تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانايى رسد، متواضع مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828692150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصويب آيين نامه ستاد فناوري گياهان دارويي آذربايجان شرقي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۶ اسفند ۱۳۹۳ (۱۳:۲۱ب.ظ)
تصويب آيين نامه ستاد فناوري گياهان دارويي آذربايجان شرقي دومين جلسه ستاد گياهان دارويي و طب سنتي آذربايجان شرقي که با حضور محمدتقي پاکزاد، معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري، در محل مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي آذربايجان شرقي برگزار شده بود.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين لطفعلي زاده ضمن ارائه گزارشي از فعاليت‌هاي متنوع تحقيقاتي مرکز در هفت بخش تحقيقاتي، با اشاره به دستاوردهاي مهم تحقيقاتي مرکز در سال‌هاي اخير، جمع آوري و شناسايي بيش از يک هزار گونه گياهي از فلور استان، شناسايي بيش از 300 گونه گياه دارويي در استان و اهلي کردن برخي از گونه‌ها و همچنين فعاليت‌هاي مرتبط با کاشت، اهلي کردن برخي از گياهان دارويي و توليد بذور آن‌ها در ايستگاه تحقيقات حفاظت خاک تيکمه‌داش مرکز را از کارهاي شاخص، ارزشمند و نوين، عنوان کرد وافزود: اين فعاليت‌ها مي‌توانند به عنوان مرجعي در تحقيقات گياهان دارويي و دسترسي ارگان‌هاي دانشگاهي و دولتي مرتبط با اين رشته باشد.
معاون پژوهشي و فناوري مرکز و مسوول کميته گياهان دارويي و طب سنتي نيز با ارائه گزارش اجمالي از صنعت گياهان دارويي استان آذربايجان شرقي، به بيان توانمندي‌هاي گسترده و بالقوه استان آذربايجان شرقي در زمينه گياهان دارويي و وضعيت فعلي مصرف گياهان دارويي و داروهاي گياهي در ايران و استان پرداخت و با اشاره به تنگناها و موانع موجود در توليد و توسعه کشت گياهان دارويي گفت: نامناسب بودن نحوه تهيه، کاشت، بسته بندي و صادرات گياهان دارويي باعث شده است صادرات آن‌ها فقط به صورت فله‌اي و با سود بسيار اندک صورت بگيرد.
بهمن پاسبان اسلام افزود: محصولات خام ايران در کشورهاي ديگر بسته بندي شده و به نام همان کشورها و با ارزش افزوده بالاتر به بازارهاي جهاني عرضه مي‌شوند متاسفانه ادامه اين روند فشار مضاعفي بر عرصه‌هاي منابع طبيعي وارد نموده است همچنين واردات برخي از گياهان دارويي به‌صورت نامناسب و غيربهداشتي نيز صورت مي‌گيرد.
دبير کميته توسعه گياهان دارويي استان در بخش ديگري از گزارش خود، تحقيقات علمي در اين حوزه، شناسايي مناطق مستعد کشت، تحقيقات در زمينه ارزش افزوده در اين صنعت و آموزش را از موارد مهم در برنامه ريزي و سياست‌گذاري در راستاي توسعه کشت گياهان دارويي بيان کرده همچنين عدم هماهنگي بين بخش‌هاي ذيربط، برداشت بي رويه، محدوديت توسعه سطح زير کشت، کمبود دانش فني و علمي، فقدان مکانيزاسيون و نارسايي قوانين و استانداردها را از مشکلات و چالش‌هاي پيش روي اين صنعت در استان دانست.
امير حسين طالب پور، از محققان بخش تحقيقات جنگل و مرتع مرکز در زمينه گياهان دارويي نيز در سخنان خود به لزوم ساماندهي صنف عطاران و لزوم ايجاد اتحاديه تخصصي و مستقل گياهان دارويي و عطاري‌ها اشاره کرده و با بيان اينکه کارهاي خوبي در مرکز انجام گرفته، گفت: بانک پرباري از بذور گياهان دارويي در مرکز ايجاد شده که مي‌تواند با حمايت اين کميته توسعه پيدا کند همچنين در ايستگاه حفاظت خاک و آبخيزداري تيکمه داش نيز فعاليت‌هاي چشمگيري در زمينه اهلي کردن، کاشت و توليد بذر در حال انجام است.
توحيد ابراهيمي گجوتي، رئيس بخش تحقيقات جنگل و مرتع مرکز، نيز با اشاره به مجموعه غني استان، از جمله زيست بوم استثنايي جنگل‌هاي ارسباران، به شناسايي 322 گونه گياه دارويي و آرشيو آن‌ها در هرباريوم مرکز اذعان کرده و گفت: در خصوص اهلي کردن گونه‌هايي نظير علف چاي، بادرنجبويه، خارمريم، گزنه، مرزه و آويشن فعاليت‌هاي خوبي در گروه گياهان دارويي بخش تحقيقات جنگل و مرتع مرکز صورت پذيرفته است.
دبير شوراي هماهنگي تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي منطقه 3 کشور همچنين وجود کلکسيون زنده، راه اندازي بانک ژن و بذر، اسانس گيري و بسته بندي در ايستگاه تيکمه داش مرکز و مطالعه بر روي گياهان دارويي در مناطق ديم استان را کار علمي ارزشمندي توصيف کردند و در پايان جلسه با اشاره به توانمندي‌هاي گسترده علمي محققان مرکز از چندين تفاهم نامه کاربردي که امسال با مراکز اجرايي و علمي استان منعقد شده بعنوان فصل جديدي در اشاعه دستاوردهاي تحقيقاتي مرکز ياد کرده وسخنان خود را با اين فرمايش مهم مقام معظم رهبري به پايان رساند که توليد علم و تحقيقات، حيات آينده کشور است.
گفتني است در اين جلسه آيين نامه پيشنهادي ستاد فناوري گياهان دارويي و طب سنتي استان آذربايجان شرقي پس از بحث بررسي کلي در پنج ماده مورد تصويب قرار گرفت.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن