واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ (۱۲:۳۴ب.ظ)
نايبرئيس انجمن مديران استان قم: اقتصاد مقاومتي بهترين دارو براي اقتصاد کنوني کشور است/ انتخاب افراد متخصص و با تجربه براي اتاق بازرگاني قم ضروري است نايبرئيس انجمن مديران استان قم با اشاره به انتخابات اتاق بازرگاني استان قم گفت: کساني که در انتخابات اتاق بازرگاني شرکتميکنند، اشخاص را بر مبناي ارزش کاري و تجربه انتخاب کنند.
به گزارش خبرگزاري موج ازقم ،حسن آقاجاني در گفتگو با خبرنگار موج، با بيان اينکه بنده 45 سال است که افتخار خدمت در صنعت در کشور را دارم، اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون از 15 کارخانهاي که سنگ بناي آن را در کشور نهادهام 14 کارخانه با قدرت به فعاليت خود ادامه ميدهند و اشتغال خوبي نيز بواسطههاي آنها چه مستقيم و چه غير مستيقيم ايجاد شده است.
وي با بيان اينکه اگر کشورهاي پيشرفته را مورد مطالعه قرار دهيم، متوجه ميشويم که آنا صنايع خود را بر حسب موقعيت و منابعي که در استانها وجود دارد، توسعه ميدهند، افزود: به عنوان مثال صنايع نساجي را در استانهايي گسترش ميدهند که از نظر اقليمي جز استانهاي مرطوب قرار دارد و در اين راستا براي توسعه هر استان ابتدا بايد اقليمشناسي آن استان صورت گيرد.
*تشکيل اتاق فکر براي پيشرفت قم، ضروريست
رئيس اتحاديه صادرکنندگان استان قم، با بيان ايکه استان قم از ظرفيتها و پتانسيلهاي بسيار زيادي برخوردار است، تصريح کرد:قم از سه نعمت بزرگ توريسم اسلامي بواسطه وجود بارگاه کريمه اهلبيت(س)، صنعت قاليبافي بواسطه وجود خبرهترين قاليبافان جهان و صدور دانش و علم از حوزههاي علميه و ديگر موسسات علمي برخوردار است که ما بايد برنامهريزي مناسبي براي بهرهبردن اين نعمتها داشته باشيم.
وي ادامه داد: اگر ما در اين سه بعد سرمايهگذاري کنيم ميتوانيم پيشرفتهاي بسيار زيادي براي استان قم رقم بزنيم و اين امر ميطلبد تا مسئولان اتاق فکري با بهرهگيري از نخبگان بخش خصوصي و فعالان اقتصادي قم و نخبگان فعال در اين بخشها تشکيل دهند تا بتوانيم تصميمات سازندهاي براي پيشرفت استان قم داشته باشيم.
آقاجاني در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ظرفيتهاي صنعتي استان قم، بيان کرد: استان قم يکي از شاه راه هاي مواصلاتي کشور محسوب ميشود که 18 استان کشور را به يکديگر متصل ميکند و در حال حاضر نيز بيش از دو هزارو 500 کارخانه و واحد صنعتي در استان قم فعاليت ميکنند.
* صدور بيرويه پروانههاي تاسيس واحدهاي صنعتي، آفتي براي واحدهاي توليدي
وي با بيان اينکه البته بيشتر آنها با مشکلات بسيار زيادي مواجه شدند و يا به حالت نيمه تعطيل در آمده و يا ظرفيت توليد خود را کاهش دادهاند، اظهار کرد: يکي از مهمترين مشکلاتي که واحد هاي صنعتي با آن دست و پنجه نرم ميکنند، گران تمام شدن محصولات داخلي است و اين به اين دليل است که سود بانکي در کشور 27 درصد است و با جمع ماليات بر ارزش افزوده به بيش از 40 درصد ميرسد که اين موضوع براي واحدهاي توليدي يک معضل محسوب ميشود.
رئيس انجمن شيمي استان قم ، با اشاره به اينکه صدور بيرويه پروانههاي تاسيس واحدهاي صنعتي يکي ديگر از مشکلاتي که که صنعتگران با آن روبرو هستند، بيان کرد: تخصص نداشتن در زمينه توليد و نداشتن مطالعه روي محصولات توليدي از ديگر مشکلاتي است که احدهاي صنعتي امروز با آن مواجه هستند.
* با سقوط قيمت نفت، چرا پتروشيميها قيمت محصولات خود را کاهشنميدهند؟!
وي با اشاره به کاهش قيمت نفت در ماههاي اخير، تصريح کرد:متاسفانه قيمت نفت 60 درصد سقوط کرده است ولي پتروشيميها قيمت محصولات خود را فقط هفت درصد کاهش دادند که اين امر براي صنايعي که از محصولات آنها استفاده ميکنند، به يک مشکل بزرگ تبديل شده است.
آقاجاني با اشاره به تاکيدات مقام معظم رهبري، بر اقتصاد مقاومتي، افزود: اقتصاد مقاومتي بهترين دارو براي اقتصاد کنوني کشور ما است که مورد پيشنهاد رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است و ما بايد براي تحقق اين امر کاري کنيم تا به غير از سيستم نفتي ما، دلار وارد کشور شود و اگر دولت توجه بيشتري به بخش خصوصي داشته باشد اين امر قابل تحقق خواهد بود.
وي با بان اينکه دولت بايد به بخش صادرات توجه ويژهاي داشته باشد، افزود: امروز بهترين زمان پيش آمده که جمهوري اسلامي ايران و کشور عراق با يک ديگر دوستي بيشتري داشته باشند و در اين راستا دولتمردان ما بايد راهکارهايي براي سهولت در صادرات ايجاد کنند.
آقاجاني با بيان اينکه امروز بهترين زمان است که مسئولان جمهوري اسلامي ايران و عراق در راستاي اصلاح تعرفههاي صادرات و واردات به اين دو کشور گام بردارند، تصريح کرد: متاسفانه امروز تجار اياني محصولاتي را که ميخواهند به کشور عراق صادر کنند را نميتوانند به صورت مستقيم در خاک عراق به تجار عراقي تحويل دهند و بايد در مرز اين محصولات را بار يک خودروي ديگر کنند که اين امر آسيبهاي بسيار زيادي به محصولات ميزند.
* اتاق بازرگاني به افراد متخصص و با تجربه نياز دارد
نايب رئيس انجمن مديران استان قم در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به انتخابات اتاق بازرگاني استان قم، اظهار کرد: بنده خودم چهار دوره در هيئترئيسه اتاق بازرگاني حضور داشتم و انتخابات اتاق هميشه جز کارهاي کارشناسي بوده است و کساني که راي ميدهند بايد توجه داشته باشند که به يک وکيل راي ميدهند و کساني را انتخاب کنند که از تجربه و تخصص و وجدان لازم برخوردار باشند.
وي ادامه داد: کساني که در انتخابات اتاق بازرگاني شرکتميکنند، اشخاص را بر مبناي ارزش کاري و تجربه انتخاب کنند و نگاه نکنند که چه کسي يا کساني از آنها خواستهاند که به کانديداي مورد نظر آنها راي بدهد.
آقاجاني اضافه کرد: بنده در همه انتخاباتها يک شعار دارم و از همه کساني که بهم راي داده و ندادهاند تشکر ميکنم، تشکر اول بواسطه اين است که به بنده احترام گذاشتند و من را انتخاب کردند و تشکر دوم بواسطه اين است که به من اجازه دادند تا کمي از مشغلهاي کاري خود را کم کنم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]