تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا براى تو روزه گرفتيم و با روزى تو افطار مى كنيم پس آن را از ما بپذير، تشنگى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816502978




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعتیادی که بیشتر در کمین جوانان است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


فاجعه «مخدرهای شنیداری»
اعتیادی که بیشتر در کمین جوانان است
این روزها سخن از نوعی اعتیاد تازه به گوش می رسد که روانشناسان از آن با نام اعتیاد شنیداری یاد می کنند اعتیادی که در میان جوانان وابسته به اینترنت شایع است.




به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، ساعت یازده و نیم شب است. بسیار خسته است، طوری كه چشمانش باز نمی شود. از همان اول صبح فردا كلی كار دارد، اما مگر می تواند بدون چك كردن ایمیل هایش بخوابد؟ پای رایانه اش می نشیند و به اینترنت وصل می شود. با خود می گوید فقط نیم ساعت، بعد می خوابم. چند ایمیل چك می كند و چند تا هم جواب می دهد.
دو سه نفر از دوستانش آن لاین هستند. شروع به صحبت با آنها می كند. همزمان مشغول خواندن خبرهای روز در سایت های گوناگون است. ناگهان به طور تصادفی چشمش به گوشه پایین سمت چپ مانیتور می افتد و ساعت سیستم را می بیند. ساعت دو و نیم بامداد است و او هنوز بیدار است.   متوجه شدید اوضاع از چه قرار است. فاجعه جدیدی در راه است و این روزها هشدار برخی روانشناسان نسبت به پیامد حضور بیش از حد در فضای مجازی و اینترنت بیشتر به گوش می رسد. مراقب افتادن جوان ها به دام اعتیاد اینترنتی باشید!   اعتیاد به اینترنت در دنیا از سال ۱۹۹۵ مطرح شد و در سال ۱۹۹۶ توسعه یافت و از آن پس مراكز درمانی از این مساله به عنوان یك اختلال روانی یاد می كنند. روانشناسان می گویند: اعتیاد به اینترنت یك اختلال جدی در عملكرد افراد محسوب می شود كه می تواند تاثیرات مخربی در روابط اجتماعی آنها بگذارد. در این میان جوانان آسیب پذیر از سایر اقشار هستند.   بنابراین که اعتیاد به اینترنت در میان جوانان در حال گسترش است، والدین باید بیشتر به کنترل آنها بپردازند.
  اما اعتیاد به اینترنت هم انواع مختلفی دارد که یکی از آنها مخدرهای شنیداری فایل‎های صوتی هستند این فایل ها با ارسال فرکانس‎هایی به گوش و در نهایت مغز منجر به ترشح آنزیم‎ها و هورمون‎هایی می‌شوند که در صورت تکرار منجر به اعتیاد شده و علائمی شبیه به مخدرهای صنعتی و سنتی از خود به‌جا می‎گذارند. در این فرآیند مغز تحت تأثیر قرار گرفته و شنونده دچار نوعی سرخوشی، توهم، تشنج و حالات غیرطبیعی می‎ گردد.
  برای آنکه جوان را از این محیط دور کنیم و در تحت کنترل گرفتن اوضاع بهتر است محیط‎های مجازی مانند وایبر از حالت خصوصی خارج‌شده و این فضاها تا حدودی از جانب والدین محدود و کنترل شود. این در حالی است که کنترل فرزند رنج سنی خاصی ندارد و در واقع والدین باید در تمام سنین روابط مجازی و حقیقی فرزند خود را به شکل نامحسوس کنترل کنند.
  علاوه بر موارد عنوان‌شده، تخلیه هیجان افراد از طریق راه‎های مجاز زمینه‎ساز اصلی در نرفتن به سمت مخدر محسوب می‌شود. در این خصوص می‎توان ورزش، پیاده‌روی، گردش، خرید و پر کردن اوقات فراغت با شرکت در مجامع عمومی و کلاس‏‌های آموزشی را نام برد.
  متأسفانه از روزی که بازی و تفریحات سنتی جای خود را با لب‌تاپ و تبلت عوض کردند پدیده‎های روانی جدید پا به جامعه معاصر و مدرن امروزی گذاشتند که مقابله با آن‎ها توجه و اهتمام بیشتر والدین و افزایش روزافزون سطح آگاهی آن‏ها را می‌طلبد.   115  



۱۶/۱۲/۱۳۹۳ - ۱۱:۲۶




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن