محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830205959
- خاورمیانه عاری از خشونت درسایه عدالت/ ایران الگوی همزیستی مسالمت آمیز ادیان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: درهمایش گفت وگوی مسیحی – اسلامی درلبنان تاکید شد خاورمیانه عاری از خشونت درسایه عدالت/ ایران الگوی همزیستی مسالمت آمیز ادیان بیروت - ایرنا - همایش ششمین دور گفت وگوی دینی مرکز گفت وگوی ادیان و تمدن های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و کلیسای ارمنی حوزه سیلیسی تحت عنوان « همکاری مسلمانان و مسیحیان برای ایجاد صلح عادلانه در خاورمیانه» روز سه شنبه در بیروت پایتخت لبنان گشایش یافت.
به گزارش ایرنا، در مراسم گشایش این همایش دو روزه آرام کشیشیان اول رهبرارامنه حوزه سیلیسی، ابوذر ابراهیم ترکمان رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و محمد فتحعلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان سخنرانی کردند.
** آموزه های اسلام و مسیحیت هیچ ارتباطی با خشونت و تندروی ندارد
آرام کشیشیان اول با تاکید به اینکه تندروی و خشونت با آموزه های اسلام و مسیحیت و ارزش های مشترک آنها هیچ ارتباطی ندارد، گفت: اسلام و مسحییت دو دین آسمانی به رغم برخی اختلاف ها دارای ریشه ای مشترک هستند و به ارزش های اخلاقی ، زندگی مسالمت آمیز و همکاری مستحکم برای مقابله با بحران ها و مشکلات اهتمام دارند.
رهبر ارامنه حوزه سیلیسی افزود: باید تلاش کنیم همزیستی پیروان اسلام و مسیحیت را با همکاری یکدیگر به خوبی ترجمه کنیم زیرا جهان ما به ویژه خاورمیانه مملو از بحران ها و مشکلات است.
وی تاکید کرد: جدا کردن صلح از عدالت پایدار و برعکس آن معنا ندارد و غیرممکن است زیرا این دو ارزش الهی به انسان هدیه شده تا زندگی خود را ساماندهی کند وفقدان هرکدام در زندگی انسان ها ناسپاسی به درگاه الهی است.
آرام کشیشیان اول خاطرنشان کرد: تاریخ خاورمیانه با وجود پیروزی های بزرگ مملو از جنگ ها و بحران ها است و این مصائب و مشکلات ناشی از نبود عدالت پایدار است.
رهبر ارامنه حوزه سیلیسی تصریح کرد: ظلم همچنان بر زندگی ملت مظلوم فلسطین خیمه زده و از حق داشتن یک کشور مستقل محروم مانده است کما اینکه ادامه این ظلم را در حق ارامنه هم شاهد هستیم زیرا ترکیه همچنان نسل کشی را که حکومت عثمانی در سال 1915 مرتکب شده است ، انکار می کند.
وی تاکید کرد: اسلام و مسیحیت نمی توانند در مقابل ظلم سکوت کنند و مسلمانان و مسیحیان باید برای جلوگیری از ظلم و بی عدالتی در جهان با همه امکانات خود همکاری کنند.
آرام کشیشیان اول اظهار داشت: امروز شاهد هستیم صلح در خاورمیانه جایگاه خود را از دست داده و دلیل آن، این است که عدالت در مورد فلسطین پیاده نشده است و برای برقراری صلح در خاورمیانه باید عدالت را در حق مردم فلسطین اجرا کرد.
رهبر ارامنه حوزه سیلیسی، جمهوری اسلامی ایران را نمونه ای از هم زیستی مسالمت آمیز بین پیروان ادیان مختلف دانست و گفت: سال های طولانی با ارگان های جمهوری اسلامی ایران همکاری داشته ایم، ارامنه در طول قرن های متمادی در ایران حضور داشته اند و در این همایش نیز هیاتی از ارامنه ایران به همراه یکی از نمایندگان ارامنه در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کرده اند.
** فقدان خردورزی و گسترش خشونت و افراط گری
ابراهیم ترکمان نیز در سخنانی با اشاره به نظریه « افراط گری همواره پس از ناکامی و شکست به وجود می آید و این شکست ممکن است در زمینه های اقتصادی ، سیاسی و یا اجتماعی باشد»، گفت: با وجود اینکه این نظریه در ابتدا توجه همگان را به خود جلب کرد اما در پژوهش هایی که بعد انجام گرفت، معلوم شد بسیاری از گروه های سلفی افراطی از بین طبقه ثروتمند هستند و نه از فقرای جهان سوم و میانگین سنی آنها به طور متوسط 26 سال و سه چهارم آنها متاهل و دارای مدارک دانشگاهی بوده اند.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: بنابراین نمی توان همواره شکست را عامل افراط گری اشخاص بدانیم بلکه «احساس شکست» نیز ممکن است منجر به خشونت و رفتارهای تندروانه شود.
وی خاطرنشان کرد: موانع موجود بر سر راه سیطره پیدا کردن افراطی ها موجب شد تا اصحاب این اندیشه به راه های خشونت آمیز متوسل شوند تا آن موانع را از سر راه خود بردارند و این امر نیز منجر به نزاع ها و درگیری های طائفه ای شدیدی در دوران حاضر شده است.
ابراهیم ترکمان تصریح کرد: اینجاست که فقدان و خلاء عنصر عقلانیت و خرد ورزی احساس می شود و این مساله نیاز بزرگ زمان کنونی شده است.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اظهارداشت: زمانی که احساسات از عنصر خردورزی بهره مند نباشد اطمینانی که از جانب عقاید به فرد دست می دهد می تواند از او انسانی بسازد که از افراط گری لذت ببرد و گمان کند به وظیفه دینی اش عمل می کند.
وی با بیان اینکه صاحبان اندیشه های تاریک تکفیری سعی دارند، انگیزه های غیر شرعی خود را شرعی و دینی جلوه دهند، گفت:عناصر تندرو و افراطی از آموزه های دینی حقیقی فاصله پیدا می کنند و حتی مطالعه و فهم صحیح متون دینی را رها می سازند و به قرائت های نامعتبر و نادرست از متون پناه می برند.
ابراهیم ترکمان، دعوت به خرد گرایی و تعقل را یکی از مهمترین اسباب مقابله با افراط گرایی خواند و افزود: دلیل دیگر در اهمیت خردورزی، تاکیدی است که ادیان الهی بر مساله هم زیستی مسالمت آمیز ، مهربانی ، رحمت و احترام به عقاید دیگران کرده اند اما افراط گرایان آموزه های دینی را کنار می زنند.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تاکید کرد: امروز خشونت و تندروی به ابزاری در دست قدرت های غربی تبدیل شده تا طرح های اسلام هراسی خود را ترویج دهند و اکثریت رهبران دینی می دانند این توطئه ای بیش نیست.
وی خاطرنشان کرد: اگر رهبران دینی به موقع در برابر این توطئه واکنش نشان ندهند در آینده شاهد طرح ها و برنامه های مشابهی علیه ادیان دیگر الهی خواهیم بود و امروز لازم است پیروان ادیان را به خردورزی و التزام به متون دینی اصیل و توجه به رحمت و عطوفت دعوت کنیم.
** وظیفه همگان برای مبارزه با تروریسم تکفیری
سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان نیز با اشاره به فلسفه بعثت پیامبران (ص) گفت: اعتدال و اجتناب از افراط به عنوان یک اصل مسلم مورد تاکید رهبران الهی و اولیای خداوند بوده و امروز جوامع بشری در صورتی مسیر تعالی و تحول را خواهند پیمود که به این اصل مترقی متمسک شوند.
محمد فتحعلی با بیان اینکه متاسفانه از آموزه های دینی در برخی جوامع کنونی غفلت شده است، افزود:افراط گرایانی که امروز به نام دین مرتکب خشونت می شوند از دو حال خارج نیستند، یا آنکه با فهم ناقص خود برداشتی اشتباه از دین دارند و یا آنکه اصلا هیچ ارتباطی با دین ندارند و در پوشش دین اهداف خاص خود را دنبال می کنند.
وی از حضرت امام خمینی (ره) به عنوان نخستین شخصیتی که در عصر حاضر نسبت به فهم غلط از دین و تبعات خطرناک آن هشدار دادند، یاد کرد و اظهارداشت: حضرت امام خمینی (ره) اسلام آمریکایی را نه تنها برای جوامع مسلمان بلکه برای همه ملت ها پدیده ای خطرناک می دانستند.
سفیر ایران در لبنان خاطرنشان کرد: این هشدار امام خمینی (ره) بیش از سه دهه قبل و در زمانی صورت گرفت که هنوز سخنی از القاعده و داعش و النصره در میان نبود.
فتحعلی با تاکید بر وظیفه همگان برای مقابله با خطر تروریسم، تصریح کرد: حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی جریان تکفیر را یک جریان مضر و خطرناک در دنیای اسلام برشمرده اند که اکنون با حمایت مالی برخی از دولت های منطقه و با طراحی سرویس های جاسوسی کشورهای استعمارگر تجدید حیات کرده است.
وی گفت: ایشان داعش را یکی از شاخه های شجره خبیثه تکفیر دانسته و نسبت به رشد هدفمند آن که نسل کشی و ریختن خون بی گناهان بخشی از جرایم آنها است ،هشدار داده اند.
سفیر ایران در لبنان با اشاره به پیشنهاد دکتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران به سازمان ملل متحد در سال 2013 برای نامگذاری روز 18 دسامبر به عنوان روز «جهان علیه خشونت و افراط گرایی» ، از برگزار کنندکان این همایش قدردانی و بر لزوم تشکیل نشست های مشابه تاکید کرد.
براساس این گزارش، مسیحیان ارامنه حوزه سیلیسی سابقه حضور طولانی در ایران دارند و از کلیساها ، مدراس و موسسه های مخصوص خود برخوردار می باشند.
هموطنان ارامنه در برخی شهرها از جمله تهران، تبریز، ارومیه، اصفهان حضوری پررنگ و دو نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند.
گفت وگوهای مسیحیان ارامنه با جمهوری اسلامی ایران از حدود 15 سال پیش تاکنون ادامه دارد.
پنجمین دور گفت وگو با کلیسای ارمنی حوزه سیلیسی تحت عنوان «نقش دین در ترویج ارزش های اخلاقی در جامعه» 25 اردیبهشت ماه سال 1391 در تهران برگزار شد.
در دور ششم گفت وگوها در بیروت، آرام کشیشیان اول رهبر ارامنه حوزه سیلیسی و دیگر شخصیت های دینی ارامنه لبنان ، هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست ابوذر ابراهیم ترکمان رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، هیاتی از ارامنه ایران به ریاست اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان خلیفه کل ارامنه تهران و شمال ایران شرکت دارند.
حجت الاسلام و المسلمین احمد منطقی رییس دانشگاه مذاهب اسلامی تهران و کارن خانلری نماینده ارامنه شمال ایران درمجلس شورای اسلامی و حسن صحت سرپرست رایزنی فرهنگی ایران در لبنان هم در این همایش شرکت دارند که قرار است فردا چهارشنبه با صدور یک بیانیه مشترک به کار خود پایان دهد.
اندیشمندان مسلمان و مسیحی در این نشست مقالات خود را پیرامون موضوعات « ترویج اعتدال گرایی و عقل گرایی دینی با هدف مقابله با افراط گرایی دینی و خشونت»، « لزوم بازگشت به منابع اصیل دینی برای مقابله با سوء تفسیر و کج فهمی دینی»، « ضرورت هم فکری و همکاری پیروان ادیان برای ایجاد صلح و امنیت» و « اهمیت حضور فعال رهبران دینی در سازمان های منطقه ای و بین المللی» ارائه می کنند.
خاورم * 390* 1324
12/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]
صفحات پیشنهادی
همزیستی مسالمتآمیز اقلیتهای دینی در ایران میتواند الگوی مناسبی برای دنیای بحرانزده غرب باشد
مرهصدق در گفتگو با باشگاه خبرنگاران همزیستی مسالمتآمیز اقلیتهای دینی در ایران میتواند الگوی مناسبی برای دنیای بحرانزده غرب باشد نماینده کلیمیان مجلس گفت تقدیم شهید از سوی پیروان ادیانهای مختلف و حضور پررنگ اقلیتهای مذهبی در جریان انقلاب اسلامی علیه حکومت ستمشاهی نشاندهنضرورت همافزایی عدالت و پیشرفت در الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت
یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۴ رئیس مرکز الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت بر ضرورت هم افزایی عدالت و پیشرفت در این الگو تاکید کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا صادق واعظ زاده طی سخنانی در نشست هماندیشی صاحبنظران و پژوهشگران عدالت که درمرکز الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت بمعاون پیشین سازمان انرژی اتمی: ایران هیچگاه فعالیت هستهای غیرصلحآمیز نداشته است/همیشه شفاف بودهایم
معاون پیشین سازمان انرژی اتمی ایران هیچگاه فعالیت هستهای غیرصلحآمیز نداشته است همیشه شفاف بودهایم معاون اسبق سازمان انرپی اتمی تاکید کرد هیچ گاه ایران تصور این را نداشت که این برنامه را بخواهد به سمت خدایی نکرده برنامه غیرصلح آمیز هستهای هدایت کند٬ تاکید کرد همین طور هم کاخبار ایران و جهان | - بارش برف در خاورمیانه
بارش برف در خاورمیانه بارش برف زمستانی بخش هایی از منطقه خاورمیانه را سفیدپوش کرد مردم منطقه خیلی به دیدن برف عادت ندارند Reuters ۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲ ۲۷حق استفاده صلح آمیز ایران از انرژی هستهای، قابل مذاکره نیست
بروجردی در دیدار با معاون موسسه مطالعات خاورمیانه دانشگاه پکن حق استفاده صلح آمیز ایران از انرژی هستهای قابل مذاکره نیست رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت ایران اسلامی استفاده از انرژی صلح آمیز هستهای را حق خود میداند و این حق قابل مذاکره نیست بهایران با داشتن قدرت صلحآمیز هستهای نیز برابر اسرائیل قدرت بازدارندگی دارد
المنار ایران با داشتن قدرت صلحآمیز هستهای نیز برابر اسرائیل قدرت بازدارندگی دارد کارشناس لبنانی گفت ناراحتی رژیم صهیونیستی از این است که ایران با داشتن قدرت صلح آمیز هستهای و بدون بمب نیز میتواند برابر سلاح هستهای اسرائیل قدرت بازدارندگی داشته باشد به گزارش سرويس بينسفیر تاجیکستان: خودکفایی ایران الگویی برای کشورهای منطقه است/ تاجیکستان در علوم نوین نیاز به کمک ایران دارد
سفیر تاجیکستان خودکفایی ایران الگویی برای کشورهای منطقه است تاجیکستان در علوم نوین نیاز به کمک ایران داردسفیر تاجیکستان گفت تاجیکستان در حوزه علوم نوین نیازهای فراوانی دارد که تعلیم و بازآموزی از سوی ایرانیان میتواند در رشد علمی این کشور تأثیرگذار باشد به گزارش خبرگزاری فارسایران حق استفاده از انرژی صلح آمیز هستهای را قابل مذاکره نمیداند
بروجردی در دیدار با معاون موسسه مطالعات خاورمیانه دانشگاه پکن ایران حق استفاده از انرژی صلح آمیز هستهای را قابل مذاکره نمیداند خبرگزاری پانا رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت جمهوری اسلامی ایران اکنون صاحب دانش بومی هستهای است و در این مذاکرات حق متاکید سازمان ملل برای حل مسالمتآمیز بحران لیبی
پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۳ سازمان ملل از تمام طرفهای لیبی خواست تا فرصت ایجاد شده برای حل مسالمت آمیز بحران در این کشور را از دست ندهند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از شبکه الجزیره استفان دوجاریک سخنگوی دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که هیات سازمان ملل درالگويشریعتی تلفيق سوسيالدموكراسي با عرفان |اخبار ایران و جهان
الگويشریعتی تلفيق سوسيالدموكراسي با عرفان انسانها در جایی احساس خوشبختی میکنند که هم از نظر مادی دارای نظاميمتوازن و عادلانه و آزادانه باشند و هم از نظر معنوی به طور شایسته زندگی خوبی دارد نه فقط به قول ارسطو ادامه بقا بدهد کد خبر ۴۷۷۸۲۴ تاریخ انتشار ۰۴ اسفندچهره ماندگار ادبیات ایران: فرهنگ ایرانی آکنده از فسانه فسونآمیز است
چهره ماندگار ادبیات ایران فرهنگ ایرانی آکنده از فسانه فسونآمیز استچهره ماندگار ادبیات ایران با بیان اینکه قصهگویی و داستانسرایی یکی از نشانههای فرهنگ ایران اسلامی است افزود هیچ فرهنگی به اندازه فرهنگ ایرانی آکنده از فسانه فسونآمیز نیست به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاهکلاهبرداري باعنوان واريزسود سهام عدالت |اخبار ایران و جهان
کلاهبرداري باعنوان واريزسود سهام عدالت کد خبر ۴۷۸۵۴۰ تاریخ انتشار ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۶ - 25 February 2015 رئيس پليس آگاهي خراسان رضوي از روند رو به رشد کلاهبرداري از شهروندان تحت عنوان واريز سود سهام عدالت خبر داد به گزارش خراسان سرهنگ کارآگاه حسين بيدمشکي با بيان اين مطلب گفتحلیل رئیس اتاق بازرگانی ایران - امارات از پیشروی داعش در کشورهای نفتخیز /غرب به دنبال مصادره ذخایر نفت و باز
تحلیل رئیس اتاق بازرگانی ایران - امارات از پیشروی داعش در کشورهای نفتخیز غرب به دنبال مصادره ذخایر نفت و بازار خاورمیانه است یک کارشناس ارشد مسائل نفت معتقد است که داعش عاملی در دست غرب برای نابودی ذخایر پولی کشورهای نفت خیز و راه اندازی بازار اروپا در منطقه خاورمیانه و شمال آفزندگی مسالمتآمیز قاتل و مقتول! +عکس
زندگی مسالمتآمیز قاتل و مقتول عکس اغلب خفاشها بهصورت گروهی در غارها زندگی میکنند اما خفاش پشمالوی هاردویک لانههای مجللتر و خصوصیتر را ترجیح میدهد مانند یک گیاه گوشتخوار استوایی خبرآنلاین اغلب خفاشها بهصورت گروهی در غارها زندگی میکنند اما خفاش پشمالوی هاردویک لا- ایران و ترکیه مهم ترین بازیگران خاورمیانه
تحلیلگر اندیشکده ی بروکینگز تبیین کرد ایران و ترکیه مهم ترین بازیگران خاورمیانه تهران - ایرنا - وقوع انقلاب اسلامی در سال 1979 میلادی 1357 خورشیدی ایران را از حاشیه ی میدان سیاست خاورمیانه به بازیگرمهم این منطقه تبدیل کرد با روی کار آمدن رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه واظهارات رکیک و توهین آمیز منتسب به جاسم کرار علیه فوتبال ایران!
محرومیت سنگینتر در صورت اثبات اظهارات رکیک و توهین آمیز منتسب به جاسم کرار علیه فوتبال ایران جاسم کرار در تازه ترین اظهارات خود علیه فوتبال ایران موضع گیری کرده و در فایل صوتی منتسب به وی از کلمات بسیار ناپسندی استفاده شده است به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز جاسم كرار كه به تاز-ایران، الگوی رواداری اسلامی
قربانیان افراطگرایی ایران الگوی رواداری اسلامی پیچیدگیهای جوامع امروز و توسعه ارتباطات بینالمللی باعث شده هیچیک از کشورها تنوع قومی نژادی و مذهبی نداشته باشند هرچند برخی کشورهای بزرگ چون ایران از قرن های گذشته دارای طیفی از اقوام و مذاهب بوده و زیست مسالمت آمیز با و-
گوناگون
پربازدیدترینها