واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ (۱۰:۱۵ق.ظ)
معاون عمليات فرماندهي انتظامي قزوين: نقش نيروي انتظامي در تامين امنيت گردشگران انکار ناپذير است ميراث فرهنگي قزوين همسو با آماده سازي استان براي پذيرايي از گردشگران نوروزي، دوره آموزشي آشنايي با قوانين و مقررات و جاذبه هاي گردشگري ويژه پرسنل نيروي انتظامي (ناجا) را برگزار کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين دوره آموزشي سرهنگ محبعلي معاون عمليات فرماندهي انتظامي استان با اشاره به اهميت موضوع امنيت در صنعت گردشگري گفت: از ديدگاه جامعه شناسي امنيت و احساس امنيت يک توليد اجتماعي است که در سايه تعامل و همکاري حاکميت، مردم، مجموعه پليس و ساير نهادهاي اجتماعي و فرهنگي ايجاد و حفظ مي شود.
وي افزود: مجموعه پليس يکي از حلقه هاي زنجيره ايجاد امنيت در جامعه است که با تلاش نيروهاي انتظامي، امنيتي و اطلاعاتي درراستاي برقراي نظم و امنيت و با همکاري ساير ارگان ها و نهادهاي تشکيل دهنده اين زنجيره به نتيجه مطلوب مي رسد.
سرهنگ محبعلي در ادامه تامين امنيت گردشگران در منطقه ميزبان را از عوامل موثر در توسعه گردشگري کشور خواند و تصريح کرد: آسايش، راحتي و امنيت مهمترين خواسته گردشگران در سفر بوده و منطقه ميزبان بايد با برنامه ريزي مناسب و تعامل و همکاري دستگاه هايي مانند ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، نيروي انتظامي، راهداري، اورژانس، هلال احمر، آتش نشاني و ساير نهادهاي مرتبط امنيت همه جانبه گردشگران را جهت رضايت خاطر اين عزيزان و ارتقا سطح گردشگري منطقه فراهم آورند.
وي سرمايه گذاري در بخش گردشگري را از جمله موارد موثر در رونق اقتصادي و اشتغالزايي در جامعه دانست و يادآور شد: يازده درصد نيروي شاغل در کشورهاي توسعه يافته، در حوزه گردشگري مشغول به کار هستند و در حدود 30 تا 40 ميليارد دلار از درآمد سالانه اين کشورها مربوط به حوزه گردشگري است که با برنامه ريزي و استفاده از فرصت هاي سرمايه گذاري و به کار گيري نيروي انساني دراين حوزه علاوه بر اشتغالزايي و تامين امنيت گردشگران توانسته اند به پيشرفت هاي قابل ملاحظه اي جهت توسعه اين صنعت دست يابند.
معاون عمليات فرماندهي انتظامي استان قزوين سرقت، نزاع و درگيري، ايجاد مزاحمت، جرائم جنايي مانند آدم ربايي و گروگانگيري گردشگران، تصادفات و ... را از جمله خطرات موجود بر سر راه گردشگران عنوان کرد و اظهار داشت: براي جلوگيري از خطرات احتمالي اجراي اقدامات پيشگيرانه مانند تهيه بروشورهاي فارسي و انگليسي جهت راهنمايي و هشدار به گردشگران، برخورد جدي با موضوع سرقت،کنترل عبور و مرور، اجراي طرح هاي ارتقا امنيت اجتماعي در پارک ها و تفرج گاه ها، همراهي عوامل پليس با تورهاي گردشگري، هماهنگي سازمان هاي مرتبط با موضوع گردشگري، نظارت کامل بر نقاط حادثه خيز، تعامل با سازمان پايانه ها، کنترل لازم بر مراکز اسکان و اقامتگاه هاي بوم گردي و ... از جمله راهکارهايي است که ميتواند از وقوع خطرات احتمالي کاسته و امنيت گردشگران را تامين نمايد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]