تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869238537




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- سرپرست کمیته امداد: ازدواج سالمندان ترویج شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرپرست کمیته امداد: ازدواج سالمندان ترویج شود شیراز - ایرنا- سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: ازدواج سالمندان به عنوان نیاز عاطفی برای آنها از نیاز جسمی برتر بوده و بهتر است ازدواج سالمندان در کشور ترویج شود.


به گزارش خبرنگار ایرنا ، حسین انواری روز چهارشنبه در همایش کشوری سلامت و سالمندی در شیراز افزود: بسیاری از سالمندان اکنون در آسایشگاه ها و خانه های سالمند آمادگی ازدواج دارند و این موضوع باید جدی گرفته شود .
وی ادامه داد: ورود برخی سالمندان به خانه های سالمند اجتناب ناپذیر است ، گاه شرایطی پیش می آید که در خانه و آپارتمان نمی توان سالمند را مراقبت کرد و فرزندان ناچارند سالمندان را در این مراکز نگهداری کنند.
انواری گفت: از سوی دیگر باید فرهنگ تکریم سالمندان در جامعه ترویج شود، نباید به سالمند به عنوان موجودی اضافی نگاه کرد، آموزه های دینی به ما گفته به سالمندان به دیده محبت بنگریم.
انواری همچنین با بیان اینکه سالمندان گنجینه های تجارب در جامعه هستند گفت : تحقیر کردن سالمند و بی خاصیت دانستن آن مشکلات زیادی برای جامعه ما به وجود می آورد .
وی بیان کرد: سالمندان در کشورمان هنوز در جایگاه رفیع تکریم و احترام قرار ندارند و رفتارهای اجتماعی ما نشان می دهد که برخورد مناسبی با سالمندان نداریم ، مسایل عاطفی ، روانی ، جسمی و اقتصادی سالمندان د جامعه ما بخوبی رعایت نمی شود این در حالی است که آموزه های دینی بر این موضوع تاکید فراوان دارد .
سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت : سالمندی یک مدال افتخار و یک ودیعه الهی است که نصیب همه افراد نمی شود ، کسی که به سن سالمندی رسیده در واقع موهبتی از طرف خداوند به او اعطا شده که باید قدردان آن باشد و با لذت این دوران را طی کند .
استاندار فارس هم با بیان اینکه گاه نگهداری از سالمندان در خانه های سالمند اجتناب ناپذیر می شود و به عنوان آخرین راه حل پیش رو است گفت : این کار بدی نیست ولی سالمند را در خانه سالمندان رها کردن و سرکشی نکردن کار بدی است و منطبق با آموزه های دینی جامعه ما نیست .
سید محمد احمدی افزود: سالمندی که فراموشی دارد و نمی تواند امور خود را انجام دهد و کسی هم در خانه نمی تواند از او نگهداری کند بهتر است که به خانه سالمندان برود اما فرزندان هم باید به آنان سرکشی کنند.
استاندار فارس با بیان اینکه سالمندان گنجینه های تجربه هستند گفت : طوری رفتار نکنیم که سالمندان احساس حقارت و احساس اضافی بودن کنند ، نظرات آنان را بپذیریم هر چند نظرات آنان صائب نباشد .
احمدی ادامه داد: رسیدگی به روحیه و روان سالمندان مهمتر از رسیدگی جسمی به آنان است ، باید در جامعه ما فرهنگ ایرانی اسلامی که تکریم سالمند است حفظ شود و خانواده ها به سمت رعایت این فرهنگ بروند و خدشه ای به آن وارد نشود .
در این همایش رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه از سال 1360 تا کنون حدود 20 سال به متوسط سن ایرانیان افزوده شده و امید به زندگی رشد کرده است گفت : افزایش متوسط سن و افزایش سالمندی نتیجه اجرای برنامه های سلامت است.
محمد هادی ایمانیه افزود: این موج افزایشی سن در جامعه ما البته پیامد هایی مثبت و منفی داشته است از جمله پیامدهای آن این است که بسیاری از سازمان ها و نهادها آمادگی برخورد مناسب با این پدیده را نداشتند .
وی اظهار داشت : گروههای سنی بالای 60 و 70 و 80 سال سن در جامعه ما رو به رشد است و باید سازو کار مناسب برای تامین روحی و جسمی این افراد در نظر گرفته شود .
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت : بر اساس آمارهای موجود جمعیت کنونی 850 میلیونی سالمندان تا سال 2050 در جهان به بالای دو میلیارد نفر خواهد رسید ، در کشور ما هشت درصد جمعیت در گروه سالمندان قرار دارند .
ایمانیه بیان کرد : در استان فارس تمهیداتی برای رفاه و آسایش و تامین سلامت سالمندان اندیشیده شده است، دو شهر جهرم و آباده به عنوان شهر دوستدار سالمندان معرفی شده ، کلینک های مخصوص درمان و سلامت سالمندان راه اندازی شده، داروخانه سالمند و بیمارستان دوستدار سالمندان راه اندازی شده و برنامه پزشک خانواده برای ورود به عرصه خدمات رسانی ویژه به سالمندان آماده می شود .
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: اکنون 1100 نفر پزشک خانواده شهری و 400 نفر پزشک خانواده روستایی در فارس فعالند و از ابتدای مهر ماه سال آینده بسته سلامت سالمندی در برنامه پزشک خانواده ارائه می شود .
این همایش یک روزه با حضور کارشناسان سلامت و بهداشت از سراسر کشور به تبیین جایگاه سالمند در جامعه و یاد آوری برنامه های سلامت سالمندی می پردازد .ک/2
6113 /1876



13/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن