تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804040459




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصویب آیین نامه ستاد فناوری گیاهان داروئی و طب سنتی آذربایجانشرقی


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تصویب آیین نامه ستاد فناوری گیاهان داروئی و طب سنتی آذربایجانشرقی خبرگزاری پانا:رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی از تدوین و تصویب آئین نامه ستاد فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی خبر داد.
۱۳۹۳ شنبه ۱۶ اسفند ساعت 11:52

خبرگزاری پانا+تصویب آیین نامه ستاد فناوری گیاهان داروئی و طب سنتی آذربایجانشرقی

به گزارش خبرگزاری پانا،  حسین لطفعلی زاده در دومین جلسه ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی آذربایجان شرقی که با حضور  محمدتقی پاکزاد معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری در محل مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی برگزار شده بود ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های متنوع تحقیقاتی مرکز در هفت بخش تحقیقاتی ، با اشاره به دستاوردهای مهم تحقیقاتی مرکز در سال های اخیر، جمع آوری و شناسایی بیش از یک هزار گونه گیاهی از فلور استان، شناسایی بیش از 300 گونه گیاه دارویی در استان و اهلی کردن برخی از گونه‌ها و همچنین فعالیت های مرتبط با کاشت، اهلی کردن برخی از گیاهان دارویی و تولید بذور آنها در ایستگاه تحقیقات حفاظت خاک تیکمه‌داش مرکز را از کارهای شاخص، ارزشمند و نوین، عنوان کرد وافزود: این فعالیت ها می توانند بعنوان مرجعی در تحقیقات گیاهان دارویی و دسترسی ارگانهای دانشگاهی و دولتی مرتبط با این رشته باشد.
معاون پژوهشی و فناوری مرکز و مسئول کمیته گیاهان دارویی و طب سنتی نیز با ارائه گزارش اجمالی از صنعت گیاهان دارویی استان آذربایجان شرقی ، به بیان توانمندی‌های گسترده و بالقوه استان آذربایجان شرقی در زمینه گیاهان دارویی و وضعیت فعلی مصرف گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در ایران و استان پرداخت و با اشاره به تنگناها و موانع موجود در تولید و توسعه کشت گیاهان دارویی گفت: نا‌مناسب بودن نحوه تهیه، كاشت، بسته بندی و صادرات گیاهان دارویی باعث شده است صادرات آنها فقط به‌ صورت فله‌ای و با سود بسیار اندک صورت بگیرد. 
بهمن پاسبان اسلام افزود: محصولات خام ایران در کشورهای دیگر بسته بندی شده و به‌ نام همان کشور‌ها و با ارزش افزوده بالاتر به بازارهای جهانی عرضه می‌شوند متاسفانه ادامه این روند فشار مضاعفی بر عرصه‌های منابع طبیعی وارد نموده است همچنین واردات برخی از گیاهان دارویی به‌صورت نامناسب و غیر‌بهداشتی نیز صورت می‌گیرد.
دبیر کمیته توسعه گیاهان دارویی استان در بخش دیگری از گزارش خود، تحقیقات علمی در این حوزه، شناسایی مناطق مستعد کشت، تحقیقات در زمینه ارزش افزوده در این صنعت و آموزش را از موارد مهم در برنامه ریزی و سیاست‌گذاری در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی بیان کرده همچنین عدم هماهنگی بین بخش های ذیربط، برداشت بی رویه، محدودیت توسعه سطح زیر کشت ،کمبود دانش فنی و علمی، فقدان مکانیزاسیون و نارسایی قوانین و استانداردها را از مشکلات و چالش های پیش روی این صنعت در استان دانست.
 امیر حسین طالب پور، از محققان بخش تحقیقات جنگل و مرتع مرکز در زمینه گیاهان دارویی نیز در سخنان خود به لزوم ساماندهی صنف عطاران و لزوم ایجاد اتحادیه تخصصی و مستقل گیاهان دارویی و عطاری‌ها اشاره کرده و با بیان اینکه کارهای خوبی در مرکز انجام گرفته گفت: بانک پرباری از بذور گیاهان دارویی در مرکز ایجاد شده که میتواند با حمایت این کمیته توسعه پیدا کند همچنین در ایستگاه حفاظت خاک و آبخیزداری تیکمه داش نیز فعالیتهای چشمگیری در زمینه اهلی کردن، کاشت و تولید بذر در حال انجام است.
 توحید ابراهیمی گجوتی، رئیس بخش تحقیقات جنگل و مرتع مرکز نیز با اشاره به مجموعه غنی استان از جمله زیست بوم استثنایی جنگل های ارسباران، به شناسایی 322 گونه گیاه دارویی و آرشیو آن‌ها در هرباریوم مرکز اذعان نموده و گفت: در خصوص اهلی کردن گونه هایی نظیر علف چای، بادرنجبویه، خارمریم، گزنه، مرزه و آویشن فعالیت های خوبی در گروه گیاهان دارویی بخش تحقیقات جنگل و مرتع مرکز صورت پذیرفته است.
دبیر شورای هماهنگی تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی منطقه 3 کشور همچنین وجود کلکسیون زنده، راه اندازی بانک ژن و بذر، اسانس گیری و بسته بندی در ایستگاه تیکمه داش مرکز و مطالعه بر روی گیاهان دارویی در مناطق دیم استان را كار علمی ارزشمندی توصیف كردند و در پایان جلسه با اشاره به توانمندی های گسترده علمی محققان مركز از چندین تفاهم نامه کاربردی که امسال با مراکز اجرایی و علمی استان منعقد شده بعنوان فصل جدیدی در اشاعه دستاوردهای تحقیقاتی مرکز یاد کرده وسخنان خود را با این فرمایش مهم مقام معظم رهبری به پایان رساند که تولید علم و تحقیقات، حیات آینده کشور است.
گفتنی است در این جلسه آئین نامه پیشنهادی ستاد فناوری گیاهان داروئی و طب سنتی استان آذربایجان شرقی پس از بحث بررسی کلی در پنج ماده مورد تصویب قرار گرفت.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن