



۱۷/۱۲/۱۳۹۳ - ۱۵:۳۶




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن