محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843546272
بحران عظیم زیست محیطی در جنگلهای زاگرس/ یارانه، اهالی زاگرس را برای تامین سوخت به جنگل ها کشاند
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
بحران عظیم زیست محیطی در جنگلهای زاگرس/ یارانه، اهالی زاگرس را برای تامین سوخت به جنگل ها کشاند جامعه > محیط زیست - دومین کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس با نگاه ویژه به راهبردهای مدیریت و برنامه ریزی کنترل مخاطرات محیط زیست منطقه ارزشمند زاگرس در سالن همایش های بین المللی سازمان حفاظت محیط زیست برگزارشد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست؛ مدیرطرح حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی در دومین کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس در روز پنج شنبه چهاردهم اسفند ماه گفت: بعد از هفت سال سردرگمی، طرح حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی اکنون به برنامه ریزی علمی در زمینه اجرایی کردن این طرح رسیده است. نیمی از جنگلهای زاگرس از بین می رود شیرین ابوالقاسمی گفت: اگر برنامه ریزی علمی برای حفاظت از جنگل های زاگرس نباشد تا 50 سال آینده 50 درصد جنگل های زاگرس از بین خواهند رفت.
وی گفت: پراکنش منطقه زاگرس در 11 استان کشور است که 32 میلیون هکتار از خاک کشور را به خود اختصاص داده است و جنگل های زاگرس وسعتی حدود 6 میلیون هکتار دارد که بیش از دو هزار 400 گونه گیاهی و جانوری در ان وجود دارد، متوسط بارش در آن حدود 800 میلیمتر در سال است و بیش از 50 درصد آب کشور را تامین می کند. این منطقه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که اگر مراقب آن نباشیم آن را از دست خواهیم داد.
ابوالقاسمی گفت: طرح حفاظت از تنوع زیستی زاگرس به صورت پایلوت در حدود 400 هزار هکتار در 4 استان اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد و فارس در حال اجرا است.
وی تاکید کرد: برخی فعالیت های انسانی مانند جاده سازی، برداشت بی رویه از منابع زیر زمینی و بریدن درخت ها حیات این منطقه را تهدید می کند، فرونشست یکی از پیامدهای برداشت بی رویه آب است که اکنون در استان فارس فرونشست هایی تا 18 متر نیز دیده می شود.
مدیر طرح حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی گفت: ناآگاهی جوامع محلی مشکلی است که در این منطقه با آن مواجه هستیم ، در این طرح خط قرمزهایی برای کریدورهای حساس منطقه تعیین شده است اما مردم آن را نمی شناسند و از خط قرمز عبور می کنند که در این صورت هم به خود و هم به محیط زیست آسیب می زنند.
او گفت: ناحیه رویشی زاگرس شامل سلسه جبال زاگرس، وسیع ترین و اصلی ترین رویشگاه گونه های مختلف بلوط در ایران بوده و به همین دلیل این منطقه از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است. جنگل های بلوط منطقه زاگرس از منتهی الیه شمال غربی ایران (استان آذربایجان غربی) آغاز و سپس غرب (استان های ایلام و لرستان) و جنوب غرب ایران (استان های کهکیلویه و بویراحمد و فارس) را طی می کند.
ابوالقاسمی گفت: در بین ۱۱استان واقع در ناحیه رویشی زاگرس، استان های فارس، لرستان و خوزستان مقام های اول تا سوم را از نظر وسعت رویشگاه های جنگلی و درختی دارد. جنگل های زاگرس با گستردگی در ۱۱استان کشور با ۶میلیون هکتار مساحت، ۴۰درصد جنگل های ایران را تشکیل می دهند که حدود ۷۰درصد تیپ گونه های جنگلی زاگرس را بلوط ها شامل می شوند.
گستردگی ریزگردها با کاهش وسعت جنگل های زاگرس افزایش یافت
مجید مخدوم استاد دانشگاه تهران نیز در دومین همایش ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس گفت: ریزگرد همیشه وجود داشته است اما در چند سال اخیر به علت کاهش پهنه جنگلی زاگرس گستردگی و وسعت دربرگیری آن در کشور افزایش یافته است.
وی گفت: مشکل اصلی جنگل های زاگرس خشکسالی نیست بلکه عملکرد ما انسان ها است که درصد زیادی از آنرا از بین برده است. در گذشته جنگل های زاگرس در مقابل ریزگردها مانند یک سپر حفاظتی عمل می کرد اما اکنون که دیگر جنگلی باقی نمانده است ریزگردها به راحتی وارد شهرها می شوند که چند سال پیش تا تهران و حتی جاده چالوس در شمال کشور نیز نفوذ کرده بودند.
استاد دانشگاه تهران در رشته محیط زیست ادامه داد: یکی دیگر از دلایل مشکلات کنونی جنگل های زاگرس، فقر مردم منطقه است زیرا نمی توانند انرژی مورد نیاز خود را تامین کنند بنابراین درختان را قطع و از آنها به عنوان سوخت استفاده می کنند.
وی به تولید سوخت بیودیزل در دنیا اشاره کرد و گفت: تا چند سال پیش دنیا به ویژه برزیل به این نتیجه رسیده بود که سوخت بیودیزل بسیاری از مشکلات زیست محیطی از جمله انواع آلودگی ها را برطرف می کند از این رو زمین های زیادی در برزیل به کشت محصولاتی برای تامین سوخت بیودیزل اختصاص داده شد اما این طرح با شکست مواجه شد.
مخدوم ادامه داد: زیرا بعد از گذشت چند سال به این نتیجه رسیدند که زمین ها باید برای تامین مواد غذایی کشت شوند و برای اجرای این طرح زمین کافی در اختیار ندارند بنابراین در منطقه زاگرس هم باید به معیشت مردم توجه شود تا جنگل در امان بماند.
وی گفت: در استفاده از سوخت بیودیزل برآورد کردند که اگر باک بنزین یک خودروی شاسی بلند با سوخت بیودیزل پر شود هزینه آن برابر با تامین غذای 365 روز یک فرد است.
مخدوم گفت: امروزه بسیاری مسایل طبیعی مانند گرم شدن زمین را علت مشکلات محیط زیستی کشور می دانند در حالی که عملکرد ما انسان ها و نداشتن ارزیابی های صحیح زیست محیطی پروژه ها این مشکلات را به وجود آورده است.
وی به سد گتوند روی رودخانه کارون اشاره کرد و گفت: گروهی که پروژه سد گتوند را ارزیابی زیست محیطی کردند حرفه ای و متخصص نبودند، این منطقه دارای گچ و نمک است بنابراین در چنین مکانی نباید سد احداث شود که این مساله موجب شد امروز مشکلات زیست محیطی زیادی برای منطقه ایجاد شود.
ارتفاع متوسط توده های جنگلی زاگرس چهار متر کاهش یافته است
مدیر کل دفتر آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست هم در این کنفرانس گفت: ارتفاع متوسط توده های جنگلی زاگرس از 12 متر به 8 متر کاهش یافته است. محمد درویش گفت: همچنین چتر تاج پوشش 75 درصدی درختان زاگرس به کمتر از 25 درصد کاهش یافته است. این در حالی است که میلیون ها درخت بلوط در طول یک دهه گذشته خشک شده است که تشدید ریزگردها را به دنبال داشته است.
درویش ادامه داد: هر هکتار جنگل پهن برگ می تواند سالانه تا 2 هزار متر مکعب آب را در خاک نفوذ دهد و از هدر رفت آن جلوگیری کند، در حقیقت سرعت نفوذ آب در خاک جنگلی دست کم 40 برابر خاک غیر جنگلی است. بنابراین حراست از رویشگاه های جنگلی به طور همزمان دو کارکرد مثبت دارد یکی اینکه سفره های زیرزمینی را پر می کند و دیگر اینکه با کاهش ضریب هرز آب، از جابجایی خاک و هدر رفت آب جلوگیری می شود.
مدیر کل دفتر آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد:در واقع حفظ رویشگاه 6 میلیون هکتاری زاگرس به معنی تامین آب برای نیاز شرب مردمان کلان شهری است که 12 برابر تهران امروز جمعیت دارد و به تنهایی می تواند تشنگی 150 میلیون انسان را از بین ببرد.
وی گفت: هنوز بیش از 60 درصد عشایر و 10 درصد روستانشینان زاگرس به چوب درختان زاگرس به عنوان سوخت و زغال نگاه می کنند که نگران کننده است. باید تلاش کنیم با کمک دانش میان رشته ای، وابستگی معیشتی به جنگل های زاگرس را کاهش دهیم، همچنین با برنامه ریزی موجب رونق کسب و کار سبز و استحصال انرژی های نو شویم.
کارگروه های حفاظت از جنگل های زاگرس تشکیل شود
مدیرکل محیط زیست استان لرستان هم در دومین کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس گفت:کارگروه های ملی برای حفاظت از جنگل های زاگرس تشکیل تا از تمام ظرفیت های ملی برای این کار استفاده شود.
مهراد فتحی بیرانوند گفت: جنگل های زاگرس هنوز زنده است اما برای ثابت نگه داشتن این وضعیت وقت زیادی نداریم بنابراین باید از توان ملی و بین المللی استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید وضعیت جنگل های زاگرس آسیب شناسی شود گفت: این یک مساله فرابخشی است و تمام سازمان ها و نهادهای مرتبط باید در کنار هم قرار گیرند تا نتیجه مطلوبی به دست آید، همچنین دستگاه های قانونگذار نیز باید در قوانین موجود مربوط به جنگل ها بازنگری کنند.
فتحی گفت: زاگرس مظلوم واقع شده است در حالی که حیات درصد زیادی از کشور به حیات آن وابسته است، بنابراین باید همه اقشار مردم و مسوولان در کنار هم به فکر حفظ این اکوسیستم جنگلی باشند.
وی گفت: امروزه ریزگرد یکی از مسایل مهم زیست محیطی در کشور است که اگر وضعیت جنگل های زاگرس مانند گذشته بود قطعا شرایط مردم تحت تاثیر این پدیده تا حدودی بهتر از امروز بود زیرا مانند فیلتر عمل می کرد.
فتحی ادامه داد: سوزندان درختان برای تهیه زغال و چرای بی رویه دام برخی عواملی است که موجب تخریب زیاد جنگل های زاگرس شده است در حالی که این یک مساله ملی است و باید با جدیت دنبال شود.
یارانه، اهالی زاگرس را برای تامین سوخت به جنگل ها کشاند
هومان خاکپور فعال محیط زیست هم گفت:اجرای طرح هدفمندی یارانه ها سبب شد که اهالی منطقه زاگرس برای تامین سوخت مورد نیاز خود به سمت جنگل ها کشیده و دوباره از بخاری چوبی استفاده کنند. همچنین زغال گیری در منطقه زاگرس به یک شغل تبدیل شده و برخورد با این افراد موجب شد تا کوره های زغال گیری به داخل منازل کشیده شود.
خاکپور با بیان اینکه قاچاق چوب در منطقه زاگرس بیداد می کند اظهار کرد: برخی دلالان هستند که مقداری چوب را به مبلغ 100 هزار تومان از اهالی خریداری می کنند و همان مقدار چوب را به قیمت حدود 800 هزار تومان در برخی شهرها مانند اصفهان می فروشند.
این فعال محیط زیست به سقز گیری در جنگل های زاگرس اشاره کرد و گفت: پنج سال گذشته که مساله خشکی جنگل های زاگرس مطرح شد قرار شد سقز گیری در این منطقه متوقف شود اما این کار هیچ وقت انجام نشد و همچنان مجوزهای استحصال سقز صادر می شود.
خاکپور گفت: بر روی برخی از درخت ها برای گرفتن سقز بیش از 200 کاسه نصب می شود در حالی که شاید ظرفیت 100 کاسه را داشته باشد.
وی گفت: فرسایش خاک در منطقه زاگرس در بخش سبزکوه 40 تن در هکتار است در حالی که استاندارد جهانی آن 6 تن است بنابراین با این حساب فرسایش خاک در این منطقه 7 برابر استاندارد جهانی است.
خاکپور ادامه داد: در مورد زوال جنگل های زاگرس فقط تخریب درختان را نداریم بلکه اکنون بیش از 60 هزار هکتار از گون زارهای چهارمحال و بختیاری خشک شده است.
به گفته وی در منطقه سبزکوه زاگرس به ازای هر میلیون هکتار 38.5 گونه بومی گیاهی وجود دارد.
این فعال محیط زیست به وجود زباله و انواع پسماندها به عنوان تهدیدی دیگر برای منطقه اشاره کرد و گفت: وجود مزارع خاکی پرورش ماهی نیز منبعی از آلودگی است ، 120 مزرعه خاکی پرورش ماهی در حال فعالیت است که هیچ نهادی با آن برخورد نکرده است، فقط حکم توقف فعالیت 5 مزرعه صادر شد که البته آنها هم همچنان فعالیت می کنند.
وی گفت: سد سازی معضل دیگر منطقه است، کل آورد رود کارون در شرایط ایده آل 14 میلیون هکتار است که اکنون به علت خشکسالی به 9 میلیون هکتار کاهش یافته است این در حالی است که پنج سد با ظرفیت بیش از 14 میلیون هکتار در این حوضه آبی در حال فعالیت است. ۴۷۴۷
کلید واژه ها: جنگل - سازمان محیط زیست - حذف یارانه -
جمعه 15 اسفند 1393 - 11:33:03
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]
صفحات پیشنهادی
بحران عظیم زیست محیطی در جنگلهای زاگرس
پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۱ مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت با بحران عظیم زیستمحیطی و زوال جنگلهای زاگرس از جمله جنگلهای بلوط مواجه هستیم به گزارش خبرنگار سرویس محیط زیست ایسنا مهرداد فتحی در دومین کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست افزود حیات اکوسیستم کشور ما وابسته به حیا19 درصد از جنگلهاي بلوط زاگرس خشکيد
۴ اسفند ۱۳۹۳ ۱۶ ۳۳ب ظ 19 درصد از جنگلهاي بلوط زاگرس خشکيد رئيس مرکز جنگلهاي خارج از شمال سازمان جنگلها مراتع و آبخيزداري کشور با اشاره به تشديد روند تخريب و آسيب در جنگلهاي بلوط کشور گفت 19 درصد از سطح شش ميليون هکتاري اين جنگلها خشکيده و يا دچار خسارت خشکسالي است به گسایه خشکسالی بر جنگلهای زاگرس
سنندج سایه خشکسالی بر جنگلهای زاگرس مدیرکل منابع طبیعی استان کردستان گفت در حال حاضر از شش میلیون هکتار اراضی منطقه زاگرس متاسفانه یک میلیون هکتار آن بر اثر ریزگردها و اثرات آنها بر روی درختان خشک شده است به گزارش گروه استانها باشگاه خبرنگاران پیمان باباپیریضرورت استفاده از تکنولوژی پیل سوختی برای حل مشکلات زیست محیطی
یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۴ هشتمین سمینار پیل سوختی ایران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برگزار شد به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه اصفهان جهانبخش رئوف رئیس انجمن الکتروشیمی ایران اظهار کرد بعد از گذشت یک دهه برگزاری 10 سمینار سالانه ابرگزاري دومين کنفرانس ملي مخاطرات محيط زيست زاگرس
۱۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۴ ۲۲ب ظ برگزاري دومين کنفرانس ملي مخاطرات محيط زيست زاگرس دومين کنفرانس ملي مخاطرات محيط زيست زاگرس با نگاه ويژه به راهبردهاي مديريت و برنامه ريزي کنترل مخاطرات محيط زيست منطقه ارزشمند زاگرس روز پنج شنبه چهاردهم اسفند سال جاري برگزار مي شود به گزارش خبرگزاري مکنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس
کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس دانلود دومین کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس با نگاه ویژه به راهبردهای مدیریت و برنامه ریزی کنترل مخاطرات محیط زیست منطقه ارزشمند زاگرس برگزار شد لینک را کپی کنید پنج شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳ ۴۳مدیرکل منابع طبیعی ایلام: دولت عنایت ویژهای به خشکیدگی جنگلهای زاگرس دارد
مدیرکل منابع طبیعی ایلام دولت عنایت ویژهای به خشکیدگی جنگلهای زاگرس داردمدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام گفت دولت عنایت ویژهای به خشکیدگی جنگلهای زاگرس در ایلام دارد به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام خیرالله آذرکردار ظهر امروز در جمع خبرنگاران در این شهر اظهار داشتحال جنگلهای زاگرس خوب نیست |اخبار ایران و جهان
حال جنگلهای زاگرس خوب نیست مدیرعامل جامعه حمایت از عناصر طبیعی و محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به خطراتی که جنگلهای زاگرس را تهدید میکند گفت حال جنگلهای زاگرس خوب نیست کد خبر ۴۸۰۰۸۹ تاریخ انتشار ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۶ - 02 March 2015 مدیرعامل جامعه حمایت از عناصر طبحال جنگلهای زاگرس خوب نیست
حال جنگلهای زاگرس خوب نیست مدیرعامل جامعه حمایت از عناصر طبیعی و محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به خطراتی که جنگلهای زاگرس را تهدید میکند گفت حال جنگلهای زاگرس خوب نیست به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران حاتم بختم با تاکید بر اینکه جنگلهای زاگرس بیمارگزارشی از یک بحران وحشتناک زیست محیطی در شمال!
