واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1572307)
۴ اسفند ۱۳۹۳ (۱۴:۶ب.ظ)
معاون استاندار خراسان رضوي: تحقق فرهنگ زيارت هدف اصلي برنامه ريزي هاي ستاد اجرايي خدمات سفر باشد معاون هماهنگي امور عمراني استانداري و جانشين رئيس ستاد اجرايي خدمات سفر استان خراسان رضوي با بيان اينكه كار فرهنگي در هر حالتي اولويت دارد، گفت: تحقق فرهنگ زيارت بايد هدف اصلي برنامه ريزي ها در ستاد اجرايي خدمات سفر باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدحسن واحدي با بيان اين مطلب در دومين جلسه ستاد اجرايي خدمات سفر استان خراسان رضوي - ويژه نوروز 94 - که در محل استانداري اين استان برگزار شد، گفت: با توجه به اينکه بر اساس پيشبينيها از 25 اسفند شاهد حضور و ورود زائران و گردشگران نوروزي خواهيم بود، لذا تمامي تمهيدات لازم براي پذيرايي و ميزباني کامل از مهمانان نوروزي استان انديشيده شده است.
وي گفت: به همين منظور و با هدف رفاه حال مسافران نوروزي و زائران امام هشتم (ع)، تمام فعاليتهاي عمراني شهرداريهاي شهرهاي مختلف استان از 15 اسفند لغايت 15 فروردين 94 تعطيل است.
وي افزود: آنچه اهميت دارد اين است که کار فرهنگي بايد در اولويت قرار گيرد. بر همين اساس در کنار تلاش شبانهروزي براي ايجاد تسهيلات لازم براي زائران و مسافران نوروزي برنامههاي فرهنگي نيز در دستور کار اعضا ستاد بايد قرار گيرد.
وي افزود: يکي از مهمترين نيازهاي مسافران نوروزي مسأله اسکان زائران است که بر همين اساس علاوه بر مراکز اقامتي رسمي همچون هتلها، هتلآپارتمانها و مهمانپذيرها، ساماندهي خانه مسافرها در استان و بهويژه مشهد با توجه به نياز موجود در دستور کار قرار گيرد و بهرهبرداري لازم از ظرفيت آنها توسط ميراث فرهنگي با هماهنگي فرمانداري صورت گيرد. وي گفت: ضمن اينکه شهرداريهاي شهرهاي واقع شده در مسير حرکت مسافران نوروزي به مشهد مقدس موظف به ايجاد مکانهايي مانند کمپ غدير در مشهد به منظور اسکان موقت زائران و مسافران نوروزي هستند.
واحدي ادامه داد: جمعآوري و ساماندهي زوار کش ها، تأمين نان، تأمين مايحتاج ضروري زائران، ساماندهي مسائل ترافيکي از مهمترين موضوعاتي است که بايد در تعطيلات نوروز در دستور کار اعضا ستاد قرار گيرد.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري خراسان رضوي در ادامه صحبتهاي خود با بيان اينکه با توجه به پيشبينيها احتمال بارش باران و کاهش دماي هوا در تعطيلات نوروز 94 در استان وجود دارد، گفت: از همين اکنون بايد در اين خصوص تمهيدات لازم انديشيده شود و برنامهريزيهاي لازم صورت گيرد.
وي همچنين افزود: به منظور اجرايي کردن برنامههاي فرهنگي در استان از 15 اسفند 93 لغايت 15 فروردين 94 در وسايل نقليه عمومي که به سمت استان در حال حرکت هستند مانند اتوبوس، قطار و هواپيما صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع)، پخش خواهد شد.
وي خاطرنشان کرد: به منظور هماهنگي هرچه بهتر در خصوص اطلاعرساني، مقرر است اطلاعرساني مباحث آماري برنامههاي ستاد در تعطيلات نوروز 94 از طريق رئيس کميته آمار ستاد خدمات سفر (مدير کل دفتر آمار استانداري خراسان رضوي) انجام شود.
وي در پايان صحبتهاي خود خاطرنشان کرد: تمامي اعضا ستاد موظف هستند تا گزارشهاي مرتبط را به صورت روزانه به دبيرخانه ستاد ارسال کنند.
عليمحمد گلستاني فرد، فرماندار شهرستان مشهد مقدس، نيز در اين جلسه با اشاره به بسيج تمامي امکانات براي خدمترساني مطلوب به زائران و مسافران نوروزي گفت: آمادهسازي کمپهاي اسکان، نظارت کامل به بهداشت امان اقامتي و مواد غذايي توزيعي، نظارت بر نحوه توزيع ارزاق عمومي، تأمين نان، آمادهباش کامل اتوبوسراني و تاکسيراني، جمعآوري متکديان از مهمترين اقداماتي است که در تعطيلات نوروز 94 انجام خواهد شد.
گفتني است در اين جلسه همچنين تعدادي از اعضا ستاد و نيز فرمانداران چند شهرستان استان خراسان رضوي به بيان ديدگاهها و نقطه نظرات و نيز تشريح برنامههاي خود پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]