واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با هدف پیادهسازی و نظارت بر برنامه توسعه فناوری کشور در حوزه نفت
موافقتنامه همکاری ستاد نفت معاونت علمی و مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری امضا شد
ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و ذغالسنگ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری موافقت نامه همکاری امضا کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جعفر توفیقی دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و ذغال سنگ معاونت علمی در مراسم امضای موافقتنامه همکاری این ستاد با مرکز همکاری های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری اظهار داشت: مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری از نظر تاریخچه انقلاب یکی از مهمترین مراکزی بوده است که در راستای توسعه تکنولوژی و انتقال آن در کشور ما اقدام کرده است و تاکنون دستاوردهای بسیار چشمگیری در صنعت کشور داشته است.
وی ادامه داد: مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری ریاست جمهوری بهخصوص در صنعت نفت و گاز توانسته است از تجارب بسیار ارزشمندی برخوردار شود.
دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و ذغال سنگ معاونت علمی همچنین گفت: باوجود پژوهشگران و فعالان جوان و با تجربه در صنعت نفت و گاز امتیازات بسیار خوبی از جمله تهیه گزارشات مثمر ثمر و دقیق از چالشهای این صنعت توانستیم ارتباطات خوبی با کشورهای که صاحب تکنولوژی در صنعت نفت و گاز هستند برقرار کنیم.
توفیقی با تأکید بر نقش مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری از ابتدای شکلگیری ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت گاز و ذغال سنگ معاونت علمی بیان کرد: بعد از تأسیس این ستاد، یکی از مهمترین مراکزی که با ما اعلام همکاری کرده است مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری بهخصوص معاونت انرژی بوده است.
وی در راستای همکاریهای مستمر با مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری ابراز کرد: سیروس وطنخواه معاون فناوریهای انرژی مرکز و عضو شورای راهبری ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت گاز و ذغال سنگ با تجربیات خود در صنعت نفت در داخل و خارج از کشور از ابتدای تأسیس ستاد با ما همکاری داشتهاند و در پی این همکاریها بر آن شدیم تا موافقتنامه همکاری مابین ستاد و مرکز منعقد شود تا در پی آن بتوانیم همکاریها را قانونمندتر و وسیعتر پیش ببریم و در آینده از ظرفیتهای مرکز بتوانیم به نحو احسن استفاده کنیم.
توفیقی بر استفاده از ظرفیتهای کشور تاکید کرد و گفت: ستاد بنا دارد در انجام وظایف خود از ظرفیتهایی که در کشور وجود دارد حداکثر استفاده را ببرد و به جای اینکه سرمایه گذاریهای مجددی را انجام دهد از همه مراکزی که به نحوی در انجام مأموریتهای ستاد کمک رسان هستند برای توانمند سازی بهره گیریم.
وی در پایان بیان کرد: انعقاد این موافقت نامه همکاری را به فال نیک میگیرم و اطمینان داریم که با ظرفیتهای موجود در مرکز میتوانیم امور این ستاد را سریعتر و با کیفیت بالاتری به پیش بریم.
براساس این گزارش، کمک به طراحی، استقرار، پیاده سازی و نظارت بر برنامه توسعه فناوری کشور در حوزه نفت، گاز و ذعال سنگ، و تسهیل همکاری دو جانبه، ایجاد هم افزایی، تشریک مساعی و مشارکت میان ستاد و مرکز در سیاستگذاری، تنظیمگری و ارائه خدمات در حوزه نفت، گاز و ذغال سنگ از اهداف این تفاهم نامه است.
موافقتنامه همکاری ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و ذغالسنگ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری، به مدت 3 سال دارای اعتبار است.
انتهای پیام/
93/12/13 - 10:51
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]