گزارشی از یک بحران وحشتناک زیست محیطی در شمال روز نو روزنامه قانون نوشت در کنار پارک کیاسر یک دریاچه شیرابه بوجود آمده که چند روز پیش یک چوپان در این دریاچه شیرابه غرق شد در محمودآباد در دو متری ساحل دریای خزر و در سرخکوه در 20 متری ساحل زباله ها را دپو میکنند در قائمشهربرگزاری دومین کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس
برگزاری دومین کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس شناسهٔ خبر 2511783 چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۱ جامعه > محیط زیست دومین کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس با نگاه ویژه به راهبردهای مدیریت و برنامه ریزی کنترل مخاطرات محیط زیست منطقه ارزشمند زاگرس روز پنج شنبه چهاردهم اسفنسایه خشکسالی بر جنگلهای زاگرس/ اجرای طرح های مشارکتی منابع طبیعی
باباپیری سایه خشکسالی بر جنگلهای زاگرس اجرای طرح های مشارکتی منابع طبیعی شناسهٔ خبر 2510754 سهشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۲ استانها > کردستان سنندج – مدیرکل منابع طبیعی استان کردستان گفت در حال حاضر از شش میلیون هکتار اراضی منطقه زاگرس متاسفانه یک میلیون هکتار آن بر اثر ریزرئیس مرکز جنگلهای خارج از شمال عنوان کرد خشکیدگی 106 هزار هکتار از جنگلهای زاگرس / هزینه 130 میلیارد تومانی
رئیس مرکز جنگلهای خارج از شمال عنوان کردخشکیدگی 106 هزار هکتار از جنگلهای زاگرس هزینه 130 میلیارد تومانی در بخش جنگلهارئیس مرکز جنگلهای خارج از شمال سازمان جنگلها مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه به احتمال زیاد امسال به دلیل آشفتگی اقلیمی روند خشکیدگی جنگلهای زاگرسوزیر کشور: سند جامع زیستمحیطی برای منشاءیابی ریزگردها تدوین میشود/وزارت خارجه وارد حوزه دیپلماسی آب و ریزگرد
وزیر کشور سند جامع زیستمحیطی برای منشاءیابی ریزگردها تدوین میشود وزارت خارجه وارد حوزه دیپلماسی آب و ریزگردها شودوزیر کشور گفت سند جامع زیستمحیطی برای منشاءیابی داخلی و خارجی ریزگردها در حال تدوین است تا با این سند یک وحدت رویهای برای مقابله با ریزگردها داشته باشیم به گزار- حاشیه نشینی باعث تشدید آلودگی های زیست محیطی می شود
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان حاشیه نشینی باعث تشدید آلودگی های زیست محیطی می شود روزنامه سیستان و بلوچستان مورخ سه شنبه 12 اسفند شماره 18922 مطلبی با عنوان حاشیه نشینی باعث تشدید آلودگی های زیست محیطی می شود به نقل از معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست این استانابلاغ دستورالعمل زیستمحیطی به مناطق ۲۲ گانه تهران
رئیس ستاد محیط زیست شهرداری تهران خبر داد ابلاغ دستورالعمل زیستمحیطی به مناطق ۲۲ گانه تهران خبرگزاری پانا رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از برگزاری طرح پاکسازی خیابان ولیعصر عج در ۲۱ اسفندماه خبر داد و گفت آموزش شهروندان برای حفاظت از محیط زیست و مقابله باحبس زمینی جواب اعتراض مسافران هوایی در خط هواپیمایی زاگرس!
حبس زمینی جواب اعتراض مسافران هوایی در خط هواپیمایی زاگرس تاریخ انتشار شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۱ ۴۶ بعد از ظهر پنج شنبه پروازی از مشهد تحت مدیریت خط هواپیمایی زاگرس عازم جزیره کیش بود که منجر به بروز حوادث تلخی شد به گزارش پارسینه این پرواز قرار بود ظرف یک تا یک و نیم ساعت مساف-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها