واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مقام بوسنیایی: به داشتن روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران افتخار می کنیم بلگراد-ایرنا- رییس دانشکده فلسفه و شرق شناس دانشگاه سارایوو روز سه شنبه در نشستی با سفیر کشورمان ضمن ابراز علاقه همکاری با دانشگاه های ایرانی گفت: ما به داشتن روابط دوستانه بین بوسنی و هرزگوین و جمهوری اسلامی ایران افتخار می کنیم.
به گزارش ایرنا از سفارت ایران در سارایوو، صالیخ فوچو در دیدار با سید حسین رجبی با اشاره به علاقمندی مردم بوسنی و هرزگوین به فراگیری زبان فارسی افزود: اساتید کرسی زبان و ادبیات فارسی این دانشکده نیز در توسعه روابط دوستانه بین سارایوو و تهران سهم بسزایی داشته و دارند.
فوچو گفت: امروز بعد از گذشت چندین سال از راه اندازی کرسی زبان فارسی در دانشکده فلسفه و شرق شناسی دانشگاه سارایوو می توانیم ادعا کنیم که کرسی زبان فارسی در این دانشکده با کیفیت بسیار خوب و در سطح بسیار عالی علمی به فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود ادامه می دهد.
وی افزود: دانشکده فلسفه و شرق شناسی دانشگاه سارایوو بر اساس پیشنهاد دکتر کومشیچ ریاست قبلی این دانشکده همچنان از برگزاری سمینار بین المللی ایران شناسی در این دانشکده استقبال می کند و ما برای برگزاری این سمینار آماده کمک هستیم و امیدواریم که برگزاری این سمینار به معرفی هر چه بیشتر و بهتر فرهنگ و تمدن ایران در بوسنی و هرزگوین کمک کند.
اکسنبیا کوندالی معاون همکاری های بین المللی نیز در این نشست با اشاره به موضوع سفر هیاتی علمی از دانشگاه بوعلی سینا همدان به بوسنی در 31 اردیبهشت ماه سال آینده، گفت: این سفر به دنبال حضور رییس سابق دانشکده به همراه جمعی از اساتید دانشکده فلسفه در ایران و امضای توافقنامه همکاری بین دانشکده فلسفه دانشگاه سارایوو و دانشگاه بو علی سینا انجام می شود که شروعی برای همکاری های علمی و تبادلات علمی بین دو دانشگاه در آینده خواهد بود.
سید حسین رجبی سفیر جمهوری اسلامی ایران در سارایوو نیز در این نشست ضمن تشکر از ریاست و اساتید این دانشکده ابراز امیدواری کرد که همکاری های خوب و ارتباطات علمی و فرهنگی این دانشکده و نیز کرسی زبان فارسی با سایر ارگان های ایرانی در بوسنی و هرزگوین همچون گذشته تداوم داشته باشد.
به گفته وی سمینار بین المللی ایران شناسی در خرداد ماه سال آینده در سارایوو برگزار خواهد شد.
سفیر کشورمان در بوسنی و هرزگوین در ادامه با اشاره به نقشی که اساتید دانشکده فلسفه و شرق شناس دانشگاه سارایوو در امر روشنگری نسل معاصر و پاسخگویی به نیازهای امروزی جوانان دارند، گفت: وجود دانشکده علوم انسانی با گرایش های مختلف علمی موجب نشاط علمی و فرهنگی می شود.
وی افزود: از اساتید زبان فارسی می خواهم که صرفا به تدریس زبان فارسی نپردازند بلکه سعی کنند در ضمن تدریس، فرهنگ و تمدن غنی و دیرپای ایرانی را نیز به خوبی به نسل امروز بوسنی معرفی کنند و اساتید بایستی این فرصت را بیش از پیش مغتنم بشمارند.
رجبی گفت: جریان های افراطی زمانی رشد می کنند که جامعه از اندیشه و تعقل به دور باشد و لذا هر جا که نقطه مقابل افراطی گری که همان عقل تعادل و اندیشه است تقویت شود قطعا جایی برای وجود گروه های افراطی گری باقی نمی ماند.
سفیر ایران در بوسنی و هرزه گوین در پایان این نشست با اساتید و دانشجویان دانشکده فلسفه و شرق شناسی دانشگاه سارایوو دیدار و گفتگو کرد.
اروپام**5**436**1565
13/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]