تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804627798




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آب‌ درماني به چه کساني توصيه مي‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: آب‌ درماني به چه کساني توصيه مي‌شود؟
آب‌درماني مانند روش‌هاي بازتواني مراحل خاصي دارد و همه توجهاتي که در ورزش‌هاي ديگر به بيمار مي‌شود، در اين ورزش نيز بايد در نظر گرفته شود.

آب‌درماني به چه کساني توصيه مي‌شود؟
دکتر شاهين صالحي، متخصص پزشکي ورزشي و عضو هيات علمي دانشگاه علوم‌پزشکي شهيد بهشتي نوشت: شايد يکي از در‌دسترس‌ترين و راحت‌ترين روش‌ها براي رفع خستگي عضلات در انتهاي يک روز پرکار و خسته‌کننده يا بعد از ورزش سخت، دوش گرفتن و رفتن به استخر باشد. پيشينيان از ديرباز به نقش مهم آب در تمدد اعصاب و درمان خيلي از بيماري‌ها پي برده بودند و امروزه نيز مزاياي آب‌درماني بر کسي پوشيده نيست و پزشکان براي تسکين و بهبود سريع‌تر خيلي از بيماري‌ها آب‌درماني را توصيه مي‌کنند اما آب‌درماني نيز مانند هر ورزش ديگري بايد با توجه به شرايط بيمار تجويز شود چون بعضي از بيماران از اين ورزش سود مي‌برند و براي بعضي اصلا لزومي ندارد و ممکن است حتي زيانبار نيز باشد.آب‌درماني مانند روش‌هاي بازتواني مراحل خاصي دارد و همه توجهاتي که در ورزش‌هاي ديگر به بيمار مي‌شود، در اين ورزش نيز بايد در نظر گرفته شود.آب‌درماني فقط راه رفتن يا تحرک در آب نيست و بعضي از وسايل نيز در آن به کار مي‌روند؛ مثلا پدال‌ها، تردميل زير آب، وزنه‌هايي از جنس اسفنج، دوچرخه زير آب و... از وسايلي هستند که براي هر بيمار با توجه به مشکلش تجويز مي‌شوند.آب‌درماني لزوما براي تمام بيماران مفيد نيست؛ يعني برخي بيماران از آب‌درماني سود مي‌برند و برخي ديگر ممکن است آب‌درماني برايشان ضرر داشته باشد.
• مبتلايان به ديسک کمر: فردي که ديسک کمر دارد، در مرحله اول بايد در آب راه برود. اين افراد بهتر است براي توازن بدن از پدال‌هاي دستي استفاده کنند. اگر افراد مبتلا به ديسک کمر موقع راه رفتن در آب به جلو خم شوند، آب‌درماني نه‌تنها ديگر فايده‌اي نخواهد داشت بلکه مي‌تواند مضر هم باشد. تکنيک‌ها بايد درست آموزش داده شوند و بيمار نيز آنها را رعايت کند.
• مبتلايان به آرتروز زانو: عضلات فردي که از درد زانو ناشي از آرتروز يا ضربه‌هاي وارده به رباط‌ها رنج مي‌برد با راه رفتن در آب قوي‌تر مي‌شود. عضلات نقش حمايتي از مفاصل دارند. اين بيماران نبايد فقط به راه رفتن در آب اکتفا کنند. امروز مي‌‌توان از وسايلي مانند وزنه‌هايي در آب يا دوچرخه‌ها استفاده کرد که قواي عضلاني زانو و پا را سريع‌تر بازمي‌گرداند.
• مبتلايان به ام‌اس: آب‌درماني در افراد مبتلا به ام‌اس بايد کاملا با احتياط باشد. کسي که به ام‌اس مبتلاست، نبايد دماي مرکزي بدنش هنگام آب‌درماني بيش از يک درجه سانتي‌گراد بالا رود. بهترين دماي آب براي افراد مبتلا به ام اس 27-26 درجه سانتي‌گراد است.
• مبتلايان به نارسايي قلبي: زمان مناسب آب‌درماني براي بيماران مبتلا به نارسايي‌هاي قلبي از 5 دقيقه تا نيم‌ساعت متغير است. ورزش‌هاي مربوط به آب‌درماني براي اين بيماران حتما بايد با تجويز پزشک باشد.• افراد داراي وزن بالا: فردي که چاق است، بايد زمان بيشتري در آب بماند و بهتر است براي کاهش وزن حداقل 90 دقيقه در آب فعاليت داشته باشد. اگر دماي آب پايين باشد، فرد نتيجه بهتري مي‌گيرد زيرا دماي پايين آب به مصرف بيشتر کالري کمک مي‌کند. البته نبايد دماي مرکزي بدن بيش از حد پايين بيايد.• افراد مبتلا به گرفتگي عضلاني: وقتي فردي مشكل گرفتگي عضلاني دارد، بايد در دماي بالاتر (مثلا دماي آب 30 تا 32 درجه) فعاليت کند چون گرماي آب باعث افزايش جريان خون و کاهش درد و برطرف شدن گرفتگي عضلاني خواهد شد.
چه کساني نبايد آب‌درماني کنند؟آب‌درماني براي اين افراد ممنوع است: افرادي که بيماري‌هايي مانند زخم‌، سوختگي ترميم‌نشده و عفونت‌هاي قارچي پوستي دارند، به بيماري گوارشي مانند اسهال مبتلا هستند، بيماري قلبي دارند، با ورود به آب دچار تنگي‌نفس مي‌شوند، ترس از آب دارند، به مواد ضدعفوني‌کننده آب مانند کلر حساسيت دارند، با رطوبت بالا مشکل پيدا مي‌کنند، ضعف سيستم ايمني شديد دارند، به بيماري صرع مبتلا هستند.
هفته نامه سلامتاخبار مرتبط:آب درمانی, مفید یا مضر؟!کاهش وزن : خواص آب درمانیفلسفه آب درمانی ( روزه آب )سودمندی آب درمانی برای سالمندان


سه شنبه 12 اسفند 1393 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن